- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Одна з улюблених іграшок нашого котика. Він на неї стрибає і підкидає лапками так, що здається ніби миша справді жива
Час від часу ховаю в кошик, міняю з іншими іграшками, тож інтерес до мишки зберігається.- Представник постачальника
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Марисі 12 років,ця мишка стала її улюбленою іграшкою, всі інші відійшли на другий план. Писк ненав'язливий, але на ніч ховаємо.
- Переваги:
- Кішечка в захваті.
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: The plus. Колір: Бежевий
Коту мышка очень понравился, слюни были по всему полу, но отправляли очень долго. Пока я не напомнил за заказ, товар был в статусе «Комплектуется».
- Переваги:
- Кот очень доволен
- Недоліки:
- Долгая доставка
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Мої кицьки в захваті.
- Переваги:
- Одне тільки задоволення
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Котику сподобалась мишка
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Повне щастя у кота!
До цього була стара миша Trixie з пищалкою ( таких вже немає в продажу) - він ії обожнював, і досі грається, хочу вже немає пищалки і від миші лишився тільки тулуб.
Купляла багато інших іграшок, мишей - повний ігнор(
А ця - це чудо! Вже 15 хвилин скаче, підкидує, носить в зубах)))
Тепер у кота нова улюблена іграшка - м'якенька пищалка
Дякую!- Представник постачальника
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Представник постачальника, скажіть будь ласка, в середині цієї мишки батарейка, чи за яким принципом вона працює?
- Переваги:
- Понравилась
- Недоліки:
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. Інтерактивна іграшка оснащена звуковим чіпом, що живиться від вбудованої батарейки. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання ми з радістю на них відповімо.
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хорошая мышка- не могу найти)
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка
Кіт в захваті- Представник постачальника
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Ольга Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Симпатична іграшка, котик цікавиться
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кішка зацінила
- Переваги:
- Прикольна
- Недоліки:
- Не нашла
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Коту сподобалось, довго протрималась
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер!
- евген к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Маленька, гралася кицька пару днів тай все.
Добрий день, шановний Євгенє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Це щось неймовірне, моя киця дуже довільна))
- Переваги:
- м'якенька, приємна на дотик
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Мишка чудова. Коту сподобалась))
- Лариса О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Мишка просто чудо. Це вже друга, бо не можуть мої кошенята між собою поділитися. Пищить, як справжня.
- Переваги:
- Якість ( нею підкидають, кусають, в зубах носять...вона ціла і нічого не відпало ).
- Недоліки:
- Не побачила.
Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кошку не заинтересовала игрушка но собаке понравилась
Добрий день, шановний Ярославе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. При виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi.
- Vika Z***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Якщо чесно то я взагалі не розумію як включити, я витягнута пластикову пластинку і вона не включилася і вимикача я не знайшла
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за запитання! Ця іграшка йде зі звуковим чипом усередині. Коли вихованець торкається іграшки, чип автоматично спрацьовує та видає звуки, що нагадують мишачий писк. Завдяки цьому гра стає цікавішою, а улюбленець задовольняє природні мисливські інстинкти.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже сподобалась кошеняті. Грається і навіть спить з мишею.
- Переваги:
- Чудова іграшка
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка - вогонь! У мене коти дуріють від неї) Періодично гублять, потім знаходять і знову пищать)
Добрий день, шановна Галино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Нашому коту мишка виявилась зовсім не цікава, мабуть хвилину з нею погрався і все,.
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! При виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi.
- Маркова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Все з мишкою відмінно але все одно кішка не хоче з нею гратися
- Переваги:
- Гарна миша, гарно пищить
- Недоліки:
- Не знайшла
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi. При виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi.
- Інга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
То що треба і котику і хазяїну. Котику цікаво, мишка пищить тихо і ненавʼязливо
- Переваги:
- Досить добре зберігає і звучання і зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Поки немає
Добрий день, шановна Інго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Кононученко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Приніс іграшку в 16:10 додому. Зараз 18:10, і моя кицька досі не може награтися нею. Ганяє по хаті, приносить до хазяїв, щоб кинули їй, і далі ганяє за іграшкою. Кішка в захваті, а дівчина каже, що якщо іграшка буде пищати цілу ніч, то прожене мене з хати. 10 з 10
- Переваги:
- Кішка просто в захваті
- Недоліки:
- Немає. За ці гроші, іграшка вже себе окупила
Добрий день, шановний Антоне! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Эдуард В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Відмінна іграшка! Кішка грається з задоволенням.
- Переваги:
- Кінця у захваті
- Недоліки:
Добрий день, шановний Едуарде! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Киця в захваті
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хорошая игрушка, уже месяц у нас, в первую неделю кошки не отлепали, не порвали (ушко пострадало но живое), пищит как в первый день, если бы ездил от касания не было б цены
Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кіт забуває навіть про їжу-дякую розетці.
- Переваги:
- Супер іграшка
- Недоліки:
Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже гарна іграшка. Котик одразу полюбив її
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарна,цікава іграшка.Киці сподобалась
- Переваги:
- Якісна,не дуже дорога
- Недоліки:
Добрий день, шановний Валентине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже гарна іграшка. Котик задоволений. Дякую!
- Переваги:
- Не дуже гучна, але увагу кота привертає
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
рекомендую побалувати своїх улюбленців
- Переваги:
- суперова мишка, дуже природній звук, котики в захваті
- Недоліки:
- не виявлено
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Мишка в нас майже рік, 6-річний брат в шаленому захваті від мишки, як жива щей пищить. А от 10-річний кіт, вважає, що брат - дурник, бо мишка не справжня, а кіт не буде бігати за іграшковою! :)
- Переваги:
- Якісна, з звуковим чипом, прикольно пищить!
- Недоліки:
- Кіт надто поважного віку, щоб гратися!
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою. При виборі виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi.
- Голуб І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка ,навіть для цуценяти
- Переваги:
- Якість, стійка до зубів та кігтиків
- Недоліки:
Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Найкраща іграшка, яка була у кота! Він просто в захваті, ми теж
Де вона тільки не була, як тільки її не кидали, не кусали і не били вона досі працює і хоч би що.
Просто топ за свої гроші!- Переваги:
- Гарна якість, котик щасливий, надійна
- Недоліки:
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.