Відгуки покупців про Курточка для собак AiryVest ONE, розмір XS 22 помаранчевий

Оцінка користувачів 4.77/5
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий. Розмір: XS 25

Очень хорошие качество размер совпадает кнопки хорошо закреплены ничего не вылетает

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:

Добрий день, шановна Євгенію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: M 47

Зручна та якісна модель.

Переваги:
    Регулювання розміру.

Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги комбінезону Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: M 40

Першого ж разу відлетіли дві заклепки хоча в попередній курточці такого не було, якість впала?

Переваги:
    Гарний фасон
    Недоліки:
    Заклепки

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний з'язок! Ми ретельно стежимо за якістю нашої продукції, тому цей випадок є для нас прикрим виключенням. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04.

• Софія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: L 55

Гарна та легка куртка, все добре

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Микита М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: S 40

В перший же день відпала кнопка, навіть бірку не встигли зрізати.
    Куртку повернув в магазин.

Переваги:
    На вигляд тепла
    Недоліки:
    Якість конопок

Добрий день, шановний Микито! Дякуємо за зворотний з'язок! Нам щиро прикро, що сталась така ситуація з фурнітурою, адже якість виробів є нашим пріоритетом. Ми вже передали Ваш коментар у відділ якості, щоб посилити перевірку кріплення кнопок у цій моделі. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Татьяна П***

Жилет хороший,оказался маленький в лапах.У нас ог 42,спинка 30
    По таблице должен был подойти,но увы(

Добрий день, шановний Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE. Проте якщо цей товар Вам не підійшов, Ви можете обміняти його або повернути на маркетплейсі Rozetka протягом 14 днів.

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Розмір: XS 22

Отлично

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: S 40

На друге користування відлетіла кнопка, якою не користувались

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний з'язок! Ми ретельно стежимо за якістю нашої продукції, тому цей випадок є для нас прикрим виключенням. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості Компанії Коллар: 0 800 30-01-04.

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Фіолетовий. Розмір: XS 22

Якість кнопок на безрукавці жахлива. Відірвалося одразу 2 кнопки при першому відкриванні.

Переваги:
    Недоліки:
    Погані кнопки
    • Продавець  ВС Retail

Добрий день!

Нам дуже шкода, що виникла така ситуація та що якість кнопок на безрукавці не виправдала Ваших очікувань. Приносимо щирі вибачення за завдані незручності.

Ваше звернення вже передано до відділу контролю якості для детального розгляду.

Дякуємо, що повідомили нас про проблему.

• Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: S 35

Оченьнеудобная застежка кнопки на животе!

Недоліки:
    Застежка

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Для більшого комфорту та швидкого одягання радимо звернути увагу на нашу серію жилетів із блискавкою на животі. Посилання: посилання. Проте, якщо цей товар Вам не підійшов, Ви можете обміняти його або повернути на маркетплейсі Rozetka протягом 14 днів.

• В.О.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: M 47

Супер. При машинной стирке. Утеплитель не сбивается. Хорошие заклёпки.

Переваги:
    Всё хорошо.
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: XS 25

Жилет тёплый,цвет огонь. Собака в восторге!

Переваги:
    Цвет, качество

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: XS 25

Жилет очень яркий. Тепленький,и собаке удобно! Размер совпадает с описанием. Очень понравился, советую. Быстрая отправка.

Переваги:
    Лёгкий и тёплый.
    Недоліки:

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Вікторія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий. Розмір: M 40

Куртка супер! Дуже сподобалася. Рекомендую.

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудове фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Вікторія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: S 40

Замовляли, трішки не вгадали з розміром. Куртка класна. Тепла. Якісно пошита.

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: S 35

Чудова курточка , стильна , завдяки двом рядам кнопок можна регулювати розмір. Розмірна сітка відповідає вказаному розміру.

Недоліки:

Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: L 65

На собаке сидит отлично.
    Размеры по сетке совпадают. Снимайте правильно мерки все хорошо.

Недоліки:

Добрий день, шановний Артеме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: XS 30

Таблиця розмірів не відповідає дійсності !

Переваги:
    Прикольна куртка , круто виглядає
    Недоліки:
    Довелося робити підбір в живу замовленням 3х розмірів .

Добрий день, шановний Богдане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest. Ваші зауваження ми передамо у відділ розробки продукції. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо краще!

• Світлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: XS 30

В моїх собачок це вже 5курточка, цього виробника, якщо заміри співпадають з обраною моделлю, то все супер. Кольори гарні, насичені, фурнітура якісна.

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest One та залишилися задоволені покупкою.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: XS 22

Зовсім не відповідають розмірній сітці, потрібна брати на розмір більше.
    Дуже шкода, що ніхто не телефонує для уточнення.
    Викинуті кошти!

Недоліки:
    Не відповідає розміру

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Розмірна сітка зазначена на сайті є вірна. Ви можете обміняти товар або його повернути, звернувшись до інтернет-магазину протягом 14 днів з моменту придбання. Після оформлення повернення, Вам необхідно буде зробити нове замовлення, з потрібним розміром. Для того, щоб курточка AiryVest ONE максимально добре сіла на улюбленця, необхідно виміряти у нього такі параметри, як обхват шиї, обхват грудей та довжину спини від холки до хвоста. А далі за отриманими значеннями підібрати відповідний розмір. Якщо Ви надішлете нам дані параметри, ми допоможемо Вам з вибором.

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: M 50

здравствуйте, заказал М50 оказалась чуть великовата, можно ли обменять на размер меньше? А так отличная желетка.

Переваги:
    хорошее качество. 2 ряда кнопок
    Недоліки:

Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ви можете обміняти товар або його повернути, звернувшись до інтернет-магазину протягом 14 днів з моменту придбання. Більше інформації Ви знайдете у розділі Допомога — Повернення товару

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: S 35

Замечательная! А два ряда кнопок это делает её универсальный! Зимой одеваешь лёгкий комбинезон, сверху жилет и вуаля: собака готова для зимней прогулки))) а весной подул прохладный ветерок и жилет снова выручает.

Переваги:
    Два ряда кнопок это супер идея производителя!
    Недоліки:
    Без недостатков)))

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: S 30

Купляла таку салатову для свого королівського товстуна, там є два ряди кнопок, то можна регулювати пузо:)

Переваги:
    За розмірами підійшла для білої королівської пекінески
    Недоліки:
    Маркий колір, але й ціна нижча

Добрий день, шановна Надіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest ONE. Дана курточка представлена у 6 кольорах: рожевий, фіолетовий, оранжевий, салатовий, синій та чорний.

• Іра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: WD Retail. Колір: Чорний. Розмір: M 47

Рекомендую

Переваги:
    Чудова курточка, гарно виглядає, легко вдягати (2 ряди кнопок - дуже класний винахід) + легко змивати з неї бруд. Я вже купила третю курточку - собачка росте:)
    • Продавець  WD Retail

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.

• Марина Х***

Супер!!!

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: XS 22

По якості все сподобалося, але не підійшов по розміру, хоча вибирали по розмірній сітці, що була вказана.
    Дуже тісно сіла і тепер можемо застягнути на одну кнопку, дуже не зручно песику. Вага 1,8 кг тойчик.
    Дуже шкода, що ніхто не телефонує, щоб допомогти у виборі розміру.
    Викинуті кошти

Переваги:
    Гарної якості
    Недоліки:
    Не відповідає розмірній сітці

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості курточки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: S 30

Чудова курточка для білої пекінески

Переваги:
    Ціна знижена, регулюється на два розміри
    Недоліки:
    Трішки завелика в об'ємі, бо наша собачка нестандартна, трохи захуда:)

Добрий день, шановна Надіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Вероніка Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: M 45

Ідеально сіло. Виглядає стильно.

Переваги:
    Якісна річ
    Недоліки:

Добрий день, шановна Вероніко! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• София М***

Уже служит 2 или 3 сезон , тёплая, собаке комфортно

Переваги:
    Легко стирается, Выполни из качественного материала
    Недоліки:
    За всё время один раз порвалась , зашили и даже не видно

Добрий день, шановна Софіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: S 30

Брал для мопса, все ок, мопсу красиво и тепло.

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest One та залишилися задоволені покупкою.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий. Розмір: S 35

Вже берем другу таку куртку, все ок, для повсякденного носіння ідеально. Якщо ваш собака не любить вдягання рукавів, такий жилет добре підійде.

S35 брала на таксу (7-8кг). Врахуйте правильні заміри грудини, шиї, перш ніж замовляти. На крупну таксу може знадобитися більший розмір.

Переваги:
    Колір, точний розмір, ціна, витривалість
    Недоліки:
    Не помітила

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest One та залишилися задоволені покупкою.

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: XS 25

Курточка супер!

Недоліки:

Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки Airy Vest ONE та залишилися задоволені покупкою.

• Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Розмір: M 45

Швидко відправили, гарна ціна, товар був в наявності

Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest One та залишилися задоволені покупкою.

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: XS 30

Дуже гарна курточка,це вже другу замовила для іншого песика.

Переваги:
    Зручна,тепленька ,ще і по акції-задоволена і я,і пес.
    Недоліки:

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest One та залишилися задоволені покупкою.

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: M 45

M 45 Черная, бигль. По размеру села идеально.
    Мягкая, тёплая, лёгкая, не мешает двигаться.
    Цена достойная.
    Легко ухаживать, протираю губкой либо в машину на быструю стирку, сохнет хорошо.
    Надеваю/снимаю не расстёгивая, быстро, без лишних заморочек.
    Выдержала пробежку по лесу, по колючим кустам-осталась целой)
    Единственный недостаток это то, что модель unisex, у девочки очень оголён живот. Ищу, дополнительно, жилет/курточку с более закрытым животом..

Переваги:
    Мягкая, тёплая, лёгкая, не мешает двигаться.
    Недоліки:
    Модель unisex

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest One та залишилися задоволені покупкою. Ваше побажання, щодо моделей для дівчаток ми передамо до відділу розробки нової продукції. Ми розуміємо потребу в додатковому захисті та будемо враховувати це при розробці нових моделей.

• Ирина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: XS 25

Чудова жилетка, якісно пошита і розмір відповідає вказаному

Переваги:
    Якісна жилетка

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest One та залишилися задоволені покупкою.