- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Синій
Купив термос на 1 літр сподівався що в середні є ситечко як написано в характеристиках пункт особливості, але ситочка не було а жаль так би я купив другий термос с ситечком
- Недоліки:
- Не дали ситечко,дуже розчарований
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Синій
Термос тримав тепло 3 рази, на 4 раз перестав. Я розчарована, не раджу такий брати!!!
Дякуємо за ваш вибір!
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Бірюзовий
Термос гарний тільки зовні. Три місяці - і на смітник. Перестав тримати температуру. Використовувався тільки вдома, не падав.
- Недоліки:
- Через три місяці дуже дбайливого використання вдома перестав тримати температуру.
- Тамара
Гарантія рік. Я повернути гроші або замінити термос?
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Добрий день, Тамаро! Дякуємо за ваше запитання. Гарантія на термоси становить 3 роки, тому рекомендуємо звернутися до фізичного магазину або служби підтримки місця покупки для обміну або повернення коштів.
Бажаємо гарного дня!
- Инна С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Бірюзовий
Добре тримає тепло, чудовий дизайн. Температуру тримає, як заявлено.
Дякуємо за ваш вибір)
- Святослав
пані Ірино, а яку "температуру тримає, як заявлено" ? ДЕ це заявлено ?
Немає ніде - ні в розділі "Усе про товар", ні "Характеристики". Це, певно, якась надсекретна інформація, яка доступна лише Вам ? і тому ніхто цього "чуда" і не купляє, так ? - Сергій Б***
Святослав, на упаковці там все написано. Чому продавець не вніс це в опис товару, це питання до продавця. Від себе скажу, я його придбав. З недоліків, смердить кришка пластиком китайським, але думаю пройде. Залив його окропом, то через 12 годин спокійно на роботі заварив чай. Вода була досить гаряча. В нього немає такого, що тільки налив гарячорї води і через декілька хвилин корпус вже теплий. Звичйний, песередній термос. Можна брати, все залежить від того які вимоги ви савите до термоса.