- ДанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 50. Колір: Блакитний
Дуже добре охолоджує, особливо якщо кинути в морозилку на півгодини, довго тримає холод. Кішці на нього все одно, але то її проблема
- Переваги:
- Добре тримає холод
- Недоліки:
- Не знайшла
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Хороший коврик, который действительно выполняет свою функция. Упаковка - полуоткрытая, потому никаких запахов неприятных он не имеет. Коврик довольно тяжелый 40*50 весит больше 1кг. Внутренний объем разделен на 4 секции, потому гель не выдавливается к краям. Поверхность довольно прочная - полиэстровая ткань, кот вряд ли его случайно прорвет когтями. Работает по принципу фазового перехода - тепловая энергия уходит на разжижение геля, хватает на 3 часа примерно, потом достаточно чтобы животное встало с него на 15-30 мин и он снова загустевает (в холодильник не нужно этот коврик помещать). Моему коту коврик зашел.
- Переваги:
- Коврик работает, прочная поверхность, эффект длительный, быстрое восстановление
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30. Колір: Блакитний
Тільки купив одразу похолодало
- Володимир Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30. Колір: Блакитний
Коту сподобалось, майже одразу ліг
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 50. Колір: Блакитний
Килимок дійсно охолоджує. В спеку собака лежить тільки на ньому.
- Переваги:
- Сподобалась якість килимка
- Недоліки:
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 50. Колір: Блакитний
Куіт відразу пішов на килимок і спить на ньому періодично протягом дня. Вдала покупка.
- Переваги:
- Реально прохолодний
- Недоліки:
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Не працює.Поклала собачці на лежак-вона лежала на ньому.Але коли встала- я потрогала килимок,він не те що був прохолодний,він був дуже теплий ....Суцільне розчарування... А так хотілось щоб улюблениці було комфортно в спеку.
- Недоліки:
- Не працює
- Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Киці дуже сподобалося.Вона тепер,як в будиночку,на своїй території.І їй там комфортно,не спекотно.Дякую від себе і від киці
- Анжела Т***Відгук від покупця. Продавець: The plus. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Усе круто прийшло відразу на другий день
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30. Колір: Блакитний
Киця зацінила) Сама йде на коврик.
- Переваги:
- Киці сподобався
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
На привеликий жаль він не працює як охолоджуючий килимок. Перший день ще відчувалась прохолода , далі ні. Лежить без діла. Коти ним не цікавляться. Не раджу
- Переваги:
- Подавав надії
- Недоліки:
- Не працює
- ТФВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Не оставляйте на солнце! Испортился...
Оставили коту на ночь на балконе, утром забыли забрать, находился под прямыми солнечными лучами несколько часов - теперь едва-едва холодит, быстро нагревается при контакте, коту через шерсть вообще не доходит холодок- Переваги:
- До перегрева на солнце выдавал отличное охлаждение
- Недоліки:
- Коту не очень нравится скользкая поверхность, сам мало интересуется ковриком, они любят приятные на ощупь материалы
- Клавдия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 50. Колір: Блакитний
Швидка доставка. Правда мій песик поки що не зрозумів. Трохи полежала в примусовому порядку. Я перевірила на собі. Свіженько. Надіюсь вона зрозуміє що це допоможе їй бо вся чорна
- ЕлеонораВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30. Колір: Блакитний
Кіт одразу зацінив, сподіваюсь так йому буде легше перенести спеку
- Переваги:
- Охолоджує
- Недоліки:
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30. Колір: Блакитний
Кошка оценила!)))) Правда не сразу.
- Переваги:
- Классный
- Недоліки:
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 50. Колір: Блакитний
Моментально охолоджує при натиску.
- Переваги:
- Зручність та холод
- Недоліки:
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Дійсно охолоджує
- Переваги:
- Охолоджує.
- Недоліки:
- Перші пару діб кіт не йшов на коврик, бо той мав стійкий запах клейонки.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 50. Колір: Блакитний
Дякую за килимок, все добре, він дійсно охолоджуючий, кіт не постійно на ньому лежить, але інколи відпочиває там
- Островерхов Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 50. Колір: Блакитний
Котику сподобався, одразу ліг на нього Дійсно охолоджує.
- Переваги:
- Охолоджує
- Недоліки:
- Не виявили
- Инна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 50. Колір: Блакитний
Брала собаке ,но нутром чувствовала,что кот отожмёт,так и случилось
- Переваги:
- Действительно охлаждает
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Кішці він не сподобався (але може ще передумає, за кілька днів пекло буде), тому я забрала його поки собі і охолоджую себе
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 50. Колір: Блакитний
Важкий, в середині гель, песик валяється на ньому - працює.
- Переваги:
- виконує функцію
- Недоліки:
- наче не має. важче ніж здається по картинці
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Собака користується
- Переваги:
- Охолоджує
- Недоліки:
- Нагрівається якщо трохи полежить
- Дар'я Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 50. Колір: Блакитний
Купляли в минулому році, собака на ньому лежав усе літо. Стара версія була синьою з обох сторін.
Вирішили оновити килимок в цьому році. Замовили, але прийшла оновлена версія, з однієї сторони - синя, з іншої - сіра. Килимок через день порвався і гель почав витікати, бо тепер дуже «ніжний» матеріал килимка.- Переваги:
- Собаці подобається
- Недоліки:
- Порвався на наступний день
- Валентина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Килимок гарний, але кіт не хоче на ньому лежати. Чимось він кота лякає.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 90 x 50. Колір: Блакитний
дуже приємна знижка, взяла два килимка 90*50 для мопса
- Переваги:
- охолоджує
- Недоліки:
- не виялено
- Лена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Не встигла розпакувати, котик одразу зацінив його.
- Еліна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Нам дуже сподобалось, хоч і не скажеш на перший погляд. На літній період незамінна річ.
- Виталина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Все супер. Это наш второй такой коврик, из первого мы выросли (и чуть погрызли).
Золотистый ретривер от него кайфует круглый год, но для наших 32 кг и этого уже тоже маловато. Сейчас на размер 50х40 помещается только попа и немного пузика, но это все равно любимое место для дневного (а с приходом жары и ночного) сна. Заказали ещё один, еще больший размер. Если у вас щенок, который вырастет большим - берите сразу размер на взрослого песеля. Рекомендуем!- Переваги:
- Не нужно мочить или охлаждать, легко чистить
- Недоліки:
- Летом хочется отжать его у собачуни
- Михаил О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
спустя проведенную осень-зиму в шкафу геля будто в 2 раза меньше стало, в целом на сезон норм
- Переваги:
- работает, коту зашло
- Недоліки:
- высох за зимовку
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Шарахається від нього наче він гарячий, а не охолоджуючий
- Переваги:
- Охолоджуючий
- Недоліки:
- Киця не оцінила
Килимок дійсно охолоджує, але тварину на нього не можливо укласти
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
- Ангелина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30. Колір: Блакитний
Килимок свою роботу робить
Раджу якщо ваша тваринка погодиться на ньому кайфувати влітку,
Тому що наша відмовилась))
але це не питання до товару, з товаром все супер - Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40. Колір: Блакитний
Відмінний килимок, собака з нього не злазила
- Переваги:
- Відмінна якість, гарно виконує свої функції
- Недоліки:
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 50. Колір: Блакитний
Клас! Собаці дуже сподобався.Постелили у переносці,то все літо спала там.
- Недоліки:
- Нема.