- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Гарна якість
Дякуємо за ваш відгук!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Гуд
Дякуємо за відгук!
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Синій
Товар відповідає зображенню. Замовлення прийшло швидко
- Недоліки:
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Купувала зошит доньці, сказала - прикольний)) Обкладинка з товстої, але гнучкої шкіри. Виглядає - як на фото.
- Продавець Ukrcovers
Щиро дякуємо вам за відгук. Гарного навчального року! ;)
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Дуже чудова річ! Відповідає описанню. Дуже пріємна на дотик.
- Переваги:
- Дуже пріємна на дотик.
Гарна якість.
Краса - Недоліки:
- Поки не знайдено.
- Продавець Ukrcovers
Щиро дякуємо за відгук! Працюємо для вас :)
- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Надчудова річ!!! Обожнюю цей блокнот. На дотик такий приємний! І такий красивий і унікальний!
- Переваги:
- Змінні блоки паперу
- Продавець Ukrcovers
Щиро дякуємо за позитивний відгук, працюємо для вас
- Александра Н***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Гарний зошит зі змінними блоками на вибір. Доставили швидко. Зауважень до стану товару не має.
- Переваги:
- Цікавий дизайн
- Продавець Ukrcovers
Дуже дякуємо за позитивний відгук
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Прислали не той колір, який я замовила. Я замовила коричневий, мені прислали пісочний.
- Переваги:
- Швидке обслуговування, нарікань не маю. Якість товара також гарна
- Недоліки:
- Отримала не те, що замовила
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Чудовий вибір за ці гроші! У житті виглядає навіть краще ніж на фото! Матеріал дуже приємний на дотик.
Обслуговування також гарне, в один день замовив - на другий вже отримав.
(відгук на перше враження, як буде з часом - не знаю)- Переваги:
- Ціна. Швидкість відправки
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Ukrcovers
Дякуємо за відгук, щиро раді, що вам сподобався зошит. Та чекаємо на ваше повторне замовлення ❤
- Андрій Ш***Продавець: Ukrcovers. Кількість аркушів: 120. Формат: А5. Колір обкладинки: Коричневий
Все чудово. Швидко відправили, блокнот відповідає опису. Продавця рекомендую.
- Продавець Ukrcovers
Щиро дякуємо за позитивний відгук❤