Відгуки покупців про Запальничка кухонна п'єзова електрична імпульсна вітрозахищена для свічок кухні плити духовки розпалювання заряджається від USB кабелю універсальна запальничка для газової плити Kayfovo TL855-2 blue

Оцінка користувачів 4.53/5
на основі 64 відгуки
  • клієнт
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Запальничка пропрацювала менше ніж рік, і здох акумулятор

Переваги:
    зручна запальничка для газової плити
    Недоліки:
    ненадійний акумулятор
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо, шкода, що ви залишились незадоволені товаром. За рік активного користування будь-який акумулятор почне працювати гірше.

• Юлія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий

Дуже зручна,довго тримає заряд,за пів року заряджали один раз,рекомендую.

Переваги:
    Довго тримає заряд

• Роман В***

Працює норм товар

Недоліки:
    Ціна росте)
    • Продавець  Lemeshop

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Удобная за счёт длины, заряд держит хорошо

Переваги:
    Длина
    Недоліки:
    Немного неудобная кнопка
    • Продавець  Lemeshop

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Червоний

Запальничку купляв для виїздів на пікніки. Для кухні більш зручніше будуть запальнички із гнучким носиком. Із недоліків лише роз'єм micro USB. Потрібно буде комплектний дріт возити з собою.

Переваги:
    Надійність та розміри
    Недоліки:
    Micro USB
    • Продавець  Lemeshop

• Артур

Всё работает можно брать

Переваги:
    Одни достоинства
    Недоліки:
    Их нету просто я в шоке
    • Продавець  Lemeshop

• Геннадій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Червоний

Забув що є сірники....

• Микита Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Золотистий

Бескінечна, красива запальничка у вас дома. Заряду вистачає на дуже довгий період. Та й заряджается швидко.

Переваги:
    Дизайн, довговічність, якість.

• Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий

Дуже рада, що придбала цю запальничку! Намучилася вмикати газ на плиті, коли вимикають світло. Полум"я весь час згасає, треба було спалити чимало сірників. Тепер запалюю вогонь з першого натискання. Легко, безпечно і приємно користуватися. Дякую!

Переваги:
    Легка, зручна, естетична!
    Недоліки:
    Не помітила.
    • Продавець  Lemeshop

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Рожевий

Свечи зажигает, работает бесшумно

Переваги:
    Тихая, легкая
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  Lemeshop

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Золотистий

Класна запальничка.Купляла для сусідки .Думаю про покупку для себе.

Переваги:
    Гарно працює.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Lemeshop

• Лариса О***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Рожевий

Запальничка не тільки зручна в користуванні,а й дуже гарно та естетично виглядає.

Переваги:
    Легка,зручна,компактна.Можна підзарядити без проблем.
    Недоліки:
    Не підійшла для духовки.
    • Продавець  Lemeshop

• Оксана Ч***

Сподобалась, дуже зручно використовувати

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Хорошая , удобная зажигалка.

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Золотистий

Працює справно, для газових плит норм.

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Гарна запальничка, довго тримає заряд

• Владимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Блакитний

Гарна запальничка, рекомендую

• Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Прийшла швидко , хороше упакування та збірка самої запальнички .

Переваги:
    Легка ,зручна,запалює свічки ,газ, папір,акумулятор
    • Продавець  Lemeshop

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Золотистий

Чудова, зручна. Напишу за кілька місяців на скільки вистачає заряду.

• Михайлюк Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Замовила запальничку 20.06.2025 Пропрацювала рівно місяць і тепер не працює.

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваше повідомлення. Нам дуже прикро, що запальничка перестала працювати — така ситуація не відповідає стандартам якості нашої компанії.

Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки через форму звернення на Rozetka або за контактами, вказаними на сторінці товару. Ми обов’язково розглянемо ситуацію та запропонуємо рішення (заміна або інший варіант, залежно від умов гарантії).

• Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сріблястий

Працює справно, заряд тримає гарно. За 2 місяці один раз була на зарядці. Використовую для газової плити

Переваги:
    Ідеальний замінник газової запальнички

• Полегенько А***

Прикольно

Переваги:
    Не потрібен газ

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Чудова запальничка. В користуванні 2 місяці. Заряд тримає довго, за два місяці використання знизився лише на половину. Купувався для газової плити, однак, також підпалює свічки. Єдине що не сподобалося - це кнопка та захист над кнопкою від випадкового натиснення (але так як вона постійно лежить на кухні, то майже не використовуєм його). Як для китайської запальнички, за таку ціну, цілком може бути.

Переваги:
    Гарно підпалює. Підпалює свічки. Довго тримає заряд. Не шумна у використання.
    Недоліки:
    Конструкція кнопки
    • Продавець  Lemeshop

• Валентина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Все працює. Гарний вигляд.

• Микола К***

Працює

• Анжела Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Дуже зручний та приємний девайс. Дякую.

Переваги:
    Все сподобалось

• Марян В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Гарна штука , акуратна стильна і працює чудово

Переваги:
    Багаторазова , зручний розмір і вигляд
    Недоліки:
    Не виявив наразі ,
    • Продавець  Lemeshop

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Запальничка чудова, виглядає стильно. Заряд тоимає довго. Дякую продавцю за швидкий сервіс.

Переваги:
    Все працює. Заряд тримає довго

• Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Все працює. Газову плиту запалюе, навіть мангал запалив я від неї.

Переваги:
    Ціна/якість

• Максим К***

Працює. Замовляв два рази

• Александр Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Все было доставлено в срок, работает прекрасно

Переваги:
    Хорошее качество. Удобно пользоваться

• Людмила Б***

Запальничка чудова, стильна.
    Мене все влаштовує.
    Дякую продавцю.

Переваги:
    Стильна і зручна у використанні
    Недоліки:
    Не побачила
    • Продавець  Lemeshop

• Олег Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Гарна запальничка. Працює добре. Зарядки вистачає надовго.

• Олена Б***

Не працює

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  Lemeshop

Добрий день, нам дуже прикро що у вас виникли проблеми з товаром зверніться до сервісної підтримки і ми обов'язково вам допоможемо та все буде працювати

• Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

місяць як користуємось, заряд майже повний... напевно залежить від інтенсивності використання...
    Запальничкою задоволені.

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Придбана 23.02.2025. Вже місяць у використанні, поки не було необхідності в підзарядці. Користуватись зручно. Кому цікаво, окрім газової плити, можна використовувати не за призначенням, підпалювати цигарки.

Переваги:
    працює, енергозаощадлива
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!