- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Я дуже задоволена покупкою. Миє ідеально!
- Переваги:
- Зручний у використані
- Людмила Є***Відгук від покупця. Продавець: Action. Колір виробу: Білий
Одже, огрегат випробовування пройшов!!! Перші враження - не погано, хотілося би якісніше. Але!!!! 3/4 роботи він виконує, решту треба добирати вручну. Це кутики, краї і де-які незначні огріхи. Але вони є! На загал, задоволена. Він працює, ви п'єте каву, а потім вилизуєте за своїм бажанням.
- Переваги:
- Дуже економить ваш час.
- Недоліки:
- Кінцевий результат не ідеальний.
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Живу на 23 поверсі, не всі вікна відкриваються навстіж, ще й будівництво поряд, то білого світу не бачу, але з цим роботом помити вікна тепер швидко легко і не страшно, заряджається не швидко, але й вікна я кожного дня не мию (хоча з ним це без проблем). Пробувала відмивати плитку у ванній і на кухні залишилась вражена настільки було брудно, а я навіть цього не бачила.
- Недоліки:
- написала вище.
- Аліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Працює як і очікувала,розпилює рідину, миє, є пульт, я задоволена. Якщо вікно дуже брудне, а в нас поки поруч будівництво то вікна брудні, то розпилюю спочатку будь який засіб для вікон а потім пускаю робота, купувала спеціально чорного бо маємо робота прибиральника вдома то він білий але після прибирання весь в плямах
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Соответствует заявленным характеристикам. Пока работа без нареканий
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже допомагає в прибирані. Класно справляється з роботою. Своїх грошей коштує. З мінусів тільки те що працює від розетки а акумулятор для того що б у випадку відключень він не упав (доволі актуально як для сьогоднішнього часу). Але. Кабель по підлозі і якщо поряд відсутня розетка - потрібен подовжувач. Тому якщо у вас діти\тварини які можуть зачепити\погризти кабель подумайте як можете обмежити їх доступ до нього на час прибирання.
- Переваги:
- Класно миє вікна
- Недоліки:
- Кабель
- Маруся Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Раніше користувалась дешевим аналогом з китайського сайту) думала краще вже не буде, і ця штука змінила мою думку, вона не просто миє вікна, вона робить це швидко, якісно і без розводів.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- ціна трохи кусає (але потім розумієш що все окупиться)
- Аня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Не найнеобхідніша річ, але якщо мате дім з купою панорамних вікон - ця машина полегшить життя, користуватись просто, миє ідеально, все сподобалось.
- Переваги:
- дистанційне керування
- Алина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Хорошо моет, конечно им мыть намного дольше, чем в ручную, но для ленивых таких, как я идеально. Плюс я никогда так не отмывала сама глухие окна.
- Недоліки:
- Один раз отпал с окна по непонятной причине во время мытья, слава богу не на внешней стороне, поэтому не забывать про страховочный тросс
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже добре миє і вікна і плитку у ванній!Дуже гарно присмоктується к поверхні!Те чого не вистачало!
- яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Зручний робот, миє без розводів, акамулятор довго тримає. Чудовий девайс для чистоти
- Переваги:
- Гарна робота
- Недоліки:
- Не помітила
Дякуємо,за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Максим Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Так і не розібрався як його запустити з акумулятора без підключення зарядного. Миє без розводів, в принципі добре. Для зовнішніх вікон багатоповерхівки топ. Для іншого мити руками швидше буде. Великі вітринні вікна миє довгенько. Дорогувата техніка, пароочисником, наприклад, мити набагато швидше, а ціна менша.
- Переваги:
- Миє без розводів
- Недоліки:
- Не працює без зарядного, швидкість миття
Доброго дня. Робот працює тільки від єлектропостачання. Аккумулятор в ньому вбудований для того, щоб якщо у Вас вимкнули світло робот не впав, а мав час повернутись назад.
- Дмитро У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Поки не використовував, але огляд при отриманні не викликав захоплення: ні на коробці, ні на пристрої жодної згадки про виробника та навіть модель пристрою!:0
Пакування та збірка, на око, досить якісні, але пластик виглядає досить посередньо.
Тобто, по факту, звичайний китаєць нонейм.
Що в роботі, подивимось.- Недоліки:
- Відсутня інструкція українською.
- Дмитро У***
Незрозуміло, чому в описах чорного і білого пилососа зазначено різний обсяг резервуару для води? Аналоги, назва моделі та сама, характеристики, навіть фото однакові, під іншим "брендом" чомусь продаються дешевше, місцями помітно дешевше, і мова не про китайські сайти. Але вже купив, не буду грати з поверненням, бо маю позитивний досвід спілкування з СЦ Розетки (хоча хочеться вірити що гарантійний ремонт не знадобиться, і прилад буде працювати якісно і довго). Проте, якби наперед знав, що прийде отакий нонейм, то ретельно б подумав щодо вибору.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
Миє чудово, але не розбризкує воду , а просто трохи виливається водичка. Мабуть це брак
І так, ціна завищена - Дмитро У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний
А тепер відгук по суті.
Ну, миє він досить добре, але абсолютно повний аналог можна купити дешевше і саме в українських магазинах, причому через Розетку. Марка Inspire придумана зі стелі, ніде більше, окрім сайту, ви її не побачите. Але в цьому ціновому сегменті вони всі приблизно такі, наскільки я розумію.
Ємкість для води 25 мл.
Довжина страховочного троса та основного кабеля живлення - 4 м, плюс, боку живлення та хвіст робота ще десь метр кабеля дають.
Реальна швидкість миття 7-8 хв/кв. м.
Лопості пластикові.
НЕРА фільтру, звичайно, теж немає, бо це робот-мийник, він не фільтрує повітря.
Якість - пристойний фабричний китаєць, не більше (кришка червоного діода вже десь відвалилась).
Розприскувач толковий, на диво. Навіть у вітряну погоду вода потрапляє на скло. Оскільки він ультразвуковий, то дуже раджу заливати максимально чисту воду, в іншому випадку дуже швидко утвориться осад і до побачення.
Форма не дуже зручна, як на мене. Якщо не маєте необхідності мити вікна з решітками, то я б радив обрати модель з більш ухватистим руків'ям.- Переваги:
- Свої функції виконує досить якісно. Якість приладу вища, ніж могла б бути, хоча і нижча за очікувану.
- Недоліки:
- Нонейм. Багато заявлених характеристик не відповідає дійсності. Ціна вища за якість. Немає інструкції українською.
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Товар хороший, робот працює якісно.
- Переваги:
- Гарно миє вікна