Відгуки покупців про Магнітний кулер охолодження для телефону MEMO CX07 напівпровідниковий вентилятор з елементом Пельтьє для iPhone та Android, для PUBG, Standoff 2, COD (Call Of Duty)
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Хороший кулер для телефона
- Переваги:
- Переваг немає
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Дуже добре спрвляється з роботою
- Переваги:
- Охолоджує
- Недоліки:
- Потрібно щоб мав безпровідну зарядку
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Дякую приїхало швидко все працює добре охолоджує
- Переваги:
- Гарна якість
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Рекомендую классный стильный дизайн, телефон охлаждает супер
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Хороший кулер охолоджує дуже добре
- Переваги:
- Компактний,має два види кріплення
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Дуже здивував малюк який охолоджує поверхню саме до заявлених ( ~0° C), і все те працює без фріону, очевидно що свого часу ще при (сирисири) фізизику я прогулював у спортзалі, ось))
На фото видно навіть іній.
Тож: кулер має досить хорошу якість компонентів, досить не маленький але компактно зкомпонований без зайвих дизайнерських рішень, і саме от дуже тихий і це при тому як він охолоджує поверхню, якщо увімкнений покласти його на шкіру наприклад долоні і потримать кілька хвилин ви зрозумієте))
Так зручні кріплення двох варіантів, зокрема алюмінієва (клейка) пластина досить тонка тож на моєму галаксі А35 цілком комфортно почуває себе на задньому склі навіть під захисним чохлом (зрозуміло що чохол під час потреби охолодження знімаю).
Досить енергопоглинаюча іграшка бо працює зі споживанням в ~ 13w (показники з дисплея кабелю) і що ВАЖЛИВО: зважайте що кулер від номенклатури малопотужних блоків живлення не працює (світить тільки RGB), також зважайте що павербанк на 20000mAh кулер розрядить повністю ~ за 3 години (але в описі так і вказано що споживання відповідне та від мережі). Всі зауваженяя перевірив власноруч.
Загалом якщо граєте чи стрімите годинами та ваш пристрій гріється (а з потужними чіпапи по іншому не буває взагалі), та для вас саме важливо що стабільне перегрівання звісно в першу чергу літійполімеру призведе до суттєвого зменшення його ресурсу, це саме те що потрібно як на мене звісно. Тож це саме од дуже потужна та тиха система охолодження що очевидно.
Рекомендую.- Переваги:
- Якість та функціонал.
- Недоліки:
- Ні
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Гарно упакований , якісна збірка , є компоненти і кріплення
- Переваги:
- Працює супер для охолодження , тестував всі ігри на максимальних налаштування та на макс. яскравості в теплому приміщенні на xiaomi pad 6 та samsung m52 5g , пристрої холодні , як ніби на дворі .
- Недоліки:
- Пластина , яка йде в комплекті дуже тоненька , ніж якщо замовляти окремо від цієї ж фірми.
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Гарний кулер. Мій самсунг s10 дуже гріється в грі. А коли підключаю то холодний що аж занадто.
- Переваги:
- Гарно охолоджує
- Недоліки:
- За 3 місяця немає
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Замовив підтвердив і вже через день був в мене а до цього 5 днів йшов другий и потім вони сказали вибачте немає зараз давайте переоформляти
- Переваги:
- Крутий добре охолоджуе
- Недоліки:
- Пропелер який крутиться поганої якості але є і гірше
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Всё прекрасно работает!
- Павлік П***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Кулер коштує своїх коштів
- Переваги:
- Топ за свою ціну
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Хороший кулер
- Переваги:
- Топ кулер
- Недоліки:
- Греётся сам кулер
- Олексій С***
Грітися він буде томушщо він відводить тепло від вашого смартфону
- Продавець Easy Gaming
Кулер повинен нагріватися, тому що тепло із гарячої сторони елемента пельтє передається на радіатор, після цього тепло із радіатора розсіюється за допомогою вентилятора. Це саме так і працює
- Сар-Хан М***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Працює відмінно
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
“Недавно купил этот кулер, и он превзошёл все мои ожидания! Сборка качественная, материалы надежные, работает тихо, практически не слышно. Отлично справляется с охлаждением – температура процессора заметно снизилась, даже под нагрузкой. Установка оказалась простой, инструкция понятная. Очень доволен покупкой, однозначно рекомендую тем, кто ищет эффективное и бесшумное решение!”
- Назар У***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Кулер быстро пришол не смотря на бесплатную доставку, очень хороший идёт к нему вся комплектация, ну и главный плюс он быстро охлаждает и у этого кулера нету минусов
- Переваги:
- Все в порядке
- Влад Т***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Товар приїхав швидко! Охолоджує дуже добре, якщо навіть ви не прикріпите його прямо під процесором то він все одно буде охолоджувати. Перші мої враження дуже добрі. Так що рекомендую до покупки!
- Арсен К***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Дуже класно охолоджую телефон аж пальці заморожує
- Даниил Ч***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
со своей задачей справляется полностью
- Переваги:
- не шумный, те люди которые пишут что он шумный не пользовались по настоящему шумными кулерами
- Недоліки:
- сначала хотел поставить 1 звезду за то что отобрали у меня обогреватель, но потом понял что охладить телефон который стабильно держит 70° в играх это н*### себе
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Забрав, все чітко, потужний пристрій який не дає шансу нагріву, я задоволений
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Прекрасний куллер не великий і потужний рекомендую
- Переваги:
- Маленький в розмірах і потужний
- The D***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Відмінна річ, якщо з'явилася думка, що телефон досить теплий- беріть, акумулятор збережете і fps, ця модель просто must have, можна примагнітити на телефон у будь-якому положенні, щоб кабель живлення не заважав, збірка якісна, чудове співвідношення ціни та якості, однозначно рекомендую, а мені є з чим порівнювати, конденсат, що утворюється коли пальцями пробуєш температуру, замерзає за кілька секунд, магніт дуже надійно тримає, тож за це можете не переживати, алюмінієвий круг, що в комплекті збільшує площу охолодження, одна сторона захищена прозорою плівкою, а інша- клейка, установка проста, хвилина-дві і ви вже насолоджуєтеся грою "по новому", рекомендую використовувати кабель, що в комплекті, і взагалі, вартує кожної гривні, тож не зволікайте
- Переваги:
- Потужний, охолоджує до мінуса за секунди, стильний, з підсвічуванням, магнітний, що ще більше спрощує користування ним, велика площа охолодження і компактні розміри
- Недоліки:
- Трішки шумить, але на це не звертаєш увагу, коли на грі сконцентрований
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Купляв дійсно працює , 11 iphone в pubg на максималах жодного разу не перегрівся
- Ельнара Н***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Дякую, все сподобалось! Доставка швидко і без пошкоджень
- Переваги:
- Доставили швидко, прийшло все ціле, мені сподобалося
- Недоліки:
- Недоліків немає!)
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
товар чоткий для ігор
- Переваги:
- телефон охолоджує добре, низька ціна
- Недоліки:
- шумний
- КрісВідгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Кулер дуже сподобався, не дивлячись на те що він доволі маленький, все одно він дуже потужний,"на ньому реально з'являється крига!" Підсвітка дуже кльова,
Мене він приємно здивував, особливо дивлячись на його ціну))- Переваги:
- Температура охолодження,
Якість товару
Швидкість доставки - Недоліки:
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Придбав за 699 гривень данний девайс на телефон Poco F5 Pro,через декілька місяців мені написав консультант з проханням залишити відгук про товар коли я перейшов за посиланням побачив що ціна з скидкую була 349 гривень - . Крім здивування ціни і розуміння,що я "щасливчик" більше сказати нічого.А про товар скажу наступне,якщо у вашого девайса процесор знаходиться біля блоку камери , а закріпите ви його в центрі телефону то буде охолоджуватися те місце де закріпленний вентилятор, і лише трохи буде охолоджуватися весь телефон.
- Переваги:
- Дуже гарний девайс працює добре,без нарікань.
- Недоліки:
- З недоліків можу відмітити наліпку, на яку можна прикріпити телефон,після використання ця наліпка під температурою пластини відклеюється разом з девайсом,але в комплекті є додаткове кріплення.
- The D***
Ви на який клей клеїли наліпку?
- Анатолій Б***
Який був на наліпці