Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ігрові напальчники для телефону та пабг MEMO FS-02 2 пары з боксом для зберігання. Кіберспортивні геймерські напальчники для гри на сенсорних екранах у PUBG, Standoff 2

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming

Дуже поганий шов який заважає грати

• Продавець  Easy Gaming

Шановний Олександре,

Дякуємо за ваш відгук про ігрові напальчники MEMO FS-02. Нам шкода, що шов викликав незручності під час гри. Звертаємо вашу увагу, що перед використанням напальчники необхідно обов’язково вивернути навиворіт — це може усунути проблему зі швом і зробити їх комфортнішими для гри.

• Продавець  Easy Gaming

Це можна порівняти з ситуацією, коли замовляєш кросівки, а потім залишаєш негативний відгук лише тому, що вони не підійшли саме під твою форму стопи.

Ігрові напальчники — це специфічна категорія товарів, яку часто доводиться обирати навмання. Потрібно бути готовим до того, що деякі моделі можуть не підійти, адже вони відрізняються між собою за формою, еластичністю, чутливістю, товщиною та матеріалом.

Також важливо враховувати, що при покупці ігрових напальчників онлайн примірка у відділенні Нової пошти неможлива. Цей товар прирівнюється до рукавичок або нижньої білизни, і, звісно ж, ніхто не хотів би отримати річ, яку до цього вже приміряли кілька інших людей.

З урахуванням цих особливостей, варто шукати саме «свою» модель. Зі свого боку ми завжди готові допомогти, надати всю необхідну інформацію та характеристики.
      Щоб зробити вашу майбутню покупку більш приємною, даруємо вам 100 бонусних гривень, які ви можете використати протягом 30 календарних днів від сьогоднішнього дня! до 3 числа наступного місяця включно!

• Олексій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming

Класні напальчники для ігор! Брав для мобільної ігри, реально допомагають. Добре сидять на пальцях, не ковзають, палець не пітніє, що для мене важливо, бо граю довго. Чутливість на екрані норм, навіть краще, ніж я очікував. Ідуть у зручному футлярі, можна з собою носити. За свої гроші – супер, задоволений!

Переваги:
    Зручність у використанні, матеріал, точність і швидкість реакції.
  • Борис Ж***

Досить непогані

• Фаршід Р***