Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Полиця підставка для взуття 4 яруса Чорна, (А1-00178L.black)

Оцінка користувачів 4.19/5
  • Юлия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Товар ужасный.Эти палочки короткие,на которые ставится обувь.Постоянно вылетают.Только удлинять чем-то,только такой выход.

Переваги:
    Для небольшой прихожей.Занимает мало места.
    Недоліки:
    Короткие перекладины,вылетают
    • Продавець  Тенепа

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
      Нам щиро прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Після вашого звернення ми одразу запропонували повернення товару, якщо він вам не підійшов, однак ви вирішили залишити його та користуватися ним.
      На жаль, після внесення змін у конструкцію (склеювання) повернення товару вже неможливе. Якщо у вас виникатимуть будь-які питання щодо наших товарів, ми завжди готові допомогти та запропонувати можливі варіанти вирішення ситуації.

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Гарна поличка за свою вартість. Швидка доставка, добре запакована, легко збирається.

Переваги:
    Ціна, легко збирати
    • Продавець  Тенепа

Дякуємо за відгук. Ваша думка про якість товару важлива для майбутніх покупців. З повагою, адміністрація інтернет магазину

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

В цілому, полиця непогана за свої гроші. Вміщає 8 пар взуття, має компактні розміри. Але з нею треба обережно, лишній раз на неї сильно не надавлювати, чи вдарити, бо може зламатись. Поки збирала - так одну пластикову сторону зламала, не сильно, але тепер треба замотувати скотчем. Для збірки треба вставити металеві пкрекладини по бокам, в отвори, тоді конструкція тримається і можна вкладати по дві переклади, які по середині. Біда в тому, що ці перекладини деякі трохи погано тримаються в пазах, вони коротші чим необхідно, і тому випадають. В цілому, поличка стоїть і тримає 8 пар взуття, якість була очікуваною. З пластиком треба бути обережнішим при збірці, а от за металеві перекладини образливо, що вони випадають, добре що не усі

Переваги:
    Ціна, компактні розміри на 8 пар взуття, легка збірка. З завданням організації простору поличка справилась. Не торкайтесь зайвий раз, і буде вам щастя
    Недоліки:
    Тонкий крихкий пластик, деякі металеві перекладини погано тримаються на поличці, бо закороткі
  • Станіслав

Добра

• Єв

Дёшево та сердито

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Гарна тільки пружини на 2 мм більші треба металічні щоб добре тримались. А так якісна

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Дякую, швидка доставка все супер полиця підійшла по розміру як я хотіло ,легка ,зручна ,швидко складається і виглядає дуже гарно. Дякую розетки!!!

Переваги:
    Компактна не велика
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Вибрали полицю на підвіконня для невеликих горщиків для квітів. Але можна і для взуття

• Валентин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Полиці замалі в довжині і занизькі у висоті ,високе взуття доводиться ставити зверху бо не влазить знизу а низьке так чи інакше не влазить 2 пари на одну полицю,не рекомендую

Переваги:
    Низька вага
    Недоліки:
    Висота і довжина
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Легка в зібранні,та займає мало місця, рекомендую

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Полиця недоукомплектована. Недостає однієї трубки. А взагалі поличка гарна. Стійка. Сподобалась.

Недоліки:
    Немає однієї трубки.
  • Тетяна У***

За свои деньги пойдет

Переваги:
    Лёгкая в в сборке
    Недоліки:
    Нету
  • Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Полиця приїхала швидко.Металеві кріплення малі,вискакують з пазів.

Переваги:
    Легка,зручно збирать
    Недоліки:
    Не тримаються планки в середині полиці.Довжина замала.
  • Сергей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

За свои деньги, вполне адекватное качество и сама полка.

Переваги:
    Быстро собирается
    Недоліки:
    Пластик без металла
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Полка виявилась дуже маленька, декоративна можна сказати … під необємне взуття

Взагалі не відповідає картинці

Недоліки:
    Вузька
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Непогана за свої гроші,але не метал...