Відгуки покупців про Чохол Sweetone для ноутбука 15-16" дюймів з чохлом для зарядки Темно-сірий (DY01-ND01-15SDG)
- Гнатюк У***Відгук від покупця. Продавець: BagsMe. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже якісний чохол, всередині приємна на дотик тканина. На ноутбук 16 дюймів підійшов ідеально, дякую!
- Продавець BagsMe
Дякуємо за Відгук. Приємного користування!
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: BagsMe. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чехол підійшов чітко, все супер, матеріал плотний, сумучка для зарядки теж все добре, В цілому задоволена покупкою
- Продавець BagsMe
Дякуємо за Відгук. Приємного користування!
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: BagsMe. Колір: Dark Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Рекомендую цей товар і продавця, купляю в нього вдруге. Хочу відмітити гарний сервіс даної компанії та оперативну доставку замовлення. Зауважень немає. Вкотре пересвідчуюся професіоналізмом фахівців. Про сам товар: високоякісний чохол для ноутбука з цупкої тканини. Також до нього купила чохол для зарядного пристрою та мишки, який теж має гарну якість. Вставлені блискавки, виконані шви та використана тканина мають гарну якість в обох чохлах.
- Переваги:
- Гарна якість товару
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець BagsMe
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: BagsMe. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Гарний та зручний чохол з міцної тканини. Ідеально підійшов за розміром до мого ноутбука. Я повністю задоволена товаром і продавцем за консультацію. Дякую.))
- Переваги:
- Зручний.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець BagsMe
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: BagsMe. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дякую за чохол, він дуже якісний і підійшов ідеально!
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: BagsMe. Колір: Dark Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все добре, підійшло, товар якісний. Дякую
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: BagsMe. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Добрий день,
розмір чохла підійшов.
Все ок.
Дякую за оперативність. - Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: BagsMe. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все Ок
- Переваги:
- Під портативний монітор 15,6" підійшов чітко
- Продавець BagsMe
Щиро дякую за відгук, це для нас дуже важливо. Приємного користування.