Відгуки покупців про Кухонний дозатор з розпилювачем для олії та оцту OILER 2в1 пластикова пляшка-диспенсер 500 мл, чорний (86163134)

Код:  438120014
Оцінка користувачів 3.8/5
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Об'єм: 500 мл. Колір: Прозорий/Білий

Нормальний дозатор з розпилювачем, масло треба наливати повну бутилку

Переваги:
    Свою функцію виконую
    Недоліки:
    Тонкий пластик
  • Олег Г***

Поки добре,побачимо в роботі

• Продавець  Semdem

Олег, дякуємо за Ваш відгук!
      Користуйтеся в задоволення!

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Об'єм: 500 мл. Колір: Прозорий/Білий

Галімий дішовий пластік, заявленої вартості аж ніяк не коштує....

• Продавець  Semdem

Тетяна, нам прикро, що придбання кухонного дозатора не виправдало Ваших очікувать.
      Ми завжди прагнемо дати нашим покупцям можливість вибору, відкрито вказуючи дані про матеріал та особливості товару (якщо вони існують).
      Також, ми підтримуємо попередній огляд товару - при отриманні.

Наш менеджер написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем, для можливого врегулювання даного питання.

• Жанна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Об'єм: 500 мл. Колір: Прозорий/Чорний

Очень замечательный дозатор, легкий и совсем не пахнет пластиком. Прислали очень быстро, товаром очень довольна.

Переваги:
    Пластик - не разобью
    Недоліки:
    Не нашла
    • Продавець  Semdem

Добрий день, Жанна! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Semdem. Об'єм: 500 мл. Колір: Прозорий/Чорний

хотелось бы бутылку из стекла за такие деньги а не из пластика. Потому что после того как купил Розетка порекомендовала такой же товар с бутылкой из стекла. А так всё ок. Спасибо. Пшы пшы делает масло льёться то что нужно .

Переваги:
    Работает
  • Вікторія З***
    Продавець: Semdem. Об'єм: 500 мл. Колір: Прозорий/Чорний

В описі пише пляшка скляна.Прийшла пляшка з пластику.Пластик не надійний тонкий.Поміняйте в описі,що банка не скляна,а з пластику.

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Поганий пластик
    • Продавець  Semdem

Добрий день, Вікторія! Ми перепрошуємо за незручності, пов’язані з неточним описом товару. Ваш коментар допоміг нам звернути увагу на цю помилку, і ми вже внесли зміни до опису, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Наша мета – надавати нашим клієнтам точну інформацію про товари, і ми цінуємо ваші зауваження, які допомагають нам ставати кращими.