Відгуки покупців про Односпальне ліжко з ящиками Еверест Соната-800 80х190 см венге темний/білий (TQP-2108)
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Дуб Сонома / Білий
Замовила дане ліжко для донечки. Ліжко зручне та якісне.
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за чудовий відгук! Раді, що ліжко Вам сподобалося та гармонійно доповнило кімнату. Бажаємо Вашій донечці міцного, солодкого сну, затишку та безлічі щасливих моментів. Дякуємо, що обрали наш магазин! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Графітовий
Замовляли 2 ліжка дітям. Вони зручні,зібрали по інструкції легко, доставка швидка, дітям сподобалось.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Тетяно! Щиро вдячні за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді допомогти Вам знову, якщо знадобляться нові меблі для Вашого дому.
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Графітовий
Ліжко дуже гарне,якісне,ввічливі продавці,швидка доставка.
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Ніно! Вдячні Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Це дуже цінно для нас! Нехай ліжко служить довго та дарує затишок і комфорт щодня.
- Татяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Німфея Альба
Замовляла два ліжка, все сподобалося, зручні, гарні та компактні.
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Тетяно! Велике спасибі за відгук! Ми працюємо для того, щоб кожен клієнт отримував комфорт і задоволення від покупки. Нехай нові ліжка служать Вам довго і дарують тільки відпочинок у задоволення.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Дуб Сонома / Білий
Купували ліжко, все швидко і якісно, зі збиранням легко впоралися, все чудово
- Переваги:
- Швидко і якісно
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Марино! Вдячні за чудові слова! Раді, що вибір виявився вдалим і Ви залишилися задоволені. Бажаємо максимального затишку та приємного відпочинку.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Графітовий
Гарна річ
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Андрію! Ми щасливі, що змогли зробити Ваш простір ще комфортнішим! Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо Вам насолоджуватися новими меблями!