Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кабель-перехідник (адаптер) XON MemoryCable 2 x USB 2.0 to SATA 6 Гбіт/c для 2.5" HDD / SSD дисків Чорний (XCA1A22SA1PB 6556)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Денис З***

Працює без проблем

• Виталий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

купил, не один диск не запустился, да же 12v дополнительно подключал, мертвяк, может мне брак попался, и такое бывает((((((

Переваги:
    но...у
    Недоліки:
    не работает
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

Підклюив hdd працює добре.

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

Дякую. Все працює чудово.

Переваги:
    Немає зауваженнь
  • Кирилл К***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

Працює добре, підійшов як до ноутбуку так і до консолі.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

магазин/персонал працює без зауважень! На жаль мені прислали бракований товар - але ніхто не обіцяв що копійчаний товар будуть ретельно перевіряти перед відправкою.Гроші 129грн (без15грн. + 1,5% за перерахунок грошей) повернули швидко- та треба заповнити нечитаємий в Microsoft WORD 2010 файл з росширенням *.docx -танці з бубном / на своєму телефоні, якщо заповнити прислану заяву і відіслати то пересилається все одно порожній файл і знову -танці з бубном. Щоб получити робочий екземпляр товару треба ще раз зробити заказ на сайті і відповідно ще раз плюс 15грн. + 1,5% але не факт що Вам пофартить і Вам не пришлють "мій" екземпляр. Удачі-вона Вам знадобиться!

Переваги:
    робота персонала
    Недоліки:
    брак
  • Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

Підключив і відразу працює. Я підключив SSD . Не хотів маятись з перехідниками всередині корпусу. Відразу скажу. Швидкість на SSD буде швидкістю флешки, на рівні 26мб/с . Системою розпізнається як системний диск. Але переваг швидкості у Вас не буде. Основна перевага. Простота підключення.

Переваги:
    100% працює
    Недоліки:
    Швидкість обмежена USB 2.0
  • Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

Купував для перепрошивки SSD, накопичувач побачився. Перехідник з своєю задачею справився

Переваги:
    все працює чудово
    Недоліки:
    незнайшов
    • Юрий Ю***

Адаптер гарний. З ним зробив те що намітив.Дякую.

• Геннадій К***

Працює

• Кирилл К***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

Перехідник гарний, все працює дуже добре.

Переваги:
    Гарна якість, все працює
  • Павло Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

Пк не бачить HDD? Що далі робити я не знаю.
    5 за USB 2.0

• Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

Не понимаю почему у всех 5 заезд и все работает с первого раза, во первых я на это потратил 4 часа пытаясь разобраться почему 2.5 и 3.5 диск не был виден пробовал на двух устройствах и ничего, потом вместо продолжительного питания подключил блок питание от ПК замкнул 2 провода, модифицировал сата кабель, и получилось разработало скорость в торренте 5 мб в сек максимум что я увидел 10 мб в сек и это в Стиме и Эпике, поэтому 4 звёзды, каждый момент сново пытаюсь подключить

Переваги:
    Поддержка 3.5
    Недоліки:
    Иногда не работает и не видят устройства
  • Вячеслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

подключил три разных ССД, все видятся и работают
    никаких проблем не заметил
    удобнее чем карман , так как можно любой хад подвесить независимо от толщины

и очень дешево !

Переваги:
    работает на win7 )
    Недоліки:
    пока не заметил
  • Вячеслав И***

Дякую. Працює відмінно.

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

проверено лично мной на всех устройствах, рекомендую (если у вас винчестері не ssd) придется купить блок питания на 12V 2A

Переваги:
    хороший кабель, работает на ssd, если подключить дополнительное питание на 12 V. работает даже на старых cd приводах и hdd
    Недоліки:
    не заметил
  • максим з***
    Відгук від покупця. Продавець: Beta Store

можна використати любий диск як зовнішній. підключав 2,5 іфеф з ноуту до основного компа аби скинути файли пройшло все норм
    додатково ніби можна підключити блок живленя для дисків 3,5 але не перевіряв чи працює , не було потрібно
    загалом рекомендую

Переваги:
    працює без додаткових налаштувань