- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Досить непогана, невеликий запах пластика при відкритті все ж відчувається. Колір саме такий як на фото.
- Переваги:
- Виглядає гарно, купувала з великою знижкою.
- Недоліки:
- Невеликий брак на кришці. Відсутнє фарбування як раз посередині, десь 1 кв.см.
- Борисенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий
Гарний,колір як на фото. Але кришка трохи деформована (вигнута),тому не щільно закривається. Також прийшов з подряпинами. Виробник явно ці недоліки намагався замаскувати дуже великою кількістю плівки для запакування. І так як плівка дуже щільно притискала кришку,а подряпина біла і поряд з квітами,не помітила ці мінуси. Тому дуже уважно оглядайте при отриманні
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Деформована кришка, з подряпинами
- Сюркало Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий
Контейнерів замовила 4 штуки. Брала і раніше додому. Зараз на дачу вирішила взяти. Вони класні - пластик і принт… Дуже раджу.
- Переваги:
- Зручно та симпатичні)
- Недоліки:
- Не знайшла
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий
Не советую этого продавцв!!Один контейнер отправили поцарапаный!!
- Переваги:
- Доставили вовремя.10л-контейнер вместительный!
- Недоліки:
- Поцарапан(
- Юля З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий
- Мглосек Ю***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий
Відмовилась в магазині. Якість жахлива, фарба вся сповзла, таке враховувати що в руках розвалиться. Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість коробки.