- AI аналіз відгуків31 відгук: позитивні – 74%, нейтральні – 13%, негативні – 13%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Гарний мікроскоп вартий уваги за такі гроші для майбутніх науковців як мій братик
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Мікроскоп чудовий , дуже цікавий Брали на подарунок, сподобався не тільки дітям, а і батькам. і
- Переваги:
- На відмінно
Вітаємо, Наталья!
Щиро дякуємо за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що мікроскоп сподобався не лише дітям, а й батькам. Саме такі подарунки допомагають відкривати нове та цікаво проводити час усією родиною. Бажаємо захопливих досліджень і багато цікавих відкриттів!
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже гарний мікроскоп, дитина щаслива, вже 3 місяці політ нормальний.
- Переваги:
- Металевий корпус, гарні лінзи.
Вітаємо, Ігор!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався і дитина щаслива. Металевий корпус та якісні лінзи дійсно роблять користування приємним. Бажаємо цікавих відкриттів та приємного користування!
- ЕллаВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Мікроскоп сподобався.
Вітаємо, Елла!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що мікроскоп вам сподобався та виправдав очікування. Нехай користування приносить лише позитивні враження та цікаві відкриття!
Якщо виникнуть запитання або знадобиться допомога — завжди раді допомогти.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Мікроскоп шикарний, дитина задоволена
- Переваги:
- -Не велика ціна
-Дуже чітке бачення - Недоліки:
Вітаємо, Денис!
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно чути, що мікроскоп сподобався і дитина задоволена — це найкращий результат для нас.
Бажаємо цікавих відкриттів та захопливих досліджень! Якщо виникнуть будь-які питання — завжди раді допомогти.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Рекомендую, дуже класна річ, зацікавила не тільки дітей ай дорослих.
Досліджували все: волосся, листя вазонів, бджоли, пірʼя, цибулину, комахи і на цьому ще не будемо спинятися.
Дитина у захваті.- Продавець ІнтерХом
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що мікроскоп захопив і дітей, і дорослих. Бажаємо ще більше відкриттів і захопливих експериментів!
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
за свої гроші дуже непоганий мікроскоп, дитина 10 років в захваті, та і дорослим теж цікаво
є нижня підсвітка і 12 різних готових зразків у комплекті- Переваги:
- швидко, недорого
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що мікроскоп сподобався і дитині, і дорослим. Бажаємо багато захоплюючих відкриттів!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже цікава і заворожуюча річ.Дитині сподобалось.Добре,що є пусті скельця і можна покласти під мікроскоп щось своє.
- Переваги:
- Додаткові скельця
Вітаємо, Катерина!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що мікроскоп сподобався дитині і що додаткові скельця виявилися корисними. Бажаємо багато цікавих відкриттів і захоплюючих експериментів!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Чудовий мікроскоп! Цікаве заняття для всієї родини. Можна переглядати матеріали, що є в наборі, а можна і все, що цікавить.
- Переваги:
- Ціна/якість
Вітаємо, Ірина!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що мікроскоп приносить цікаві заняття для всієї родини та радує своєю якістю. Гарних вам досліджень і нових відкриттів!
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Супер. Очікував щось типу дитячої іграшки - не думав, що усе настільки чітко буде видно. Залипли з дитиною на цілий вечір
Вітаємо, Олег!
Дякуємо за такий чудовий відгук!
Дуже раді, що ви з дитиною змогли цікаво провести час.
Сподіваємося, вони ще не раз подарують вам цікаві відкриття!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Чудова знахідка для дітей, рекомендую для допитливих дітлахів, та і навіть дорослим було цікаво заглянути і дослідити ті скельця
- Переваги:
- Цікаво, наочно
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Ірина!
Дякуємо за чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що і дітям, і дорослим було цікаво досліджувати наші скельця. Сподіваємося, вони ще не раз подарують вам цікаві відкриття!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Гарний мікроскоп, все чудово видно. Дитині сподобався
Вітаємо, Вікторія!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що мікроскоп сподобався дитині й все добре видно. Нехай дослідження будуть цікавими та захопливими.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Купляла на подарунок. Поки не можу нічого сказати. Але мамі дитини дуже сподобалось, не очікували такого. Ціна супер
Дякуємо за відгук!
Раді, що подарунок сподобався, а ціна вас приємно здивувала. Бажаємо багато цікавих відкриттів з мікроскопом!
- Павленко Ю***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Купували моїй дитині у цього продавця, саме цей мікроскоп, дуже задоволений, в користуванні 1 міс, не зник запал, цікавиться, щось вигадує постійно. Не сильно туди лізли ми, так як наша снігурочка працювала довгий час в лабораторії і знає як ним користуватись, все пояснила, розказала, зацікавила. Багато різник реагентів, багато скла (то я не знаю чи йшли в комплекті чи купувались окремо). Чомусь не прикріплюються фото. Додам те що досліджував (там був сніг, була вода сольона, вода тала)
- Переваги:
- Якість, дитина задоволена
- Недоліки:
- Жодних
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Юрій!
Дякуємо вам за детальний відгук!
Дуже приємно чути, що дитина зацікавилася дослідженнями та отримує задоволення від користування мікроскопом.
Раді, що якість виправдала ваші очікування.
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це дуже цінно для нас та інших покупців!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все добре. Дитина задоволена
Вітаємо, Тетяна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався дитині і залишив приємні враження. Бажаємо багато цікавих відкриттів та веселих дослідів!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Микроскоп дитині сподобався, все якісно видно, як для дитячого микроскопа дуже добре зроблений. Головне, що дитину зацікавило
Вітаємо, Елена!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп зацікавив дитину і добре справляється зі своєю функцією. Бажаємо багато цікавих відкриттів та веселих дослідів!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Сподобалось дітям
- Переваги:
- Мікроскоп чудовий. Доставка супер. Замовлення опрацювали вчасно.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався дітям, а доставка та обробка замовлення були швидкими та зручними. Бажаємо багато цікавих відкриттів і веселих дослідів!
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дякую за мікроскоп. Цікава штука… ще не до кінця використали всі можливості але славне волосся та нігті вже переглянули
Думала що буде фігня, а виявилась доволі достойна річ та свої гроші.
Оперативно відправили замовлення.
Дякую- Переваги:
- Якість зображення, набір зразків у комплекті.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Галина!
Щиро дякуємо за такий теплий та детальний відгук!
Дуже раді, що мікроскоп приємно здивував і виправдав очікування.
Дякуємо за відзначену якість зображення та комплектацію. Користуйтеся із задоволенням!
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Хорошее качество, надёжный, отлично увеличивает, остались приятные впечатления
- Переваги:
- Надёжность, приближение
- Недоліки:
- Пока не обнаружено)
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо за відгук!
Раді, що мікроскоп порадував надійністю та гарним збільшенням. Бажаємо багато цікавих відкриттів!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Брала на подарунок) як працює не знаю, але знаю, що подарунок сподобався, тож ставлю 5 зірок
Дякуємо за відгук!
Радиі, що подарунок сподобався — це найголовніше!
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все супер. Ребёнок доволен ;)
Вітаємо, Інна!
Дякуємо за відгук!
Раді, що мікроскоп сподобався і ваш малюк задоволений. Бажаємо багато цікавих відкриттів!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Хороший мікроскоп .
Дитина задоволена- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Олена!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався та дитина задоволена. Бажаємо цікавих відкриттів і захопливих дослідів!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дякую, все чудово!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що все вас задовольнило. Бажаємо приємного та комфортного користування!
- Поліна П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дякую за чудовий мікроскоп!
З усіх, що є-це найкращій варіант.
Сподобався подарунок на Новий Рік.
Олівʼє розглядали під мікроскопом.
Все чітко, гарна лінза, дякую вам!
Також дякую за швидку відправку!!- Переваги:
- Ціна, якість, обслуговування
- Татьяна С***
скажіть будь ласка, чи можна на ньому побачити якихось мікробів тощо?
Вітаємо, Поліна!
Дякуємо за ваш чудовий відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався та став вдалим подарунком на Новий Рік. Дякуємо за високу оцінку ціни, якості та обслуговування! Бажаємо ще більше цікавих дослідів та відкриттів!
- Степан Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Велике дякую за набір із зразками! Було приємно його отримати і відразу тестувати мікроскоп Дитина 9 років в захваті. Мікроскоп легко налаштовується і нічого не збивається. Чи є там 1200 не знаю, але вистачає щоб роздивитися зразки
Вітаємо, Степан!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що набір із зразками сподобався і дитина в захваті від мікроскопа. Приємно, що налаштування легке і зображення стабільне. Бажаємо ще більше цікавих дослідів та захопливих відкриттів!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Мікороскоп хороший. Правда не з першого разу вдалось його налаштувати, щоб чітко бачити те, що під мікроскопом. Здавалось, що він взагалі нічого не показує. Але покрутивши все ж вдалось все розгледіти. В цілому дитині було цікаво.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався і дитині було цікаво. Щодо налаштування — справді іноді потрібно трохи покрутити фокус, щоб отримати чітке зображення. Бажаємо багато захопливих відкриттів і цікавих дослідів!
- ЕміліаннаВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дитина задоволена, дорослі теж
- Переваги:
- Якісна і чітка картинка, хороше світло, зручний у використанні, 3 рідні збільшення, додатково йдуть 12 препаратів та можливість зробити власні
- Недоліки:
- Думала буде трохи більший розмір мікроскопа
- Продавець ІнтерХом
Вітаємо, Еміліанна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався і дитині, і дорослим, а також що якість зображення, освітлення та комплект набору вас задовольнили. Бажаємо цікавих відкриттів і захопливих досліджень!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дитині дуже сподобалось, нормальний мікроскоп, дорослим також цікаво розглядати. Гарний набір зразків
Вітаємо, Наталія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався дитині і навіть дорослі знаходять його цікавим. Приємно, що набір зразків також порадував. Бажаємо захопливих досліджень та відкриттів!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Брав на подарунок дочці, ій сподобалось.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався доньці та став вдалим подарунком. Бажаємо цікавих відкриттів і захопливого користування! Якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти.
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Все добре і чудово,
- Переваги:
- Швидка доставка
Вітаємо, Ігор!
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що мікроскоп вам сподобався і доставка була швидкою.
Приємно знати, що поки жодних недоліків не помітили — бажаємо багато цікавих відкриттів!
- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
10/10. Дитина в захваті, батьки теж. Якість чудова, наявність зразків тільки додає плюсів. Батарейки тримають довго.
Вітаємо, Дар'я!
Щиро дякуємо за такий чудовий відгук і високу оцінку!
Дуже раді, що мікроскоп сподобався і дитині, і батькам.
Окремо приємно чути, що ви оцінили якість. Дякуємо за довіру й будемо раді бачити вас знову!
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже хороший мікроскоп. Дитина в захваті! Рекомендую як подарунок, та навіть просто так
Вітаємо, Дмитро!
Дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно знати, що мікроскоп сподобався дитині й приніс стільки радості.
Нехай він надихає на нові відкриття та цікаві дослідження. Дякуємо за рекомендацію й будемо раді вашим новим замовленням!
- Орися Т***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Відмінне співвідношення ціни та якості. За свої гроші — дуже гідний варіант.
Вітаємо, Орися!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що співвідношення ціни та якості вас повністю задовольнило.
Бажаємо приємного користування!
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дитина в захваті, дякую за швидку доставку і щире ставлення до покупця
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що мікроскоп приніс дитині стільки радості і що доставка була швидкою. Дякуємо за ваші теплі слова — нам важливо дарувати приємний досвід кожному покупцю!
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Дуже сподобався дитині.Покупкою повністю задоволені, рекомендую батькам.
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що мікроскоп сподобався дитині та ви повністю задоволені покупкою. Дякуємо за рекомендацію батькам і бажаємо багато цікавих відкриттів!
- Тимофій К***Відгук від покупця. Продавець: ІнтерХом
Чудовий подарунок для дитини. Мікроскоп яскравий, цікавий і простий у використанні.
Вітаємо, Тимофій!
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що мікроскоп став чудовим подарунком і сподобався дитині. Бажаємо багато захопливих відкриттів і веселих дослідів!