Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кабель живлення для роутера от повербанка на 12V, DC 5.5x2.1mm, USB 5V->12V, 1м

Оцінка користувачів 3.96/5
  • Світлана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Отриманий товар гарної якості, виконує свої функції. Дякую.

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Роутер живить. Працює нормально.

Доброго дня, Олександре!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що кабель стабільно живить роутер і працює без нарікань. Якщо виникнуть запитання або знадобиться допомога — завжди раді допомогти. Гарного користування!

• Продавець  RIDDL

Олександре, дякуємо за відгук! Раді, що роутер працює стабільно. Якщо виникнуть питання — раді будемо допомогти.

• Данил М***

Підключив провід до павербанку 2.1А, роутер включається але сигнал не йде

Переваги:
    Роутер включається
    Недоліки:
    Немає інтернету
    • Продавець  RIDDL

Доброго дня, Даниле.

Дякуємо за ваш відгук
      Кабель коректно подає живлення 12V, тому роутер вмикається — це означає, що сам кабель працює справно.
      Однак для стабільної роботи багатьом роутерам потрібно більше струму, ніж 2.1A, особливо під час запуску модуля Wi-Fi та роботи інтернет-з’єднання. У такому випадку павербанк може не забезпечувати достатню потужність, через що сигнал не передається.

Рекомендуємо:
      - використовувати павербанк з виходом не менше 3A;
      - перевірити, щоб павербанк підтримував стабільну віддачу струму без автообмежень;
      - за можливості протестувати кабель з іншим джерелом живлення.

• Данил М***

все одно не працює, шахраї

• Владислав М***

Пропрацював 3місяці

Доброго дня, Владиславе.
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що кабель пропрацював лише три місяці - це не той результат, на який ми розраховуємо.
      Термін служби такого адптера багато в чому залежить від умов використання: споживаної потужності роутера, якості та стабільності повербанка, а також тривалості безперервної роботи. При навантаженні, що перевищує рекомендовані параметри, ресурс кабелю може скорочуватись.
      Дякуємо, що повідомили про досвід користування.

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Добрі якісні шнури купувала 2 працюють обидва не горять як дехто писав навмисне не писала відгук вже два тижні пройшло після покупки я розмовляла з чоловіком то він каже що не потрібно йому працювати постійно то він не згорить за такі кошти кабель супер рекомендую

Переваги:
    Ціна якість
    • Продавець  RIDDL

Доброго дня, Алло.
      Дякуємо вам за детальний та чесний відгук.
      Раді чути, що обидва кабелі працюють стабільно та виправдали очікування. Ви абсолютно праві: при коректному використанні та з відповідним навантаженням кабель служить надійно й безпечно.
      Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого магазину!
      Якщо виникнуть питання — завжди раді допомогти

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Зараз цей кабель дуже виручає

Доброго дня, Наталіє)
      Ми дуже раді, тому що наші товари допомагають у ці не прості часи.
      Бережіть себе)

• Віктор

Працює.

Доброго дня, Вікторе!

• Иляшенко И***

Пропрацював менше 2 тижнів:(

Недоліки:
    Швидко перестав працювати.
    • Продавець  RIDDL

Доброго дня, Ірино.
      Дякуємо за ваш відгук і нам щиро прикро, що виникла така ситуація.
      Хочемо звернути увагу, що подібна несправність може виникати з кількох причин:
      - використання повербанка, який не може стабільно видавати потрібний струм для перетворення з 5V на 12V;
      - перевищення допустимого навантаження з боку роутера;
      - автоматичне вимкнення повербанка через низький струм споживання або захист;
      - заводський брак, який трапляється досить рідко, але повністю виключити його неможливо.

Будь ласка, зверніться до нас у підтримку через чат магазину або за контактами в замовленні - ми допоможемо перевірити причину та запропонуємо варіанти вирішення цієї ситуації.

• Виталий К***

Не працює

Добрий день, Віталію.
      Нам дуже прикро що так сталось. Найближчим часом з вами зв'яжеться наш спеціаліст і допоможе вирішити цю ситуацію максимально оперативно.

• Виталий К***

Замінили на інший.

• Овчаренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Доставили на следующий день. Заказал 2 кабеля, рабочие, на вид качественные.

Добрий день, Олександре!
      Дякуємо за відгук.
      Всі наші замовлення опрацьовуються автоматично і відправляються без затримок, тож доставка дійсно максимально оперативна.

• Овчаренко А***

Дополню: не работает с павербанком SP(

• Євгенія Б***

Гарний товар

• Продавець  RIDDL

Євгеніє, дякуємо за відгук !

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Якість жахлива, згорів через тиждень

Доброго дня, Андрію.
      Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
      Хочемо звернути увагу, що подібна несправність може виникнути з кількох причин, не пов’язаних безпосередньо з якістю самого кабелю, зокрема:
      - використання повербанка або USB-адаптера без стабільної подачі струму, що призводить до перегріву перетворювача з 5V на 12V;
      - підключення роутера з енергоспоживанням вище допустимого для даного кабелю;
      - коротке замикання або нестабільний контакт у роз’ємі роутера;
      - перегрів через тривалу роботу без вентиляції;
      - заводський брак, який трапляється рідко, але повністю виключити його неможливо.
      Можете звернутись до нас у підтримку через чат магазину або за контактами в замовленні - ми допоможемо перевірити причину та запропонуємо варіанти вирішення цієї ситуації.

• Нестеренко И***

Підійшов до роутера ідеально

• Продавець  RIDDL

Ірино, дякуємо за відгук та вибір нашого магазину !

• Артем Д***

Посередньо

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Дешевий пластик
    • Продавець  RIDDL

Доброго дня, Артеме!
      Дякуємо вам за відгук і чесну оцінку.
      Ми свідомо обирали бюджетний, але при цьому надійний варіант кабелю, щоб зробити його максимально доступним. У нинішніх умовах для нас важливо допомогти людям якнайдовше залишатися на зв’язку, навіть під час відключень електроенергії.
      З урахуванням того, що ми доставляємо цей товар безкоштовно по всій Україні — у всі відділення Rozetka та поштомати Нової пошти — можна з упевненістю сказати, що це найдоступніше рішення на маркетплейсі.
      Також звертаємо увагу, що всі замовлення ми відправляємо в день оформлення, без вихідних, щоб клієнти могли якнайшвидше відновити зв’язок.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і раді, що кабель справно виконує свою функцію.

• Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Отдично подашол работает я даволен

Доброго дня, В'ячеславе!

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Кабель працює, але зроблений з дуже дешевого пластику. Але ж і ціна відповідна. Відправка, доставка швидка. Пакування у пакеті, але все ціле.

Переваги:
    Недоліки:
    Дешевий пластик.
    • Продавець  RIDDL

Доброго дня, Олено!
      Дякуємо вам за відгук і чесну оцінку.
      З урахуванням того, що ми доставляємо цей товар безкоштовно по всій Україні — у всі відділення Rozetka та поштомати Нової пошти — можна з упевненістю сказати, що це найдоступніший подібних рішень на маркетплейсі.

• Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Матеріал пластику не дуже, але свої функції виконує. Перемотав додатково місця згину проводу.

• Продавець  RIDDL

Артеме, дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися корисним лайфхаком.
      Раді, що дріт виправдав очікування та працює належним чином.
      Якщо матимете додаткові запитання чи пропозиції — із радістю допоможемо.

• Дмитрий К***

Все работает

• Продавець  RIDDL

Дмитре, дякуємо за відгук ! Раді, що дріт виправдав Ваші очікування.

• Ксенія М***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Товар підійшов, роутер від павера працює, все ок!

Доброго дня, Ксеніє)
      Дякуємо за ваш відгук)

• Ахмед К***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Заказав три штуки, потрібно було два. Три працює, без проблем. Підключив найдешевші павербанки до роутера, та медіаконвертера (оптика). Один павер за 500 грн, другий за 800. Обидва на 10000mAh. Роутер tp link a64. При підключенні треба зачекати 5 секунд. Все працює. Купуєте два павера за 500 грн і два кабелі. Виходить приблизно 1300 грн за 20000 mAh з кабелями. Вистачає живлення на 12 годин. Швидкість по wifi 5g без зниження швидкості.
    Надійне пакування для доставки.

Переваги:
    Все працює
    • Продавець  RIDDL

Доброго дня! Щиро дякуємо за такий детальний і корисний відгук! Раді, що кабелі працюють стабільно та повністю виправдали очікування.
      Якщо виникнуть запитання або буде потрібна допомога — ми на звʼязку.

• Анастасія Б***

Працює справно

Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  RIDDL

Анастасіє, дякуємо за відгук!

• Надежда Д***

Продавець найкращий.

Переваги:
    Кабель виглядає неймовірно якісно. Нажаль, не підійшов саме до мого роутера, але продавець надіслав безкоштовно ще один і коли виявилось, що проблема саме в моєму роутері - забрали і повернули всі кошти.
    Недоліки:
    Не вистачило напруги, але то проблема саме мого роутера
    • Продавець  RIDDL

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук ! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю кабелю та нашим сервісом. Ми завжди прагнемо допомогти кожному клієнту, навіть у нестандартних ситуаціях.
      Якщо у вас виникнуть будь-які запитання в майбутньому - ми будемо раді вам допомогти!
      Гарного вам дня та вдалих покупок !

• Ірина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Кабель на виході не видає 12 вольт, термінал ONU не живить. Підключали від павербанка Сяомі 20000.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  RIDDL

Добрий день, Ірино!
      Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що товар не виправдав ваших очікувань. Для коректної роботи кабелю важливо, щоб павербанк підтримував вихідний струм не менше 2А при 5В.
      Якщо матимете додаткові питання ви завжди можете звернутись до нашої підтримки.
      Гарного дня)

• МАКСИМ Е***

Быстрая доставка. Упаковано норм

Добрий день, Максиме!

• Марія А***

Відмінний кабель, працює добре

Переваги:
    Живить роутер від павербанку

Добрий день, Маріє!
      Дякуємо за чудовий відгук про товар)

• Константин Д***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Это уже второй кабель, который пытаюсь пристроить к моему Archer-у. Подключил, заработало, через минут 20-30 перестало работать. Та часть кабеля, где находится схема, такая горячая, что можно, наверное, жарить на ней яичницу. Пойду сегодня делать возврат...

Переваги:
    Красивая цяцька. Упаковка приличная.
    Недоліки:
    Не работает
    • Продавець  RIDDL

Добрий день, Костянтине!
      Таке може відбуватись при неправильно підібраному кабелі (не відповідного вольтажу), не щільному з'єднанні кабеля з роутером (може бути викликано, або не відповідним роз'ємом, або засміченням гнізда у роутері) або при не коректних налаштуваннях на паувербанку (якщо такі є).
      Звісно, ви можете повернути товар.
      Якщо бажаєте, можете прислати модель або фотографію вашого роутера і ми підберемо кабель саме до вашого роутера.

• Александр

У многих моделей Арчер блоки питания на 1.5 А ,если греется ,то он по току не вытягивает ,на большинстве моделей роутеров потребление до 1А .

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: RIDDL

Забрав, перевірив, працює. Як раз в тему замовив

Переваги:
    роутер від 12 вольт працює. Павербанк xiaomi
    Недоліки:
    поки не виявив, якщо будуть - доповню відгук
    • Продавець  RIDDL

Добрий день, Романе!

• Ігор М***

Купив тиждень тому!
    Сьогодні довелось перевірити.
    Все працює взагалі без проблем.
    Доставили швидко.

Переваги:
    Швидка доставка, все працює.
    Недоліки:
    Поки не виявив.
    • Продавець  RIDDL

Добрий день, Ігорю!

• Наталья Б***

Второй раз не куплю

Недоліки:
    Сразу же при соединении павербанка к роутеру поломалось (внешняя часть) соединение кабеля со штекером. Поставщику, который упаковал кабель в обыкновенный пакетик, нужно проверять качество отправляемого потребителю товара.
    • Продавець  RIDDL

Добрий вечір, Натальє!
      Дякуємо, що повідомили про проблему з товаром.
      У робочий час, з вами зв'яжеться наш спеціаліст.
      Гарного вечора)

• Наталья Б***

Поставщик без проблем и быстро заменил некачественный товар