- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 130 x 180. Колір: Рожевий
Слабенька якість
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 120 x 120. Колір: Рожевий
Дуже гарна скатертина!
Продавець швидко звʼязався за деталями, приємна комунікація
Рекомендую- Продавець R&Home
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 120 x 150. Колір: Рожевий
Чудова якість ,товар дійсно якісний
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Альона Я***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Рожевий
Гарна скатертина, чудова якість, а малюнок квітів неймовірний
Будьте готові чекати на відправку товару 10 днів. Комунікація з менеджером дуже важка, організаційні моменти по замовленню дуже на низькому рівні.
Але незважаючи на все це я залишилась задоволена покупкою!- Продавець R&Home
Дякуємо за ваш відгук. Будемо працювати над нашими помилками, щоб не виникало подібних ситуацій
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 240 x 140. Колір: Рожевий
Дуже гарно виглядає, дійсно відштовхує рідини і легко прати.
- Переваги:
- гарна
- Продавець R&Home
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Богуш Т***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Рожевий
Дуже задоволена! Скатертина гарна, якісна. В живу ще краща ніж на фото!
- Переваги:
- Круто виглядає. Чудова якість.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець R&Home
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 130 x 180. Колір: Рожевий
Пишу відгук після декількох місяців використання скатертини. Це бомба!!! Скатертина, як тільки постелила!!! У мене 2 маленьких дітей і розлити на скатертину, чи витерти руки можуть. Але ти вологим рушничком провела і скатертина як нова.
Цупка, неймовірна гарна і стильова.
Неймовірно. Дякую магазину!!! Це вау товар! Молодці!- Переваги:
- Якість!
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Артём Р***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 180. Колір: Рожевий
Хорошо