- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 130. Колір: Білий
Вирішили перевірити на серветці , що була в наборі з цієї тканини, капнули борщ червоний, і він залишив пляму, потерли губкою і тепер на цьому місці залишилась пляма червона та ще й стала промокати від звичайної води.
Гроші на вітер, це покриття стирається звичайною губкою без миючого.- Переваги:
- Гарний принт. Розмір підійшов.
- Недоліки:
- Не всі рідини відштовхує
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 130. Колір: Білий
Скатерть мне понравилась. Размер немного не совпал 93,5*127,5, вместо 100*130. Материал понравился приятный, как и рисунок.
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Хороша якість за таку ціну
- Продавець R&Home
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Мені сподобалась скатертина. Все як і вказано в описі. Дякую!
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 160 x 120. Колір: Білий
Дуже розчарована. Частину вологи пропускає. Тонка і нещільна. Краї дуже погано оброблені. Дочка купила скатертину іншого виробника. Так цеж інша справа. Краї посаджені на тесьму. Тканина набагато щільніша.
- Переваги:
- Гарний малюнок
- Недоліки:
- Розміри менше на 6..7 см. Не рекомендую покупати
- Продавець R&Home
Дякуємо за ваше зауваження. Будемо старатись ставати кращими для вас
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Сподобався принт, пошив так собі,строчки не рівні і затягнуті, доставка десять днів.
- Переваги:
- Принт.
- Недоліки:
- Серветки такі як скатертина.
- Продавець R&Home
Дякуємо за ваше зауваження. Будемо старатись ставати кращими для вас
- Олена Е***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 130. Колір: Білий
Шикарна стакертина
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 120 x 180. Колір: Білий
Качество отменное! Рисунок точно такой же,как на заявленном фото)
- Переваги:
- Водоотталкивающая ткань
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець R&Home
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 160 x 120. Колір: Білий
Дякую за скатертину, за індивідуальне пошиття. Гарна,як на відео.
Розмір, як я і замовляла. Дякую за дуже швидку доставку. Мирного неба !- Переваги:
- Гарна, сподіваюся практична, індивідуальне пошиття; розмір, як замовляла.
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець R&Home
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 130 x 180. Колір: Білий
Якість гарна. Але...
Але враховуйте при замовленні, що розмір буде з відхиленням до 10 см і точно не в плюс.
Тобто якщо замовляти 180×130 см, отримаєте 177× 122...
Наче дрібниця... але залишається неприємне відчуття, бо розраховуєш на одне, а отримуєш інше(- Продавець R&Home
Дякуємо за ваш відгук. Будемо працювати над нашими помилками, щоб не виникало підібних ситуацій
- Тетяна Ю***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Гарна скатертина . Цупка тканина, гарний колір , якісно пошита. Дякую
- Переваги:
- Колір такий як на малюнку, якість пошиття
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 180. Колір: Білий
Замовлення виконали вчасно. Скатернина супер. Рекомендую. ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНА
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Милютина Т***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
2 серветок у подарунок не було (
- Переваги:
- Гарна скатертина
- Недоліки:
- 2 серветок у подарунок не було (
- Продавець R&Home
В нашому з вами замовленні,була заміна розміру на 150х120см, до якого серветки в подарунок,на жаль,не йдуть
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Чудова скатертина,якістю задоволена.
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Лариса А***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 180. Колір: Білий
Відмінна якість
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Дар'я Г***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 120x100. Колір: Білий
Скатертина гарна. Колір той, що був заявлений, а от розмір зовсім не 120х100 см. Прикладаю фото
- Переваги:
- Гарна ззовні
- Недоліки:
- Розмір значно менший, ніж заявлено виробником
- Продавець R&Home
Ваше замовлення- 120×100
В описі до товару зазначено, що можливе відхилення від заявленого розміру 5 см.
По фото, яке Ви надали, видно що скатертина 116×95 см. Тобто ми все виконали правильно
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 130 x 180. Колір: Білий
Все сподобалось
- Переваги:
- Гарна, швидко й просто прибирати
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець R&Home
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 100. Колір: Білий
Дуже гарна скатертина, приємна на дотик, у комплекті було чотири серветки у тон скатертини, дуже дякую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
- Продавець R&Home
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Дуже гарна скатертина. Гарно відштовхує рідини, після прання водостійкі властивості залишились. Прийшла із набором серветок, що було неочікувано приємно. Покрій, до речі, рівний, хоча бачила інакші відгуки
- Переваги:
- Відштовхує вологу, гарно виглядає, приємна ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець R&Home
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 110 x 110. Колір: Білий
Прекрасна скатертина!
Дякую!!!
Стіл 80см
Скатертина 110см- Переваги:
- Красива
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 130 x 130. Колір: Білий
Скатертина дуже гарна, приємний матеріал, гарна ціна, у комплекті було дві серветки у тон скатертини, дуже дякую!
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Олійник А***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 160 x 120. Колір: Білий
Швидко зв'язалися та відправили, скатертина сподобалась, щільна, відповідає фото.
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 150. Колір: Білий
Дуже гарна скатертина! Задоволена якістю та дизайном на 100%
- Переваги:
- Висока якість
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Люда В***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Мені подобається якість. Дуже задоволена обслуговуванням. У наявності не було потрібного кольору, то швидко допомогли з вибором іншого. І цей пасує навіть краще на кухні. Рекомендую . Буду замовляти ще і мамі на подарунок.
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Настя Л***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Дуже гарна та практична скатертина.
Рекомендую- Продавець R&Home
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Мостенец Н***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 120 x 180. Колір: Білий
Рекомендую и товар, и продавца.
- Переваги:
- Очень практичная и красивая скатерть. Полностью оправдала ожидания, даже больше.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Серветок в комплекті не було
Дякую за швидку відправку- Переваги:
- Непогана
- Марина
Перепрошую. Серветки були всередині !
Все добре! Дякую! - Марина
Серветки були в комплекті ! Не побачила в магазині їх.
Всередині скатертинки були - Продавець R&Home
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Скатертина непогана, приємна на дотик.
Шкода що не було серветок, про які зазначено в назві, хотіла б щоб вони були.
Дякую за оперативну відправку- Переваги:
- Непогана
- Недоліки:
- Серветок не було в комплекті
- Продавець R&Home
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Замовляла розмір 140*100
Отримала 138*94
Серветки мали бути беж, замовила додатково ще такі серветки. Отримала серветки кольору скатертини.- Переваги:
- Якість тканини та колір
- Недоліки:
- Розмір не відповідає замовленому, серветки зовсім іншого кольору
- Продавець R&Home
При формуванні замовлення,повідомляємо про відхилення в розірмі +- 5см,серветки які йдуть в подарунок,повинні йти в колір скатертини,одже все вірно
- Тетяна С***
Серветки, що рекламуються з скатертиною мають колір беж. Ви не попереджали, що буде інший колір, що продаєте інше. Я замовляла по фото, по рекламі. Ще й замовила додатково набір. Чому мене не попередили, що буде інший колір? Це обман покупців.
Коли ви купуєте саме такий колір, а вам продають що хоче продавець продати! Вам особисто, як покупцю це сподобається?
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 120 x 150. Колір: Білий
Рекомендую. На фото, як в житті. Підійша під дизайн кухні.
- Переваги:
- Красива, відштовхує воду, швидка доставка
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець R&Home
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 100 x 140. Колір: Білий
Якість непогана, розмір наче різали на око 132х95
- Переваги:
- Якість начебто непогана
- Недоліки:
- Розмір
- Продавець R&Home