- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 150. Колір: Бірюзовий
Якість чудова
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 220. Колір: Синій
Розчарована, якість зовсім інша. Замовляла літом на подарунок була ідеальна скатертина. Зараз замовили мені на подарунок, зовсім інша річ, яквсь підробка, сплошне розчарування, не відповідає зовсім характеристикам, не рекомендую.
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Червоний
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Бірюзовий
Гарна якість. Швидка доставка.
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Ксенія Т***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Зелений
Всі були у захваті
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 180. Колір: Червоний
Все супер.
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Глоба А***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Червоний
Дуже сподобалася скатертина.
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Жанна А***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 180. Колір: Синій
Красива скатертина! Чудово підійде на подарунок!
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Бірюзовий
Скатертина прийшла далеко від того що запропоновано. Колір зелений, але тонки, вузки смужки відсутни .
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Замовлення, скатертину отримала . Але довго чекала.
- Владислав О***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 150. Колір: Червоний
Скатертина дуже гарна!
- Переваги:
- Якість 100%
- Продавець R&Home
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 180. Колір: Коричневий
Дуже гарна та якісна скатертина))
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 180. Колір: Синій
Чудова прикраса до кожного столу.
Скатертина відповідає фотографіям з відгуків та від продавця. Вона витримала застілля, жир, вино і чудово відпралася.
Вино та жир відмилися на ранок після застілля без жодного сліду (навіть не замочував в холодній воді). Але це мені пощастило, краще берегти річ.- Переваги:
- Чудово пахне, легко відстірується, гарне
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Руслана Ц***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 220. Колір: Червоний
Легенька, не груба, ідеально підійшла
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Марина Щ***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Зелений
Яскрава! Святкова!
Дякую;)- Недоліки:
- Не має
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 220. Колір: Коричневий
Дякую продавцеві за те що пішли на зустріч, по при мою неуважність!
Клієнтоорієнтована компанія!
Бажаю їм успіхів й розвитку- Переваги:
- Гарна та якісна скатертина!
- Недоліки:
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 180. Колір: Коричневий
Дуже гідна скатертина. Гарна якість.
- Переваги:
- Швидке відправлення. Якість.
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Миронець Р***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 220. Колір: Червоний
Чудова!
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 180. Колір: Синій
Все добре, і якість, і термін доставки, і спілкування з продавцем
Думаю ще щось взяти- Продавець R&Home
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Коричневий
Дуже гарна, краща ніж на фото
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 180. Колір: Коричневий
Якість перевершила сподівання, дуже класна скатертина! Дякую!!!
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Червоний
Скатертина відповідає опису та малюнку (фото) викладеним продавцем. Красиво виглядає, мені сподобалась.
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Влад Н***Відгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 220. Колір: Червоний
Замовили скатертину,продавець в той же день вислав новою поштою замовлення. Скатертина сподобалась, продавець ввічливий і швидко відповідає.
- Переваги:
- Швидка доставка, добра якість
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: R&Home. Розміри: 150 x 110. Колір: Бірюзовий
Дуже сподобалась скатертина. Фактура тканини нагадує льон, гарний орнамент, тримає форму. Окремо замовила ще м'яке скло для захисту цієї краси.
Дякую продавцю за якісний товар і гарне обслуговування!- Переваги:
- Ціна, якість.
- Наталія Г***