Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кріплення у вентиляційну решітку дефлектор для телефону в авто WALKER CX-133 black

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Відгуки про товар продавця easytell
  • Покурець
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

За підказкою продавця доукомплектувала пристрій-тримач цим кріпленням. Дякую, працює

Переваги:
    Ціна та вирішення проблеми
    • Продавець  easytell

Дякуємо, що поділились своїми враженнями — це допомагає нам ставати ще кращими!

• Хосро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Дуже гарний товар і дуже ввічливий і хороший сервіс і швидко відправили рекомендую 100%

• Продавець  easytell

Дякуємо за теплі слова! Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені. Будемо раді бачити вас знову!

• RR
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Встановив для гольфа 4. Кріплення не повністю для нього, але дозволяє закріпити досить міцно та надійно за рамку дефлектора( за самі перегородки в дефлекторі встановити не вийшло). Шарнір затягується добре, на брущатці не розкручується

Переваги:
    Зручне кріплення
    • Продавець  easytell

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені нашим товаром, і ми цінуємо конструктивні зауваження, адже вони допомагають нам удосконалювати наш сервіс.
      Ми обов’язково врахуємо Ваші побажання та передамо їх відповідним спеціалістам. Якщо у Вас є додаткові пропозиції чи питання, будемо раді Вам допомогти!

• Євгеній Б***
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

купив для заміни стандартного кріплення від басеус, бо той не фіксує. А в цьому можна регулювати відстань від дефлектора, підпорка знизу, поворот, дуже задоволений, рекомендую.

Переваги:
    адаптивність під будь яку машину
    • Продавець  easytell

Дуже дякуємо, що поділились своїм досвідом використання! Тішимось, що Вам все сподобалось:)

• Святослав
    Відгук від покупця. Продавець: easytell. Колір: Чорний

Чудово підійшло до зарядки у якої звичайна резинова прищепка. Ця значно краще фіксує тримач

• Продавець  easytell

Ми двдячні Вам за відгук, та зворотній звя`зок :)

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: ANP. Колір: Чорний

Треба перевіряти к чому чіпляти.

Переваги:
    Гарно зроблен
    Недоліки:
    Не на всі моделі авто причепиться.
  • Валерій

Для Рено Сандеро/Логан саме те. Зробив колабу з тримачем, подобається

Переваги:
    Упор
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: ANP. Колір: Чорний

Кріплення підійшло під решітку та тримач. Тримається надійно. Швидка доставка. Дякую.