Відгуки покупців про Килимок для сушіння посуду Килимок силіконовий антиковзаючий сушилка підкладка для посуду захисний рельєфний кухонний під посуду 40 х 30 см білий kayfovo SWM-4

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Анастасія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Очікувала, що він буде усього на місяць-два, а користуюсь з вересня і він як новий!!! Супер!! Рекомендую

Переваги:
    Якість, вигляд, термін використання
    • Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Мирослава

Хороший

• Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Наталя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Пришло вовремя ,хорошее качество ,но ..я вниз стелю полотенце ,мокро ,мыть тоже надо ,к сожалению две бабы на кухне ,это муж ,рекомендую .

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Нужно под него тканевой класть ,вода
    • Продавець  Lemeshop

• Вікторія Р***

Дуже зручний, сподобався.

Переваги:
    Швидко сохне

• вошумірський п***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

чудовий килимок. Взяли для у кухню щоб сушити на ньому помитий посуд. Так як хотіли велику мийку без крила то тепер цей чудовий килимок виконує функцію крила мийки. Висоти бортиків цілком вистачає для збирання води. має високу релєфну поверхню, стакани, тарілки не ковзають. Приємний на дотик, еластичний, прозорий. Вода на ньому не затримується. після того як з посуди стекла вода то килимок витряс і він майже сухий. Дуже задоволені покупкою.

Переваги:
    еластичний. міцний. приємний на дотик, швидко злітає вода
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  Lemeshop

• Валентина М***

Дуже зручний і якісний.

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Lemeshop

• Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Сподобалася і якість і обслуговування.

Переваги:
    Швидко.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  Lemeshop

• Катерина М***

Зручно складати мокрий посуд

Переваги:
    Естетична,міцна
    Недоліки:
    Не дуже зручно мити килимок
    • Продавець  Lemeshop

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Чудовий килимок. Ціна-якість на висоті. Рекомендую.

• Олександр О***

Гарний, тоненький коврик

Переваги:
    Стильно виглядає, легко скочується скручується, не має неприємного запаху резини

• Оксана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Килимок чудовий. Дякую за якісний товар, і за швидку і зручну доставку.

• Юлия К***

Килимок якісний.доставили швидко

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Отримав килимок. Зручний і якісний.Швидка доставка.Дякую продавцю.

Переваги:
    Зручно сушити посуд.
    Недоліки:
    Покищо немає.
    • Продавець  Lemeshop

• Костева Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Пользуюсь. Заказываю не в первый раз.
    Заказывала для своих знакомых. Рекомендую. Нужная хорошая вещь для кухни.

Переваги:
    Вовремя, быстрая доставка. Спасибо. Товар качественный. Очень приятно.

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Отличное средство для сушки посуды. Когда в нем нет необходимости его можно свернуть и убрать или подвесить на крючок. Рекомендую!

Переваги:
    Практичный и удобный коврик
    Недоліки:
    Пока не выявлено
    • Продавець  Lemeshop

• Алина К***

Дякую. Шикарний килимок!

• Продавець  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Василий Р***

Якість хороша

• Анастасия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Хороший якісний килимок, не ковзає

• Анна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Зручний, багато місця не занімає

Переваги:
    Дуже зручний в користуванні, легко миється, ся
    • Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Зручний, рятує коли багато посуду!

Переваги:
    Можна скласти й сховати
    • Продавець  Lemeshop

• Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Замовляла 2 килимки. За свої гроші просто ТОП. Легко миється, посуд не тхне після сушіння на ньому

• Яна Ш***

Килимок сподобався!
    Користуюсь вже півроку , нарікань немає. Задоволена їм!

• Маріна К***

Килимок чудовий .
    Воду не пропускає
    Нам сподобалось

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Колір, якість, розмір - все як я і хотіла. Дякую дуже!)

• Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Простий килимок для посуди. Гарна якість.

• Надя Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Все супер. Товар якісний. Ніяких проблем з продавцем не виникло. Рекомендую всім!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Прекрасний килимок! Повністю вартує своїх грошей, стильний, легко миється)
    Продавець гарний, відправили швидко)
    Задоволена)

Переваги:
    Класне співвідношення ціна - якість)
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  Lemeshop

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Купувала 25 жовтня 2024 білий. Дуже задоволена.
    Миється легко. Сохне швидко. При необхідності використовую під гаряче або мокре чи брудне. Наприклад каструля з мідним дном залишала зелені невиводимі кола на столешні - конденст, якщо вийнять з холодильника. Проблему усунено.
    Купила другий чорний. Особисто мені естетично більш сподобався білий. Білий трохи прозорий, але це не суттєво для мене

Переваги:
    Цілком підійшло. Очакувані функції виконує
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Lemeshop

• Алексей С***

Дякую Lemeshop за товар.

Переваги:
    Якісно та зручно. Дякую Lemeshop за товар.
    Недоліки:
    не побачив.
    • Продавець  Lemeshop

• Влад С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Чудовий коврик, гарна якість доступна ціна, користуємось кожного дня, брали білого кольору, легко миються, за час користування не пожовкли.

• Лора
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Килимком дуже задоволена, підійшов і розмір і колір. Якість чудова. Окрема подяка продавцю за зворотній зв'язок і вчасну доставку.

Переваги:
    Якість, зручність
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Lemeshop

• Світлана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

користуюсь килимком 2 місяці - ніяких зауважень, дуже задоволена. З доставкою теж проблем не виникло. Рекомендую.

Переваги:
    зручно користуватися

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Хороший килимок, продавця рекомендую швидко відправили, товар відповідає опису.

• Лілія С***

Чудовий, якісний килимок

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Білий

Якісний килимок, повністю відповідає опису. Доставку зробили дуже швидко дякую.

Переваги:
    Якість

• Марина П***

Чудова річ, задовільнив очікування