Відгуки покупців про Набір кришок (9шт.) для вакуумного зберігання продуктів з насосом Система консервування
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Sam Vary
Неякісний товар, кришки не тримають вакуум.
- Продавець Sam Vary
Добрий день! Нам шкода,що у вас склалося негативне враження від використання цього набору. Цю інформацію ми обов'язково донесемо і до виробника. Хоча,дотримуючись простих правил, легко закрити банку вакуумним способом: Переконайтеся в цілісності. Кришки необхідно залити окропом (не кип'ятити), накрити кришкою.Діставати коли банки готові до закупорювання,не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок -порушується стерильність.При консервуванні необхідно не доливати до горловини рідини на 3-4 см.,щоб утворився вакуум.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Sam Vary
Викинув у сміття. Не тримає вакуум. Що я тільки не робив
- Продавець Sam Vary
Добрий день! Нам шкода,що у вас склалося негативне враження від використання даного товару. Цю інформацію ми обов'язково донесемо і до виробника. Хоча,дотримуючись простих правил, легко закрити банку вакуумним способом: Переконайтеся в цілісності. Кришки необхідно залити окропом (не кип'ятити), накрити кришкою.Діставати коли банки готові до закупорювання,не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок -порушується стерильність.При консервуванні необхідно не доливати до горловини рідини на 3-4 см.,щоб утворився вакуум.
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Sam Vary
Товар НЕ ГОДЕН вакумируется буквально 10-15 минут и воздух заходит зря выбросил деньги и время ВСЕМ НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не работают
- Продавець Sam Vary
Добрий день! Ми цінуємо вашу думку і вдячні за зворотній зв'язок. Нам шкода,що у вас склалося негативне враження від використання даного товару. Цю інформацію ми обов'язково донесемо і до виробника. Хоча,дотримуючись простих правил, легко закрити банку вакуумним способом: Переконайтеся в цілісності(ви це робили). Кришки необхідно залити окропом (не кип'ятити), накрити кришкою.Діставати коли банки готові до закупорювання,не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок -порушується стерильність.При консервуванні необхідно не доливати до горловини рідини на 3-4 см.,щоб утворився вакуум.
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Sam Vary
Кришки не тримають!!!
- Переваги:
- !!!
- Недоліки:
- Нетримають
- Продавець Sam Vary
- Петро Г***Відгук від покупця. Продавець: Sam Vary
Всі кришки пропускають вакуум яка клапаном другі кришкою
- Недоліки:
- Неякісна підробка
- Віталій К***
Це всі кришки пропускають