Відгуки покупців про Назальний аспіратор для дітей VELORA LELIK™, електричний акумуляторний соплевідсмоктувач 65 kPa, бокс для зберігання + Подарунок Дитячий манікюрний набір LELIK 4in1, безпечний догляд за нігтями немовляти, зелений

Оцінка користувачів 4.95/5
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

в комплектації відсутня щіточка для очищення, хоча в інструкціі описано

Переваги:
    потужні режими
    Недоліки:
    відсутня щіточка для очищення
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Вікторіє!

Дякуємо Вам за відгук про аспіратор VELORA LELIK. Нам прикро, що у комплекті не виявилося щіточки для очищення. Такі товари постачаються у заводському пакуванні, тому перед відправкою ми не розкриваємо комплект, і, ймовірно, на етапі комплектації виробником могла виникнути така ситуація.

Дякуємо, що звернули на це увагу. Якщо це питання для Вас актуальне, із задоволенням надамо Вам знижку на наступне замовлення в нашому інтернет-магазині. Напишіть нам, будь ласка, у повідомлення, і ми узгодимо деталі.

• Анастасія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Доставили вже на наступний день, швидко. Рада своїй покупці, аспіратор достойний, все на місці в спеціальному боксі, працює відмінно!

Переваги:
    Швидка доставка, гарна упаковка, безпечні матеріали
    Недоліки:
    Користуємося недовго, тому явних недоліків не помітила
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Анастасія.

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви відзначили швидку доставку, якість матеріалів та зручність зберігання в боксі.

Раді, що аспіратор добре працює та виправдав ваші очікування.

• Вероніка М***

Супер! Дуже виручає)
    Трішки хвилювалась чи не дарма витрачаю кошти, чи підійде нам, чи буде досить ефективним, але все краще, ніж я могла подумати. Моєму малюку процедура не завжди подобається, але 100% це приємніше, чим звичайним аспіратором

Переваги:
    Швидко, легко і ефективно можна допомогти маленькому носику. Легко очищається.
    Недоліки:
    Не вимикається музика окремо від підсвітки, або це я не розібралася. В інструкції кнопки на аспіраторі не такі як в житті.
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Вероніко!
      Дякуємо за такий детальний відгук про назальний аспіратор для дітей VELORA LELIK 65 kPa

Раді, що пристрій справді допомагає швидко та делікатно очистити носик малюка — саме для цього він і створений.
      Нехай користування буде максимально комфортним для малюка і спокійним для батьків

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Аспіратор - це чудова річ, особливо коли дитина маленька, а ще коли хворіє. Електричний - це великий плюс, заряду вистачає на довго, потужний , гарно вичищає носика. Продукція відмінна!

Переваги:
    потужний, електричний, контейнер для зберігання, подарунок від продавця.
    Недоліки:
    все працює добре, недоліків не виявлено
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Євгене!
      Щиро дякуємо за ваш детальний і теплий відгук. Раді чути, що назальний аспіратор для дітей VELORA LELIK став справжньою допомогою, особливо коли малюк хворіє. Приємно знати, що ви оцінили його потужність, тривалу роботу від акумулятора та зручний контейнер для зберігання, а подарунок став приємним бонусом.

Дякуємо за довіру до нашої продукції та за рекомендацію.

• Юлія Л***

Дуже хороший аспіратор

Переваги:
    Безшумний , з мелодіями
    Недоліки:
    Поки не має
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Юліє.
      Дуже приємно, що назальний аспіратор LELIK VELORA вам сподобався! Ця модель дійсно вирізняється тихою роботою та приємними мелодіями, які допомагають зробити процес очищення носика комфортним для дитини. Дякуємо, що обрали наш бренд — бажаємо здоров’я вашому малюкові!

• Валерія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Саме те, що я шукала, те що мені було дуже потрібно! Абсолютно виправдвна ціна та якість! Можу з цим аспіратором тепер не переживати, коли в дитини нежить, він дуже добре справляється та гарний помічник, в дитини, слава Богу, чистий носик та дихає добре!

Переваги:
    Все, від упаковки, до матеріалу
    Недоліки:
    Не має до чого придратися)
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Валеріє! Щиро дякуємо за теплий відгук. Раді, що аспіратор VELORA LELIK став справжнім помічником для вашої малечі Він створений саме для того, щоб швидко й безпечно полегшувати дихання дитини. Ваші слова — найкраща оцінка нашої роботи!

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Дякуємо. Дуже сподобався. Простий в використанні. Гарно тримає заряд. Манікюрний набір- безпечний для немовлят.

Переваги:
    Простий в використанні
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олено! Дякуємо за теплі слова Раді, що аспіратор LELIK VELORA вам сподобався і зручно працює у щоденному догляді за малюком. Приємно чути, що ви також оцінили манікюрний набір LELIK 4in1 — його дійсно створено з акцентом на безпеку немовлят.

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Гарний товар, працює добре. Для більшого ефекту закриваю одну ноздрю, поки очищаю іншу, так навіть ще краще очищає. Компактний і потужний.

Переваги:
    зручна коробочка для зберігнання, компактний, потужний
    Недоліки:
    поки користуємось, недоліків не бачила
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олено! Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук і слушну пораду щодо використання аспіратора — справді, закриття однієї ніздрі покращує ефективність очищення. Раді, що вам сподобалась компактність, потужність і зручний бокс для зберігання.

• Мар'яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Це те що треба для носика немовляти

Переваги:
    Дитина не боїться
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Мар’яно! Дякуємо за ваш теплий відгук. Раді, що електричний назальний аспіратор VELORA LELIK став для вас справжньою поміччю та не викликає страху у малюка — саме цього ми прагнемо.

• Лина А***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Дякую за швидку доставку, привітні консультанти. По аспіратору все зрозуміло у використанні, простий і безпечний. Силіконові насадки м'які і не травмують носика, а головне добре працює.

• Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Ліно! Дякуємо за ваш детальний відгук. Ми раді, що електричний назальний аспіратор VELORA LELIK виправдав ваші очікування — простий, безпечний і дбайливий до малюка. Нехай користування буде комфортним і приносить лише користь!

• Сніжана С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Товар працює, свою справу робить на 5 із 5! Дитина ( 7 міс.) в захваті від самого процесу, сидить і чекає поки аспіратор працює. Музика є, можна вимкнути, і так і так нормально. Зроблено якісно.

Переваги:
    Ціна, гарна якість
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Сніжано! Дякуємо за чудовий відгук. Ми тішимось, що електричний назальний аспіратор VELORA LELIK став для вас справжнім помічником і навіть подобається малюкові! Якість, ефективність і комфорт — це саме те, чого ми прагнемо у кожній моделі.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Класна річ! Прийшов упакований у плівку, у комплекті є зручний кейс для зберігання. Працює добре, свої функції виконує, є приємна мелодія, хоча дитина реагує на неї не завжди, зате сидить спокійно. Під час першого використання малюк не злякався, що дуже порадувало. Прийшов заряджений, користуюся вже два дні ще навіть не заряджала

• Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Ольго! Щиро дякуємо за чудовий відгук. Раді, що електричний аспіратор LELIK VELORA виявився зручним у використанні та комфортним навіть для малюка. Ми завжди прагнемо, щоб догляд за дитиною був максимально легким і приємним.

• Валерія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Досить потужний,навіть на першому режимі добре тягне не тільки слиз,а і густі соплі. Є підсвітка та весела мелодія. Комплектація на 5 зірок,особливо приємно за наявність боксу для зберігання аспіратора.

Переваги:
    Потужний,тихо працює,комплектація.

Вітаємо, Валеріє!

Щиро дякуємо за такий змістовний і позитивний відгук
      Раді, що аспіратор LELIK NoseCare X70 перевершив ваші очікування: потужність, тиха робота, підсвітка та мелодії — усе для зручного й комфортного догляду за малюком. Окремо тішимось, що ви звернули увагу на бокс для зберігання — це справді практично

Нехай пристрій служить довго та надійно, а дитинка буде здоровою й усміхненою щодня!
      Завжди раді бачити вас у нашому магазині

З повагою, команда DZYGARI

• Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

товар відповідає опису, тягне добре. Продавець провів додаткову консультацію. Є 3 насадки, грушеподібна для віку до 2 років, а потім 2 насадки рівна і скошена конусні. Рівна для повсякденного використання, а скошена для носових стінок, щоб дбайливо зібрати слиз на стінках. Я не знала і тому вирішила поділитись з іншими матусями.

Переваги:
    бокс для зберігання, дуже тихий, багата комплектація. Є і пінцет і щіточка для догляду за насадками
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Наталіє!
      Щиро дякуємо за ваш детальний і корисний відгук! Раді, що аспіратор електронний NoseCare X70 повністю відповідає вашим очікуванням і допомагає у догляді за малюком. Бажаємо приємного та зручного користування!

• Світлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

товаром задоволена на всі 100% класне пакування та комплектація. Не шумний, дитину не лякає і гарно витягує рідину. Рекомендую продавця.

Вітаємо, Світлано!
      Щиро дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно знати, що ви залишилися повністю задоволені як товаром, так і його пакуванням та роботою. Особливо тішить, що аспіратор виявився зручним у використанні та не викликає дискомфорту у дитини. Дякуємо за вашу рекомендацію — це найвища оцінка для нас!

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

хороший апарат з багатою комплектацією. приємним бонусом був пінцет та щіточка. Якість на висоті та ще бокс для зберігання. Не потрібно думати де його все зберігати. Дуже сподобався нам і дитині. Головне що не боїться та не плаче.

Переваги:
    комплектація, бокс
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Олександро!

Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук про електронний назальний аспіратор NoseCare X70! Нам дуже приємно чути, що пристрій повністю відповідає Вашим очікуванням, а також сподобався і Вам, і малюку. Ваші слова надихають нас і надалі працювати над якістю продукції та зручністю для батьків.

Бажаємо здоров’я Вам і Вашій дитині!
      З повагою,
      команда DZYGARI

• Олексій

Апіратор перевнршив сподівання.
    Якісні матеріали, м'які насадки. Супер зручний у викоримтанні. Легко миється. А саме головне - це тепер одна з улюблених іграшок.

• Продавець  DZYGARI

Олексій, вітаємо! Ми щиро вдячні вам за відгук про Аспіратор електронний назальний, соплевідсмоктувач для дітей акумуляторний NoseCare X70. Нам дуже приємно, що електричний аспіратор перевершив ваші сподівання. Ми раді, що ви задоволені його якістю, зручністю в використанні та легкістю в догляді. Ще приємніше чути, що він став улюбленою "іграшкою"))! Бажаємо вам і вашій малечі здоров'я і радості!
      З повагою, команда DZYGARI

• Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Аспиратор довольна , очень мягкие насадки , свою работу выполняет очень даже хорошо . Быстрая доставка , продавец всегда был на связи и консультировал по поводу товара . Все понравилось, спасибо

Переваги:
    Качество , доставка , цена
    • Продавець  DZYGARI

Аліна, вітаємо! Щиро вдячні вам за відгук! Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось! Приємно знати, що наша допомога в підборі потрібного товару стала вам корисною!
      З найкращими побажаннями, команда DZYGARI.

• Вера Н***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI

Якісний аспіратор з гарною комплектацією за розумні кошти. Простий в збиранні та догляді. Конструкція не замудрена. Нам підійшов, зі своєю функцією справляється. Чудова кольорова підсвітка.

Переваги:
    Зручний контейнер для зберіганння
    • Продавець  DZYGARI

Віра, вітаємо! Щиро вам вдячні за приділений час та залишений відгук про Аспіратор назальний NoseCare X70. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все підійшло
      Користуйтеся в радість!