Відгуки покупців про Вітаміни та мінерали Vet Expert VetoSkin Small breed&cat Нутрицевтична добавка для підтримання здоров'я шкіри та якості шерсті у котів і собак малих порід 60 капс (208940)

Оцінка користувачів 5/5
  • Дарина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Нам лікар призначив ці капсули-добавки для шерсті,але в вет клініці вони дуже дорогі,і тут я знайшла дешеві. Прекрасні капсули,шерсть моїх котів покращилась,і лінька зникла! Вже через 5-дні бачила результат! Рекомендую усім у кого котики,чи собачки!

Переваги:
    Дешеві ніж в вет клініці
    Недоліки:
    Доставляли дуже довго,у вівторок замовила,прийшли аж в понеділок на наступній неділі
  • Ганна У***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Котусіки спробували, на смак сподобалось

Переваги:
    Швидкість, ціна, гарні вітаміни
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Це діюча добавка, вже проходили 2-місячний курс восени за порадою ветлікаря, 2 кішки (метис британки і пухнаста "дворянка", квартирні без самовигулу). Стала краще шерсть і шкіра, зникли лупа та схильність до колтунів. До того ж, моїм дівчатам дуже подобається смак, капсулу відкриваю і видавлюю їм в рота, облизуються ще довго.

Переваги:
    Дієвість, смак
  • Александр М***

Все добре, відправили швидко

Переваги:
    В капсулах, легко давати коту.
  • НАТАЛІЯ Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Дуже задоволена, дієві, якість хутра значна краща після прийому. Зручна форма капсул, яка дозволяє дати вітаміни навіть вередливому красеню. Прикро, що не було інструкції , дякувати добрим людям підказали початківцю -котолюбу... довго сміялась, тому що у моїй уяві все було значно-значно складніше)))
    Але зараз , як досівдчений котолюб, буду купувати ще.

Переваги:
    дієві та зручні
    Недоліки:
    немає інструкції по прийому
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Продавець зв’язався швидко після замовлення товару, обговорили деталі відправки, відправили швидко. Вітаміни дійсно дієві, якість шерсті у песика покращується , значно менше випадає, собака добровільно зі смаком їсть, якщо капсулу розкрити і видавити зміст в рот собаці.

Переваги:
    Комунікація продавця з покупцем, швидка відправка, дієві вітаміни.
  • Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Добрий день! Дякую за швидку доставку та гарну ціну. Вдачі Вам!

Переваги:
    Гарні вітаміни
  • Тетяна Г***

Вітаміни VetoSkin Здоровий пухнастик-щасливі господарі

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

У міжсезоння, навіть при алергіях добавка добре себе показала.Котики їдять її без примусу.Стан шерсті покращується помітно, навіть у "новеньких", які мешкають не у теплому приміщенні.
    Сподіваюся, склад капсули залишиться таким якісним надовго.

Переваги:
    Покращує загальний стан також
    Недоліки:
    Не з'явилися
  • Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Только начали принимать, но ест эту пасту с удовольствием.

Переваги:
    Подобраны соответственно вкусам песиков запах и вкус, что радует.
  • Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Хороші вітаміни, котику подобаються, шерсть покращується

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Гарні вітаміни, нам їх призначив ветеринар. Якість обслуговування магазину чудова.

• Голуб І***

Песик їсть з задоволенням

Переваги:
    Якість
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ

Мій кіт обожнює ці вітаміни. Нам їх призначав 1 раз ветлікар, коли були проблеми з хутром та шкірою, гарно працюють. А вдруге, самостійно купляли, для підтримки та і коту подобається.

Переваги:
    Гарно працюють, як додаткова терапія при проблемах таких як алергія, коли хутро вилазе, та коли дуже суха шкіра.