- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 37
Чудові кросівки. Просто супер.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Йосип Мешт
Дякую вам за відгук, Тетяно! Нехай добре носяться. Замовляйте у нас ще.
- Продавець Йосип Мешт
Дякую вам за відгук, Ігор! Замовляйте у нас ще
- Злата Б***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 41
Гарні кросівки, акуратні, взяла на розмір більше, чудово підійшли на широку ногу
- Продавець Йосип Мешт
Дякуємо за відгук! купуйте у нас ще~
- Николаева Г***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 37
Класнючі. Дяеую.
- Продавець Йосип Мешт
Дякуємо за відгук! купуйте у нас ще~
- Євгеній У***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 40
Гарна Якість
Дякуємо за відгук купуйте у нас ще
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 37
Супер!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 39
Зазвичай беру 38. Але ж тут кросівки, тому заказала 39. - Влучила у розмір, на капроновий носок, Тобто потрібно брати на розмір більше, як на мене.
- Переваги:
- Легкі, зручні. Відповідають фото. Як казали колись в рекламі:"Взула і забула". Звичайно натираю п,ятку. тут ні: передбачена м,якенька п.яточка. Хтось писав продизайн: так, дизайн носку зроблено таким чином. що взуття візуально зменшується.
- Недоліки:
- Поки не виявлено. Мало ношу.
Відповідність розміру
Замале
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 41
На стопу 27.5 см підійшло ідеально! Я бігаю в них, вони легкі, симпатичні, м'який задник. Дякую магазину за те що погодилися поміняти розмір і за розуміння
- Переваги:
- Легкі, м'ягенькі, натуральний верх
- Продавець Йосип Мешт
Дякую вам за відгук! Замовляйте у нас ще!
- Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 42
Дуже й дуже легкі, зручні, гарні.
Трохи короткі шнурки, але я купила собі ще одні на заміну.- Переваги:
- Зручні, легкі
Дякуємо за відгук. купуйте у нас ще
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 42
Декілька днів ношу, тому не можу сказати про кроссовки багато, але за декілька днів немає зауважень до виробника. Легкі, зручні, сучасний дизайн. Сподіваюсь що прослужать декілька сезонів. Доставка дуже швидка, розмір відповідає. Дякую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ще не виявила
- Продавець Йосип Мешт
Дякуємо за відгук. Купуйте у нас ще
Чудові зручні кросівки! Я в захваті!
Розмір прекрасно підійшов. Нога має охайний вигляд. Я дуже задоволена- Переваги:
- Ціна, якість, вигляд
Дякуємо за відгук. купуйте у нас ще
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 42
Кросівки дуже якісні. Задоволена покупкою. Якісна тканина всередині. Розмір ідеально підійшов. Для тих хто шукає 42 розмір доя широкої стопи - підходить ідеально
- Продавець Йосип Мешт
Добрий день! Дякуємо за відгук, раді що Вам сподобалось взуття.
- Високос В***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 42
Взуття реально чудове! Брала на роботу, як змінку. Тому використовується переважно в приміщенні. Досить комфортне. Змінила устілку на трішки товстішу, щоб комфортніше було ходити. Я в захваті. Вже 2 місяці юзаю день в день і без нарікань.
- Переваги:
- Комфортне та якісне укр виробник
- Недоліки:
- Суттєвих НЕ помітила. Хотілось би на 5 - см довші шнурки, але то вже суб'єктивне побажання
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 41
Кроссовки отличные, ОЧЕНЬ удобные и комфортные, на ноге смотрятся изящно несмотря на то, что размер не маленький.... Замечательный, ответственный продавец, доставили без задержек и проблем!
- Переваги:
- Комфортные, стильные кроссовки
- Недоліки:
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 41
Качество вроде неплохое, посмотрим как будет в носке. Быстро доставили
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 42
Мега быстрая доставка, спасибо!!
- Переваги:
- Качество хорошее, удобные, посмотрим как будут носиться
- Продавець Йосип Мешт
Щиро дякуємо за відгук !
Хай гарно носиться
- ИгорьПродавець: Йосип Мешт. Колір: Білий. Розмір: 42
Кроссовки бомбические, если бы ещё на пол сантиметра размер больше был..
- Переваги:
- Визуально супер качество
- Недоліки:
- Не хватило пол размера(