- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Доброго дня, на жаль замовлення прийшло невчасно і з пошкодженною коробкою. Я планувала келихи на подарунок, але в такому вигляді дарувати не буду.
- Продавець MIRON
Доброго дня! Нам дуже прикро, що склалася така ситуація. Перед відправкою ми ретельно перевіряємо кожне замовлення, і цей Набір склянок для віскі GLASS TUMBLER поїхав від нас абсолютно новим та в ідеальній упаковці. Кожному клієнту відправляємо автоматичне повідомлення про обов'язковий огляд на відділенні. Також ми намагаємось зробити все щоб замовлення було відправлено вчасно та без затримок, терміни доставки залежать від логістичної компанії.
Товар чудової якості, стильний на вигляд та зручний в використанні
- Даниїл Д***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Цена = качество, хорошее толстое стекло и красивый дизайн.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Стакани прийшли цілими, виглядають як на фото. За таку ціну чудова якість і вигляд
- Переваги:
- Гарна ціна
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Виглядають дуже стильно, скло товсте
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
- Переваги:
- Якість ціна
- Христина Я***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Неочікувала такої якості, скло не побите та прийшло все добре запаковане)
- Переваги:
- Хороша ціна
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Супер. Особливо класно, що швидке обслуговування.
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Отримала швидко, якість хороша, все ціле і добре запаковано
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Супер стакани
- Гресько л***Продавець: MIRON. Об'єм: 255
Таке враження що відгуки заказні. По-перше довго чекали замовлення, по-друге стакани не були запаковані належним чином і по-третє прийшли побиті. Школа бо замовляли на подарунок. Жах!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Довга доставка, пагано запаковані, побиті.
- Продавець MIRON
Прикро, що виникла данна ситуація! Термін доставки залежить від служби доставки а не від магазину. Перевіримо та виправимо пакування данного товару при необхідності