Відгуки покупців про Чохол для ноутбука Шан-Баогоу SB1023-04-01 13"-13.3" Світло-сірий
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Ціна-якість, відмінно. Рекомендую
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Ноутбук посиланняпрекрасно помістився, по довжині залишилося місце для блютуз адаптерів
- Переваги:
- Чохол ідеально підійшов по розміру
- Недоліки:
- Тонкі торці, значно тонші ніж бокові стінки
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Pink. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Замовила чохол, швидко зв'язалися та відправили. Сам чохол неймовірної якості, все супер підійшло!
- Переваги:
- якість
ціна
обслуговування - Недоліки:
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 13.3
гарний чохол, окремо подяка продавцю за швідке реагування та відправку у вихідні дні.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Light Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чехол отличный.
Ноутбук ASUS Vivibook s 16 дюймов помещается свободно.
Отправили быстро.
Спасибо.- Переваги:
- Выполняет свой функционал.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Продавець Элефант
Володимире, дякуємо за покупку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дякую продавцю за чохол та за відправку в день замовлення!
- Переваги:
- Чохол якісно зроблений, розмір підійшов ідеально.
- Продавець Элефант
Олена спасибі за покупку! Користуйтеся із задоволенням!
- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Light Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чехол мені дуже сподобався. Окреме дякую за відправку товару в день замовлення (в неділю)
- Переваги:
- Мʼяка потовщена внутрішня сторона (окрім бортів, може кому важливо), добре прошито шви. Гарна практична річ.
- Недоліки:
- Для мене - немає
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудовий чохол, якісне пошиття. На ноут dell inspiron 5593 15.6" підійшов ідеально.
- Переваги:
- Ціна, якісне пошиття
- Недоліки:
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Элефант. Колір: Dark Blue. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дякую за швидкий сервіс.