Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Багатофункціональний USB тестер KOWSI KWS-2301C Type-C / ударостійкий / QC3.0 / 4-30V / 12A

Оцінка користувачів 4.61/5
на основі 23 відгуки
  • Владислав В***
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Олексій К***

Удобен в подключении

Переваги:
    Удобен в подключении
    Недоліки:
    Пока не заметил
    • Продавець  RGSM

• Валентин К***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Звичайний "показометр". Очікував чогось більшого....

• Продавець  RGSM

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук.
      Нам шкода, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. USB-тестер KOWSI KWS-2301C призначений для базового вимірювання параметрів живлення (напруги, струму, ємності тощо) і його функціонал відповідає заявленим характеристикам. Можливо, Ви очікували більш розширені можливості. Будемо вдячні, якщо уточните, чого саме не вистачило у використанні.

• Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Обычный тестер . Ожидал что он будет по крупнее.

• Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Чудовий тестер, міряє все дуже чітко. Добре показує реальну ємність павербанків та акумуляторів. Саме завдяки йому відмовилася від покупки «оригінального» зарядного Xiaomi на 90W — тестер показав, що воно не видає навіть 50W. Прилад допоміг не викинути гроші на вітер.

Переваги:
    Точність замірів

• Бондарчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

непоганий, все робить жаль що опис не глянув і він виявився type-c - type-c а не usb - usb , тому придеця замовлять перехідника але це мій косяк

• АндрІй Л***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Чудова річ для моніторингу та контролю Акумуляторів гаджетів, павербанків, блоків зарядки та шнурів.
    Рекомендую

Переваги:
    ВІдповідає опису
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  RGSM

• Денис И***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Тестер выполняет свои функции, рекомендую

Переваги:
    Цена

• Виктор Д***

Працює. Вимірює

• Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Все норм працює . Дякую продавцю швидко відправили , Розетці швидко доставили .

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    За рахунок малих габаритів , дрібний шрифт.
    • Продавець  RGSM

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Відправили в день замовлення, запаковано надійно, дякую продавцю. Тестер працює. Шрифт дійсно доволі маленький, але досить чіткий, читається нормально. На точність не перевіряв, але з характеристиками зарядних шнурів та зарядних блоків показники більш-менш збігаються.

Переваги:
    Працює і схоже з непоганою точністю.
    • Продавець  RGSM

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Він дуже маленький. У кого слабкий зір може і не побачити. Але мені сподобався. Поки працює. На точність ще не перевіряв.

Переваги:
    Гарна цяцька.
    Недоліки:
    Чекав п'ять діб. Але то таке !
    • Продавець  RGSM

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Дуже необхідний аксесуар для тестування блоків живлення, кабелів зарядних пристроїв і наочного процесу заряджання. Працює в дві сторони-це величезний плюс. Рекомендую до покупки. Продавцю дякую)

Переваги:
    Працює в дві сторони
    Недоліки:
    Поки не виявились
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Тестер працює, напругу наче показує коректно, але ємність не відповідає дійсності, тестував на декількох телефонах.

Переваги:
    Маленький, гарний дисплей.
    Недоліки:
    Невірно рахує ємність акумулятора
  • Павел Г***

Все супер

Переваги:
    Маленький, яскравий дісплей, достатньо інформації

• Андрій Л***

Працює, без нарікань.

Переваги:
    Маленький, підключити можна до чого завгодно і як завгодно (до чи після кабелю зарядки).

• Евгений С***

Працю коректно

• Олег П***

дякую

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Через декілька днів використання, схоже від перегріву перестав зберігати дані. Температура досягала 110-120.

Переваги:
    Ціна. Ззовні ніби непогана якість
    Недоліки:
    Дуже сильно нагрівається навіть при 60ВТ.
  • Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Гарний тестер,працює як йому і належить.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Не виявлені.
    • Продавець  RGSM

• Буря Т***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Оновлюю свій попередній відгук і приношу вибачення магазину за поспішні висновки. Справді, на екрані була захисна плівка, але ну дуже важко вже було зрозуміти, що вона там є. Зняв плівку - все чудово.

• Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Віталій Ш***

Працюе,норм.

Переваги:
    Недоліки:
    Немае
    • Продавець  RGSM

• Владимир З***
    Відгук від покупця. Продавець: RGSM

Тестер свої функції виконує добре. Мій зір слабоват для цього екранчика.

Переваги:
    Непоганий тестер.
    Недоліки:
    Мілкі цифри для мого зору.
    • Продавець  RGSM

Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!