Картка Rozetka

Відгуки покупців про Туалет закритий для котів Moderna Flip Cat, 50 см х 39 см х 37 см, зелений

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця ZooWorld
  • Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Колір: Зелений

Шікарні лотки. В мене таких два вже для двух пухнастих. Бо одна красуня любила вистрибувати з лотка в останній момент і всі какулі красивенько розлітались по всій прихожій. Тепер вже так не пострибаеш.
    А інший красень любить задрати дупу і обпісяти всі стіни, ніякі дуже високі лотки не допомагали. І він стерілізований причому. Так що тільки повністю закритий будиночок допоміг.
    Виглядають суперово, як космічні будки для котиків ))

Переваги:
    Дуже зручний. Компактний, не займає багато місця. Наповнювач майже не сиплеться. Прибирати їх дуже зручно, піднімається половина даху. Запах повністю не прибирає, все одно трохи є.
    Недоліки:
    Нема зовсім.
  • Виктория Л***

Котику дуже сподобався.

Переваги:
    Наповнювач не розкидується
    Недоліки:
    Все добре
  • Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Колір: Сірий

зручний для прибирання, коти також незадоволення не проявляли :)

• Мілана М***

Бомба

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Колір: Сірий

Туалет сподобався всім котикам, в мене їх три, купила вже другий, раджу всім котобатькам

Переваги:
    Великий, зручний
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Колір: Сірий

Котя заценил,даже дверцы не снимала,ему и так норм

• Ирина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Колір: Сірий

Всі в захваті. Кішка відразу все перевірила кришку лапкою поштовхала. Їй туалет підійшов. Тепер ні запаху ні розкиданого наповнювача. Супер. Всі задоволені.

• Грицаенко А***

Все добре

• Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: PetPoint

Супер, дуже швидка висилка

• Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Колір: Сірий

Шікарні лотки. В мене таких вже два для двух пухнастих дуп. Бо одна красуня любила вистрибувати з лотка в останній момент і всі какулі красивенько розлітались по всій прихожій. Тепер вже так не пострибаеш.
    Виглядають суперово, як космічні будки для котиків ))

Переваги:
    Недоліки:
    Жодних не знайшла.
    • Марія Б***

А чи не протікає ніде лоток?бо маю зараз закритий лоток, але в нього протікає через щелі, кіт теж любить задирати дупу…

• Юліана М***
    Відгук від покупця. Продавець: BZR-ZOO

Купила для двох котів. Спочатку поставила без дверцят. Вони почали користуватися їм одразу. За два дні причепила двері, котам це не заважає. З лапок менше сиплеться наповнювача. Запаху не чутно. Дуже зручно прибирати, бо половина кришки повністю відкривається.
    Пізніше брали цей туалет з собою в подорож з котами, теж дуже зручно — я заклеяла дверцята скотчем й не довелося висипати наповнювач. По прибуттю просто зняла скотч і туалет вже готовий для користування.
    Матеріл якісний.

П.с.

Переваги:
    Зручний. Не має запаху. Наповнювач менше переноситься на лапках. Якісний пластик. Зручна кришка з лопаткою, що чіпляється всередині на кришку й залишається чистою та завжди доступною.
    Недоліки:
    Не знайшла.
  • Карина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Колір: Сірий

Просто суперский туалет ! Качественный пластик , смотрится отлично и коты не разгребают песок по всей комнате!

Переваги:
    Хорошего качества
  • Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BZR-ZOO

Классный туалет!!! Пластик чётко защелкуется- по качеству как пластиковые крышки на банках: надёжный!

• Виктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Колір: Жовтий

Кружка для масштаба. Покупкой доволен. Кошка быстро освоила. Акцентирую внимание на том, что очень удобно открывается дверь с частью потолка, что позволяет достать до задней стенки. "Фильтр" абсолютно бессмысленный. Но как вентиляция, пусть будет.

Переваги:
    Крепкий пластик. Большой люк.
    Недоліки:
    Бессмысленный фильтр.
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Колір: Сірий

Туалет чудовий, кіт пристосувався, зручний в обслуговуванні

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: BZR-ZOO

Чудовий туалет, сподіваюся, що моя пустотлива кішка припинить розкидати наповнювач.

Переваги:
    Великий розмір, міцний пластик, совочок.
    Недоліки:
    ні
  • Дар'я М***
    Відгук від покупця. Продавець: BZR-ZOO

Пластик дуже хорошої якості, ширина 39 см, кому це важливо. Колір такий як на фото - сіро-бежевий. Дуже якісний лоточок, лопатка у комплекті. Швидко відправили, гарно запакували. Незамінна річ, якщо у вас вдома кіт та собака, який намагається вкрасти і зжерти котячі какулі.