Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Етажерка для взуття Fabrika KRAFT MAX на 5 полиць

Оцінка користувачів 4.79/5
  • Валерій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Обирав за відгуками. Якість нормальна. Трубки в пластикові боковини вставляються дуже щільно. Не подобається лише що чорний колір, але то можна виправити за бажання. Також лайфхак на фото - якщо додати в конструкцію шматочок ДСП, то поличка стає більш функціональною.

Переваги:
    Якість, вартість.
    Недоліки:
    Лише чорний колір.

Вітаємо, Валерій!
      Щиро дякуємо за відгук та за чудову ідею з ДСП — дуже практичне рішення, яке точно стане в пригоді й іншим покупцям! Раді, що ви задоволені якістю та конструкцією. Щодо кольору — розуміємо, дякуємо за зауваження, передамо виробнику побажання щодо розширення палітри.

• Анастасія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Чудова етажерка, перевищила очікування, можливо замовлю ще 1-2 пізніше, дуже зручна

Переваги:
    Якісна, красива, поміщає 12 пар взуття і зверху я ставлю сумки
    Недоліки:
    Поки не виявлено

Вітаю, Анастасія. Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Дуже раді, що етажерка перевищила ваші очікування та виявилась зручною у використанні. Нехай служить вам довго й надійно! Завжди будемо раді новому замовленню!

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Склали дві в одну і вийшло дуже гарно в гардеробі

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Не має

Олено вітаємо!
      Дякуємо за ваш коментар та приділений вами час.

• Катерина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Користуюсь уже два місяці. Спочатку переживала, що етажерка може бути нестійкою і не витримає все взуття. Але на практиці вона виявилась досить міцною — спокійно стоїть усе взуття. За потреби її легко переставити, а виглядає вона стильно й акуратно.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно знати, що етажерка показала себе міцною та стійкою в користуванні. Раді, що вона не лише витримує навантаження, а й зручно переставляється та гарно доповнює простір.
      Нехай і надалі служить вам практично та радує око

• Дарья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Отличная полка за свои деньги,устойчивая и вместительная

Вітаємо, Дарія!
      Дуже дякуємо за такий позитивний відгук! Нам приємно знати, що полиця поєднала у собі і стійкість, і місткість, і приємну ціну. Це означає, що вона справді допомагає зробити простір зручнішим і більш організованим. Нехай користування буде комфортним щодня, а покупки в нас приносять тільки позитивні емоції!

• Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Збирала з дітьми, всім було цікаво складати. Все вийшло, всі задоволені! Дякую!!!!

Вітаємо, Альона!
      Щиро вдячні за такий позитивний відгук!
      Дуже приємно, що процес складання став для вас і дітей цікавим та захопливим заняттям. Це справді чудово, коли придбана річ дарує не лише користь, а й гарні емоції під час збирання. Раді, що все вдалося з першого разу та результат вас повністю задовольнив. Бажаємо, щоб ця покупка довго служила вам і щодня дарувала комфорт та гарний настрій!

• Інна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Гарна бюджетна етажерка. Має естетичний вигляд. Легка у встановленні.

Переваги:
    Дешево та практично

Вітаємо, Інна!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що етажерка вам підійшла та стала вдалим бюджетним вибором. Нехай слугує довго та приносить лише користь у щоденному використанні!

• Никита

Прекрасный товар!

Переваги:
    Цена, качество, удобство сборки

Вітаємо, Микита!
      Дякуємо за замовлення і високу оцінку нашого товару.

• Станислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Дуже якісний товар. Склав за 2 хвилини, добре все тримається, надійна та зручна. Дякую

Станіслав, вітаємо!
      Супер, ми задоволені, що товар вам сподобався. Гарного користування.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Поличка топ, гарна місткість. Замовив собі, а потім і батькам.
    Виглядає досить простою, але адекватні навантаження спокійно витримує.
    По збірці, бували в мене і зручніші полички в цьому плані, але і ця за 5-10 хв обчислюється.
    Ну і ціна приємна

Переваги:
    Ціна, зручність, місткість

Сергій, вітаємо!
      Ми раді, що покупка вам сподобалась. Гарного користування!

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Класна міцна етажерка ,і легка в збірці і не розсипається як тільки тронеш її,можна легко відсувати, прибирати під нею і сунути на місце . Беру таку вже вдруге,перший раз на три полиці брала і другу взяла саме цю,бо інші не такі міцні і стійкі.

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за довіру та повторну покупку!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили якість і практичність етажерки. Нехай вона й надалі радує вас своєю надійністю та зручністю!

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Дуже міцна і стійка етажерка, за такі гроші. Вміщається 3 пари взуття на 1 полиця. Зручна і компактна в користуванні.

Вітаємо, Оксано! Дякуємо вам за чудовий відгук та високу оцінку етажерки. Раді, що міцність, стійкість і зручність повністю виправдали очікування, а компактність стала приємним бонусом. Дякуємо, що обрали Fabrika та поділилися своїм досвідом!

• Галина Ш***

Топ! Перевершила всі очікування. Замовляю ще одну

Вітаємо, Галино. Щиро дякуємо за чудовий відгук!
      Дуже приємно, що етажерка настільки вам сподобалася, що замовляєте ще одну.
      Користуйтеся із задоволенням!

• Игорь З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Хорошая полка . Прочная , соответствует описанию . Рекомендую .

Недоліки:

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо вам за відгук.
      Раді чути, що етажерка повністю виправдала ваші очікування та виявилася міцною й зручною у використанні.
      Дякуємо за рекомендацію! Якщо виникнуть додаткові запитання — завжди раді допомогти.

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Запаковано в цупку коробку з ручкою. Дуже якісний виріб. Все в комплекті. Збирається легко. Виглядає пристойно. Як для китайського виробника - дуже якісно. Рекомендую.

Переваги:
    Гарно
    Недоліки:
    Не було

Вітаємо, Олена!
      Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно чути, що упаковка та якість товару вас задовольнили, а збірка пройшла легко. Раді, що виріб виглядає добре і відповідає вашим очікуванням. Ваші слова про якість дуже цінні для нас і для інших покупців. Дякуємо за рекомендацію!

• Альона С***

Задоволена покупкою

Переваги:
    Легко зібрати, конструкція достатньо міцна
    Недоліки:
    Не виявила

Вітаємо, Альона!
      Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Приємно чути, що збірка була легкою, а конструкція — міцною.
      Користуйтеся із задоволенням!

• Пилипенко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

хороша етажерка, пластикова і легко збирається

Вітаємо, Дар'я !
      Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що етажерка вам сподобалася і збірка не викликала труднощів. Вона дійсно легка, зручна й практична у використанні.
      Буде приємно, якщо звернетеся до нас ще — маємо багато подібних корисних товарів для дому.

• Ірина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Легка в збиранні та експлуатації поличка! Залізна і зроблена якісно. Дякую))

Вітаємо, Ірина!
      Дякуємо за чудовий відгук!
      Дуже раді, що поличка виявилася легкою в збиранні та зручна у використанні. Приємно чути, що якість і матеріал вам сподобались. Нехай служить вам довго та приносить тільки користь і комфорт!

• Тарас Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Нормальна поличка за свої гроші

Вітаємо, Тарас!
      Дякуємо за Ваш відгук! Приємно чути, що етажерка виправдала очікування та відповідає своїй ціні. Ми завжди прагнемо поєднувати доступну вартість із практичністю та надійністю, щоб кожна покупка приносила користь у повсякденному житті. Сподіваємося, що етажерка буде служити Вам довго та допомагати організовувати простір максимально зручно.

• ОЛЕКСАНДРА Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Дуже зручна етажерка, те, що я якраз шукала

Переваги:
    Зручність, ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Не знайшла

Вітаємо, Олександра!
      Щиро дякуємо за відгук!
      Дуже раді, що етажерка повністю виправдала ваші очікування та стала саме тим, що ви шукали. Приємно, що вас задовольнили її зручність, ціна та швидка доставка. Нехай вона служить довго і робить ваш простір комфортнішим!

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Етажерка має гарний недешевий вигляд, склала швидко і без проблем, на полицю стають три пари взуття дорослих розмірів, верхні ручки встановила знизу і отримала додаткову полицю

Переваги:
    Міцна

Вітаємо, Ірина!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що етажерка Вам сподобалась і Ви знайшли цікавий спосіб використання. Гарного користування!

• Тарас К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

До недоліків написав - це скоріш не недолік, а конструктивна особливість: при збірці трубки входять туго - і це добре, але потрібно контролювати зусилля, одне кріплення тріснуло, але я просто перестарався. Верхні "дуги" - поставив знизу, а не як на фото, і завдяки цьому вона стала вищою і знизу на підлогу можна навіть напівчеревики помістити. На одну полицю стає 2,5 пари 43-го розміру кросівок чи туфель.

Переваги:
    Ціна, якість, вага
    Недоліки:
    Міцність

Вітаємо, Тарас!
      Дякуємо за детальний відгук і слушні зауваження!
      Дійсно, трубки вставляються щільно для більшої стійкості конструкції, але важливо не застосовувати надмірне зусилля. Ідея з перевстановленням дуг — цікаве рішення, яке додає функціональності, дякуємо, що поділилися!
      Раді, що ви залишилися задоволені співвідношенням ціни, якості та зручності. Якщо виникнуть питання — завжди раді допомогти!

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Був дуже вражений якістю. Прям дуже гарне пакування. Пластик добротної якості, жодного люфту. Приємні кольори і якість.
    Якби не знав ціну то подумав би що ця поличка коштує десь 2-3 тисячі. Рекомендую!

Переваги:
    Якість
  • Светлана К***

Рекомендую

Переваги:
    Дорого виглядає, якісна, зручна. красива, легко складається, всі складові в комплекті.
    Недоліки:
    Не виявила.

Вітаємо, Світлана!
      Вдячні за вибір нашої продукції та таку рекомендацію.
      Ми раді, що Ви залишись задоволені, бажаємо приємного користування!

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Полка супер! Все сподобалось!

Доброго дня, Анастасія! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені! Дякуємо за гарний відгук.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Швидко привезли. При розпаковці видно,що всі трубки підписані маркером-сплутати не вийде навіть. Збирається швидко,всі комплектуючі на місці.

Переваги:
    Все добре

Юлія, вітаємо!
      Дякуємо за ваш розгорнутий коментар, нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів

• Олена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Очень хорошая этажерка. Помещается 15 пар обуви 39 размера. Добротно сделана, не шатается.

Переваги:
    Компактная, устойчивая
    Недоліки:

Олена, вітаємо Дякуємо за ваш відгук, нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів.

• Петро П***

Зручна. Проста .

Переваги:
    Капці не валяються по коридору :)

Петро, вітаємо!
      Дякуємо за позитивний відгук! Хай ваші капці завжди будуть разом.

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Дякую, все чудово, зібрали за хвилини. Товар прийшов швидко в відділення розетки.

Переваги:
    Легке, і швидко збирається
    Недоліки:
    Відсутні

Андрій, вітаємо!
      Дякуємо, за гарний відгук та за оцінку нашої роботи.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5

Звичайна але корисна річ для передпокою. Незважаючи на шафу всі члени родини ставлять взуття біля входу. Вже неможливо було пройти не перечипившись. Зараз всі ставлять на полички.

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Леся Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Відмінна етажерка за свої гроші,краща ніж очікувала.

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за високу оцінку!
      Раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Нехай етажерка буде зручною та надійною у щоденному користуванні!

• Олександр

Те що треба!

Переваги:
    Легка збірка, міцна.
    Недоліки:
    Не знайдено

Вітаємо, Олександре! Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що етажерка для взуття Fabrika KRAFT повністю виправдала ваші очікування. Приємно знати, що ви оцінили легкість складання та міцність конструкції. Нехай покупка служить вам довго та допомагає підтримувати порядок і затишок у домі!

• Виктория Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3

Поличка - суперова! Дуже міцна і стійка! Купляйте без вагань! Я задоволена!

Вітаємо, Вікторіє! Щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію. Нам дуже приємно, що етажерка Fabrika KRAFT сподобалася вам своєю міцністю та стійкістю. Бажаємо, щоб покупка довго служила вам і допомагала підтримувати порядок та затишок у домі!

• Світлана І***

Хорошої якості, зручно

Переваги:
    Охойно стало в коридорі, подобається
    Недоліки:

Вітаємо, Світлано! Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що етажерка Fabrika KRAFT виявилася якісною та зручною у використанні, а також допомогла зробити ваш коридор більш охайним і впорядкованим. Бажаємо вам приємного користування та ще багато вдалих покупок!

• Анна П***

Якісна, просто складається.

Вітаємо, Анно! Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю етажерки Fabrika KRAFT та відзначили простоту її складання. Бажаємо, щоб покупка довго служила вам і допомагала підтримувати порядок та затишок у домі!

• Роман Л***

Все супер

Вітаємо, Романе! Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що етажерка Fabrika KRAFT MAX вам сподобалася та повністю виправдала очікування.
      Гарного користування і будемо раді новим замовленням!