Відгуки покупців про Садові рукавички з пластиковими кігтями-наконечниками для розпушування в саду та на городі Garden Genie Gloves (зелені)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Відгуки про товар продавця FlashShop
  • Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop

Шикарные коготки. Рекомендую

Переваги:
    Коготки
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Марта П***
    Відгук від покупця. Продавець: Spravomayster

Матеріал щільний і водонепроникний, руки залишаються сухими навіть при роботі з вологою землею. Рукавички добре облягають, не сповзають і забезпечують комфорт під час тривалого використання.Пластикові кігті на пальцях значно спрощують розпушування ґрунту, висадку розсади та прополювання. Більшість дрібних робіт можна виконувати без додаткових інструментів, що економить час і сили. Кігті міцні, не ламаються та легко очищаються після роботи.

Переваги:
    Практичний і зручний варіант для садівництва, особливо коли потрібно швидко впоратися з невеликими завданнями на грядках або клумбах.
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Feeling

Думала, що кігті на обох рукавичках. Виявилося, що на одній. Друга рукависка звичайна. Я розчарована

Переваги:
    Одній руці буде комфортно ритися в ґрунті.
    Недоліки:
    Кігті тільки на одній рукавичці :((
  • Галина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BuyDoUa

Качество непогане,хватае на довго на декількох років.

Переваги:
    Кігті тримаються добре, подобається в них робити особливо під кущами ,вигрибати сухе листя.
  • Костянтин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Sansey

Якість супер

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home

Хорошие на вид и вроде качественная резина, но проверит уже мама весной в полисаднике.

• Федоренко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Valli

Дуже задоволено покупкою, брала 4 шт. Також можна на подарунок, весною квіти чи зелень саджати, бабусі будуть задоволені, перевірено

Переваги:
    Якістні
    • Продавець  Valli

Вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi

Вагалася купувати одразу три пари чи одну. Купила одну пару. Дуже задоволена. Якість відповідає заявленій, кігтики зручні але тільки для правші.

Переваги:
    Легко працювати в твердій землі.
    Недоліки:
    Для лівші не підходять
    • Продавець  DaddyDi

Добрий день, Світлана.
      Дякуємо Вам за Ваш відгук.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Novotec

21січня замовила садові рукавички.Продавець декілька днів не відправляв замовлення.Отримала замовлення 2 лютого та,нажаль,не мала можливості перевірити на пошті.
    Вже дома відкрила відправлення-коробка рвана,усередині зі слідами землі,рукавички плесневіли.Користуватися не буду.Це якийсь жах!
    Продавця НЕ РЕКОМЕНДУЮ !!!
    На фото можно побачити,який товар мені прислали!!

Переваги:
    Недоліки:
    Недобросовісний продавець торгує зіпсованим товаром !
  • Джавид О***
    Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi

отличные перчатки, выдержали целый сезон на даче) правда, не знаю, что надо сделать что б их уничтожить...

Переваги:
    хорошее качество
    • Продавець  DaddyDi

Добрый день, Джавид.
      Спасибо Вам за Ваш отзыв.

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday

Рукавиці зручні, порівнювати особливо не маю з чим, проте від роботи в них в саду отримала задоволення. Працювала з рослинами та землею, зручно, руки чисті.
    Мені підійшли. Звичайні господарські рукавиці використовую зазвичай в розмірі L.

Переваги:
    Зручні, ефективні, зберігають руки неушкодженими та чистими.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Кудина О***
    Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home

Отличные перчатки и сервис продавца

• Ковалевская Е***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX

Товар пришёл быстро, качество отличное, размер как раз, очень удобно между низкорослыми цветочками собирать сухие листья опавшие из деревьев, так как граблями можно повредить растение, а с перчатками просто супер! Рекомендую

Переваги:
    Удобные, прочные
    Недоліки:
    Пока что нет
  • Троценко А***
    Відгук від покупця. Продавець: d o m i n о s t

Мама в восторге! Папа ее зовёт мама кошка!)))

• Галина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Glad

Перчатки супер! Удобные ,сидят отлично на руке Коготки острые . Качество отличное. и большое спасибо продавцу, товар прибыл вовремя без задержек.

Переваги:
    Качество отличное,коготки острые
    • Glag

Спасибо вам за отзыв!

• Лина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+

Отличается от того что заявлено на фото. Выше костяшек пальцев обычная ткань стандартных перчаток, хотя указанно что перчатки полностью водонепроницаемые. Когти нужно проклеивать дополнительно, держатся еле-еле.

Переваги:
    Качество пластика
    Недоліки:
    Несоответствие, ненадежность.
    • CENOVOD

Здравствуйте , спасибо за отзыв. Товар проверяется перед отправкою и он так же соответствует описанию. И хорошего дня !

• Андрій
    Продавець: Golden Life

А розмір XL є?

• GoVern M***

Доброго дня. Дякуємо за запитання. Так

• Костя Г***
    Продавець: BenBig

У вас один розмір чи є різні?

• Жана К***
    Продавець: BenBig

Прилагаю фото моих перчаток, что приобрела, спасибо

Переваги:
    качество на высшем уровне
  • Степан И***
    Продавець: BenBig

из какого материала сделали перчатки?

• BenBig

Добрый день! Перчатки изготовлены из прочного, устойчивого к проколам, водонепроницаемого материала (резина, полиэстер). Также они содержат натуральный латекс.