Відгуки покупців про Переносний ліхтар із сонячною панеллю GD Lite GD-8017 Зарядна сонячна станція

Оцінка користувачів 3.33/5
  • Проценко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір корпусу: Чорний

Нажаль, працює лише до 3-х годин, потім - неймовірно швидко "здається" заряд. І це - лише у режимі роботи "ліхтар", про інші навіть думати не хочу.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює і 3-х з заявлених мінімум 8-ми годин.
  • Йосип Д***

Клас

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: YOM

Полное г***о. лампа одна и трёх часов не светит, телефон не заряжает, выкинутые деньги.

Переваги:
    Недоліки:
    Бесполезный кусок пластика
  • Оксана Є***

Працює.
    Але зовсім не такий ,як на картинці .
    Не має усій комплектації.
    Від мережі зарядити не має можливості.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Не має можливості зарядити від мережі. Не такий як на фото.
  • Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: YOM

Как его зарядить от сети если нет вилки ??

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Palmizar. Колір корпусу: Чорний

Замовила GD-8017 зовнішній акумулятор 6В, 5000 мАг; з боковим ліхтарем розсіюванням світла (на сайті досі стоїть позначка що є "в наявності"). Магазин Palmizar, не попередивши мене, прислав (через Розетку) GD -8080 у якої зовнішній акумулятор 3600 мАг. Боковий ліхтар без розсіюванням світла. Переходників у моделі 8080 менше ніж у 8017. Взяла тільки тому що була крайня потреба і нема часу ще очікувати декілька тижнів замовлення. Але навряд чи можна буде повноцінно заряджати ноутбук з акумулятором 3600 мАг. Я вважаю що магазин Palmizar халатно відноситься до відправки замовлень, стосовно щодо покупців так він їх не поважає і вважає що сам може вирішувати хто "достойний" акумулятора 5000мАг, а хто 3600мАг. Дуже уважно перевіряйте що вам підкладує магазин Palmizar.

Переваги:
    Лампи працюють
    Недоліки:
    Замість GD-8017 прислали інший виріб GD 8080, схожий але інший, а головне з меншим об'ємом акумулятора.
  • Кристина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu

К фонарю вопросов нет ! Рабочий , ярко светит .
    Очень долгая отправка товара , говорил оператор в понедельник отправят в итоге пришел через неделю от даты отправки .

Переваги:
    Ярко Светит , фонари дают яркий цвет
    Недоліки:
    Пока не нашла
  • Мисечко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда

Станція невеликих габаритів. Лампи освітлення горять дуже ярко. Дуже зручно що можна заряджати за допомогою павербанку, що зручно у поході. Ще хочу сказати що покупець відгукнувся на запитання та ситуацію було вирішено!!! Также хочу подякувати Розетку! Дуже зручний ліхтар у побуті.

Переваги:
    Станція невеликих габаритів. Лампи освітлення горять дуже ярко.
    Недоліки:
    Недоліків не має.
  • Мисечко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда

Зарядити вбудований акумулятор системи від мережі 220В не можливо!!!

Переваги:
    Станція невеликих габаритів. Лампи освітлення горять дуже ярко
    Недоліки:
    Не поклали кабель для зарядки від мережі!!!!
    • Продавець  Легенда

Доброго дня комплектація
      наружный аккумулятор 6В, 4Ач;
      солнечная панель 9В, 3Вт;
      LED лампы – 3 шт.;
      USB-кабель с 10 переходниками для зарядки мобильных телефонов.

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Palmizar. Колір корпусу: Чорний

Сонячна Станція виявилася чудовим рішенням для активного відпочинку. Її компактні розміри і легка вага роблять її ідеальною для походів та кемпінгу. Сонячна панель швидко заряджає вбудований акумулятор, а лампочки надають приємне світло протягом до 8 годин. Зручність у використанні та можливість заряджати телефони різних типів – це додаткові плюси. Ідеальний вибір для тих, хто цінує простоту та ефективність.

• Продавець  Palmizar

Дякуємо за Ваш відгук

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір корпусу: Чорний

LED ліхтар прийшов через 6 днів після відгрузки і не той, що на сайті, а значно дешевший. Нікому не раджу. Як це

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kubas. Колір корпусу: Чорний

Данный товаар не соответствует описанию полнстью. Нет радио, зарядка от usb в комплект не входит, акумолятор литьевый на 4000мап цена ему 600 гр.

Переваги:
    Недоліки:
    Описание не соответствует полностью.
  • Едуард П***
    Відгук від покупця. Продавець: YOT

Якісна зарядна станція невеликих габаритів.

Переваги:
    Дуже корисні лампи освітлення
    Недоліки:
    Немає індикатора зарядки.Не зрозуміло
    коли вона буде повністю заряджена