Відгуки покупців про Стіл письмовий Компаніт "Лофт" 6 Сірий бетон (ательє світлий)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Колір: Дуб Сонома
Стіл повністю відповідає опису і фото. Мені сподобався. Якісна річ за одекватну ціну.
Дякуємо Вам за відгук
- ІгорьокВідгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Колір: Дуб Крафт золотий
Хороший стіл, виглядає дорожче. Ніжки металеві, що плюс. Шкода що перемички з дерева а не метал
- Переваги:
- Ціна, дизайн, мінімалізм
- Недоліки:
- Трохи складно вкручувати болти
- Продавець Юлмакс
Дякуємо за відгук!
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Колір: Дуб Сонома
Хороший стол, массивный, хорошо смотрится, быстро собирается, для сборки нужен ключ на 10 и отвёртка.
- Переваги:
- Дизайн, толщина
- Недоліки:
- Делают на "отстань" разьемы, балка которая держит боковые подставки, некачественно была просверлена, нужно было расширять отверствие самому чтобы попала в паз
- Продавець Юлмакс
Дякуємо за покупку, приємного користування.
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Колір: Венге темний
сам стіл не поганий, але будьте готові, що вам буде потрібено мати свій інструмент, щоб склати його, бо викрутка/гаєчний ключ не йде в комплекті, отвори для кріплення дуже погано зроблені, ми повозились з ними 2 години і все ж таки склали стіл, але з однієї сторони болт всеодно не зайшов повністю, також у нас вдома не було гаєчного ключа і ми не могли нормально закрутити нижні болти
загалом можу сказати, що стіл гарний, чудово впишеться в інтер’єр, але недоробки з боку виробника погіршують враження- Переваги:
- швидко приїхав, гарно виглядає, ніжки стола якісні
- Недоліки:
- недокінця проверлені отвори для кріплення, в результаті чого, ми самі сверлили їх
- Продавець Юлмакс
Вітаємо, Вікторія! Дякуємо за покупку та відгук
Виробник радить виконувати монтаж виробу кваліфікованими спеціалістами. Для монтажу потрібні молоток, Шуруповерт, викрутки. лінійка та олівець. Виріб комплектується конформним ключем
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Колір: Дуб Крафт золотий
З'єднання деяких деталей не сходились через неякісно зроблені отвори, через що довелося їх розсверлювати, щоб зібрати стіл згідно інструкції. Зовнішній вигляд деяких деталей далекий від ідеального.
- Переваги:
- Мінімалістичний вигляд, доступна ціна.
- Недоліки:
- Погано підготовані до збірки деталі. Перемички були з потертостями та сколами.