- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 40
Капці Inblu зручні та теплі, добре сидять на нозі, підошва міцна.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 42
Отличный товар
- Переваги:
- Очень удобно
- Продавець Life Style
Дякуємо за позитивний відгук. Сподіваємося, що Вам буде комфортно та взуття прослужить довго. До нових замовлень!
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 42
Носились пару тижнів вже почала відклеюватись підошва. Мої такої самої моделі слугували мені 3 роки, а ці і місяця не витримали.
Дуже розчаровані.- Переваги:
- Зручна модель
- Недоліки:
- Неякісні
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 42
Отличные
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 45
Чудові тапки за свої кошти! Приємно зігрівали зимовими вечорами. Тихенькі для ходи по ламінату.:-)
- Переваги:
- Відповідає опису! Виконує свою роль!
- Недоліки:
- Не має.
Відповідає
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 43
Придбав ці капці Inblu CN-1D у розмірі 43 – дуже задоволений! Вони зручні, легкі та добре сидять на нозі. Матеріал приємний на дотик, ноги не паряться, а підошва не ковзає. Дизайн стильний і лаконічний, якість пошиву відмінна. Великий плюс – їх зручно чистити, а також можна прати в пральній машинці, що значно полегшує догляд. Єдиний нюанс – підошва швидко збирає пил, навіть якщо прибирати кожного дня, але загалом це не критично. Рекомендую!
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 41
Вони обалдєнні.
- Переваги:
- Якість, зручність, комфорт, матеріали, виконання
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 43
Гарна якість, дуже зручні! Швидка доставка.
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 43
Вони шикарні. Кращих просто немає.
- Переваги:
- Легкі, гарно сидять
- Недоліки:
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 43
Абсолютно нормальні капці. Легкі, теплі. Обирав по розмірній сітці то не вгадав. Пишуть, 43й розмір - це 27см, а по факту 28см
- Переваги:
- Зручні, теплі. Не стукають по підлозі
- Недоліки:
- Поки рано робити висновки
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 43
Капці супер, купили із супер знижкою. Зручні, якісні, легеньки, на підошві гумове напилення у вигляді логотипу, тому на паркеті та плитці не слизькі. Товар рекомендую.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Замковенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 42
Другий раз купую. Подобається всій сім'ї.
- Лілія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 42
Дякую за швидке доставлення, капці супер!
- Переваги:
- Приємні на дотик, якісні
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 42
Якість, комфорт, розмір!
Купую вже вдруге. - МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 46
Тапки теплые, легкие и удобные. Хватит ли их на долго не знаю, но пока на зиму они нужны и меня вполне устраивают.
- Переваги:
- Хорошие на зиму тапки.
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 43
не думав що тапки можуть принести скільки приємних емоцій. просто клас!
- Переваги:
- теплі. приємні в носінні. виглядають дорого.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 41
Гарні тапки. Легкі, безшумні, теплі і головне їх можна прати.
- Анатолий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 42
Хорошие тапки )
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 43
Хорошие мягкие тапочки. На мой взгляд большемерят. При покупке ориентировалась на размерную сетку, но реально они оказались минимум на размер больше и широкие. Стопа -27 см. взяла 43 размер. В целом ,качество очень достойное! Доставка быстрая. Качественная упаковка! Рекомендую!
- Переваги:
- Хорошее качество материала, аккуратно пошиты
Завелике
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий. Розмір: 43
Все швидко і оперативно. Рекомендую!
- Переваги:
- Мягкі, безшумні і теплі. Якісний матеріал. Нога не потіє.
Відповідає
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 46
Берите и не сомневайтесь. Домашние тапочки просто превосходные.
Очень понравились. И ценой и качеством. Размер соответствует. Рекомендую.
Жалею, что не взял вторую пару таких же. Цена, качество, смотрятся превосходно.
Немного маломерят))) - Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 44
Рекомендую.
- Ілля У***Відгук від покупця. Продавець: Top Comfort. Колір: Пісочний. Розмір: 46
красивые, легкие, удобные- хороший подарок)
- Переваги:
- очень легкие
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 42
Капочки якісні, теплі, зручні. Замовляла сину, правда, з розміром не вгадала. Треба брати розмір в розмір. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісні, зручні.
- Недоліки:
- Невиявлено.
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 46
Легкие, удобные, теплые. Уютные тапочки. Муж носит 45 размер, но по отзывам взяла 46. Подошли в самый раз. Советую.
- Недоліки:
- Нет.
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 43
Тапочки широковаты
- Переваги:
- удобные
- Недоліки:
- широковаты
Відповідає
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 40
Замовляв на подарок 41 р, так сподобались, що й замовив собі, але 40 р.
Якістю задоволений. Теплі, зручні, при ходьбі м'які і тихі.
Рекомендую для придбання на Розетці. Доставили вчасно.
#МійЛук- Переваги:
- Теплі, не слизькі, зручні, якісно пошиті
Відповідає
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 41
В картонній коробці. Дуже легенькі, зручні, нозі комфортно, тримають тепло і гріють ноги. Добре пошиті, виглядають прикольно. На плитці, ламінаті і паркеті не слизькі. Хороший варіант на презент. Класно ходити вдома. Брав по знижці. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість, комфорт, дизайн
- Диана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 42
Двоякое впечатление. Во-первых тапки на широкую ногу (брату не подошли), на ощупь немного покалывают (примерно как шерстяные свитера). И как за такую цену можно было аккуратнее сделать обработку надписи «King» с внутренней стороны тапка(клей там ошмётками отставал).
Но при этом размер в размер (НЕ маломерки), действительно легкие и греют.
Решили не сдавать, отдали отцу (у него нога шире, но и ему было свободненько слегка).- Переваги:
- Легкие, тёплые
- Недоліки:
- На широкую ногу, покалывают, с внутренней стороны отходил клей от надписи
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 42
очень хорошо, пожалуй нужно брать на размер больше что я и сделал
- Переваги:
- качественные уютные тапки
- Недоліки:
- не обнаружил
- Максим
апдейт: подьем сделан очень низким так что жмет ногу. если у вас высокий подьем то не советую к покупке.
- Максим
апдейт2: немного разносившись тапки стали удобнее и не жмут. так что всё в порядке.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 41
Капці легкі, на нозі майже не відчуваються при цьому досить теплі
- Переваги:
- Легкі і теплі
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розмір: 43
Парню очень понравились:)