Відгуки покупців про Шафа-купе Еверест Соната 1200 дводверна 120х60х217 венге темний + дуб крафт золотий (DTM-2393)

Оцінка користувачів 4.83/5
на основі 24 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Nicole Piliaieva
  • Руслана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Nicole Piliaieva. Ширина: 180. Колір фасаду: Венге темний / Дуб крафт золотий. Колір корпусу: Венге темний / Дуб крафт золотий

Шафа гарна,зручна і практична. Швидка доставка(хоч дорогувато,але що ж поробиш)Обслуговування супер.Дякую

Переваги:
    Гарна,практична
    • Продавець  Nicole Piliaieva

Дуже вдячні Вам за відгук!)

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Ширина: 120

Все добре. Є маленькі нюанси. Трішки дискомфортно, так як на одній полиці не правильно відмітки поставлені. А так як я сама з дітьми то важко збирати. Так шкаф гарний. По інструкції легко збирати... Ще один нюанс одна панелька з одної сторони рівна а з іншої трішки з нерівностями але потрібно придивитись щоб замітити

Переваги:
    Легкий в збиранні. Приємна ціна для такої шафи купе
    Недоліки:
    Можуть бути нерівності. І не правильні відмітки на самому матеріалі
    • Продавець  48 квадратов

Доброго дня, Анно! Дякуємо за високу оцінку та детальний відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені зовнішнім виглядом шафи та її вартістю. Водночас перепрошуємо за незручності під час складання. Інформацію щодо некоректних відміток на деталях та можливих нерівностей обов’язково передамо виробнику для перевірки та покращення контролю якості. Дякуємо, що звернули на це увагу. Бажаємо, щоб шафа служила Вам довго та приносила лише позитивні враження!

• Кресан І***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Купувала шафу та тумбу. Незважаючи на доставку в різні дні, представники оперативно були на зв’язку і дали піддатися паніці. Меблі гарної якості, приїхали чудово спаковані. Хочеться замовляти у Вас наступні меблі.

Переваги:
    Оперативно та клієнтоорієнтовано
    Недоліки:
    Відсутність
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Ірино! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наші меблі відповідають Вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо до високої якості та комфорту, і Ваші слова для нас — велика мотивація продовжувати вдосконалювати нашу продукцію. Сподіваємось, що Ваші меблі служитимуть довго і принесуть Вам багато радості! Завжди Вам раді.

• Дария К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Шафа чудова,все було у комплекті
    Легко зібралась, виглядає як на фото
    Компактна і вмістима

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Дария! Щиро дякуємо за такий теплий відгук з фото! Ми дуже раді, що наші меблі виправдали Ваші очікування і стали гарним доповненням до Вашого інтер’єру. Сподіваємося, що наші вироби даруватимуть Вам затишок і радість ще довго! Дякуємо, що обрали нас!

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Зручна покрокова інструкція, легкий в збірці

Переваги:
    Товар відповідає фото та заявленим характеристикам
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Анастасіє. Ми дуже вдячні Вам за відгук та фотографії меблів у Вас вдома, користуйтесь з задоволенням)

Чекаємо на Вас знову.

• Альона Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Легка при складанні. Наявна вся комплектація

Переваги:
    Шафа-купе, як на фото, гарна комплектація, колір, якість
    Недоліки:
    Не знайшли
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Альоно!
      Дуже вдячні вам за відгук та високу оцінку.
      Раді що залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити вас серед наших постійних клієнтів.

Приємного користування!

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Оформили замовлення швидко, доставили в обговорений період, запаковано все було дуже якісно, все приїхало ціле та в відповідній кількості ( гвоздики із шурупами навіть із запасом). Зібрав я його сам години за 3-4, всі отвори просверлені в потрібних місцях, всі деталі якісні без видимих зколів чи потертостей. Дуже гарна стильна шафа-купе. Купівлею дуже задоволений при її то вартості. Єдине що я все ж таки зняв механізми стовпів дверей, тому що з ними двері стають дуже гучними, а без них взагалі безшумні.

Переваги:
    Швидкість та якість обслуговування, надійне пакування, якісь та правильна кількість всього. Ціна. Дизайн.

Добрий день, Богдане!

Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)

• Марианна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Після ремонту міняла всі меблі. Шафа супер,дуже гарна,зручна і практична.

• Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Маріанно! Пишаємось, що маємо можливість читати такі відгуки! Дякуємо за ваш вибір.

• Фаєр А***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 180

Задоволена покупкою
    Шафа велика і вмістка, всі деталі були і вийшло зібрати без проблем, приїхало все ціле!
    Дякую!

Переваги:
    Дизайн і розмір

Доброго дня, Альоно)
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Ширина: 120

Чудова шафка. Просто складається. Все рівненько та охайно.
    Дорогувата доставка, але що поробиш?

Переваги:
    Простие складання. Лаконічний дизайн.
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  ALBAMIX

• Дмитрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Ширина: 180

Шкаф выглядит хорошо, собирал сам, всё понятно, хорошая разметка. Правда не хватало одного скрытого шурупа в наборе.

• Олександр Б***

Гарна шафа

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо за відгук та високу оцінку

• Анюта С***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Ширина: 120

Шкаф прийшов в доброму стані , добре упакований. Без лишніх пошкоджень. Дякую, в комплектів був ключ шистигранік, і всі шурупи і всі гвоздики, заглушки і т.д. навіть більше було чим написано в інструкції.. РЕКОМЕНДУЮ..

Переваги:
    Все компактно і без пошкодження

• Олексій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Ширина: 140

За таку ціну не поганий варіант але пристні пошкодження на частинах шафи ,не ріана дверна плита має по середині випуклість .

Переваги:
    Недоліки:
    Дефект дверей ,пошкоджений корпус шафи
    • Продавець  ALBAMIX

Доброго дня
      треба складати акт притензію на новій пошті на компенсацію та оглядати посилку при отриманні

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX. Ширина: 140

Конструкція шафи - нестійка. Тобто, - шафа хитається. Кут одного з дверних полотен - обдертий, і не з вини транспортної компанії (тому що був гарно в тому місці запакований). Кромка приклеєна тільки у видимих місцях, сама дешева. Кріпильних деталей - не вистачило. За доставку в кінці минулого року заплатила 1000,00 грн. НЕ раджу людям купувати такі меблі.

• Продавець  ALBAMIX

Доброго дня. Стійкість шафи залежить від правильного збирання меблів. Для вирішення питяння стосовно пошкодженого фасаду та недостатньої кількості фурнітури потрібно було звернутись до продавця відразу після отримання замовлення

• Мария
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 140

Шкаф понравился! Красивый и добротный.
    Спасибо Розетке и складу.

• Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Маріє! Раді, що ви залишилися задоволені товаром та дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Сподіваємося бачити вас ще у нашому магазині)) Бережіть себе!
      З повагою, команда ВерестМ

• Вікторія Б***
  • Аттила П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Хороший шкаф за хорошую цену.

Переваги:
    Цена и качество
    • Продавець  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Хороша якість шкафу,обслуговування приємне,покупкою залишились повністю задоволеними!

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування. Гарного дня!

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 140

Хороший шкаф. За свои деньги вообще огонь

• Продавець  ВерестМ

Светлана, огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Татьяна Н***

Очень красивый шкаф

Переваги:
    Недорогой

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 140

Хороший, добротный шкаф! Брали к нему комод и прикроватный тумбы. Все отлично смотрится в спальне

• Юлия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Брали для сдачи в квартиру...за эту цену норм....собирается просто...собирал муж сам...1-1,5часика....доставка была вовремя без задержки...и в чем плюс -привезли на следующий день....все целое...операторы тоже молодцы ...все уточняли и перезванивали....спасибо....

Переваги:
    Дёшево)
    Недоліки:
    Не заметили)))
    • Продавець  ВерестМ

Юлия, огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Закладная К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 120

Шафа стильна, всі отвори намічені, легко збирається

Переваги:
    Стильна, містка
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування купленими меблями. Гарного дня!