Відгуки покупців про Підгузки-трусики для дорослих Flexi Life Plus L (110-150 см) 30 шт.

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Відгуки про товар продавця Nika General
  • Андрей Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Nika General. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL

Удобные и практичные

• Продавець  Nika General

Дякуємо, звертайтесь

• Анатолій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M

Це просто жах ! 6 крапель тут немає, максимум 4, тонкі. До того ж рвуться. Трохи запізнишся із заміною, прання неминуче .

Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Погана якість.
    • Представник бренду

Доброго дня.
      Нам дуже прикро, що Ви не задоволені нашим товаром.

У нормі одноразовий об'єм сечовипускання становить 250–300 мл за один раз ( у чоловіків це може бути трохи більше). Підгузки - труси розраховані на 800 мл. Тобто, така продукція розрахована на заміну після кожного другого або третього сечовипускання.

В нашому асортименті також є саме підгузки, які розраховані на 1000 мл. Можливо, варто спробувати їх, щоб порівняти та обрати те, що підійде найбільше.

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: XL

Завжди замовляю ці підгузки. Були супер. Останньою покупкою незадоволена. Якісь жахлива, рвуться шалено

Недоліки:
    Якість просто жах в останній раз.
    • Представник бренду

Доброго дня, Оксано. Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже прикро, що Ви не задоволені якістю нашого товару. Та за останній час ми не отримували поганих відгуків, тож робимо висновок, що це не брак партії від заводу.
      Ми можемо Вам запропонувати перевірити розмір, яким Ви користуєтесь. Можливо він Вам не підходить.
      Звертайтеся, якщо будуть питання. Ми обов'язково допоможемо.

• Соловьева В***

Розмір такий як написано на упаковці, добре тримають сечу. Купували на пробу. Буду купувати і інший раз

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не має
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви високо оцінюєте наш товар.

• Боярский И***
    Відгук від покупця. Продавець: Просейл. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L

Отличное качество, быстрая доставка