- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Світло-оливковий
Фонтанчик чудовий,але не доупаковали датчик руху.
- Крістіна Є***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Синій
В користуванні вже майже 2 роки - жодних нарікань
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Світло-оливковий
На новій пошті відкрила посилочку, все виглядало добре. Вдома розпечатала все що було в середині. Щось мало деталей. Немає датчика руху . Я могла такий фонтанчик купити за 450 грн. Але я вибрала ваш за датчик руху. Ви серйозно так поводитесь з кліентами??
- Продавець ABIE
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Вибачте за незручності, які виникли. Перепрошуємо, що склалася така ситуація. Досить багато замовлень, тому на жаль на пошті при відправленні замовлення не доклали датчик руху. Після вашого звернення ми одразу повідомили, що в понеділок надішлемо датчик руху і звичайно покриємо витрати на доставку. Бажаємо вам гарного і мирного дня!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: BoxShop. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Фонтанчик гарний, компактний, дуже тихо працює, поки нарікань щодо роботи немає.
Але кішка п'є з нього, тільки коли він вимкнений. Хоча купляли спеціально такої форми, бо полюбляє облизувати кран (змішувач)на кухні.
Може, згодом звикне, але навіть якщо буде пити з піддона, це теж добре.
Загалом, всі задоволені. Дякуємо!- Продавець BoxShop
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобався фонтанчик і ви задоволені його тихою роботою та компактністю. Котики часто обережно ставляться до нових речей, тому адаптація може зайняти трохи часу. Сподіваємося, незабаром ваша киця оцінить усі переваги фонтанчика. Бажаємо лише приємних вражень від покупки!
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Lumière Printemps. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Зелений
Фонтан працював добре все було окей, але ось декілька днів тому перестав працювати, чи перегорів чи що я так і не зрозуміла(
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- через 2 місяці користування перестав працювати
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: BoxShop. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Фонтанчик класний, тихо працює.
Котик потихеньку звикає і п'є водичку.
Дуже дякую за швидку доставку! - АнтонВідгук від покупця. Продавець: BoxShop. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Кішка почала пити як з великого бодуняки, аж потім хекать почала, думав буде ригать. Потім підійшла і почала гратися водою облизувати передні руки свої. Потім попила ще трохи. Тож рекомендую.
- Переваги:
- Кішка пила із задоволенням.
- Недоліки:
- Переживав за неї, щоб не ригала, бо так багато випила води.
- Вадим Ц***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Маленькие отверстия для слива воды, когда забьется фильтр, то вода начнет выливаться.
- Лиана П***Продавець: BoxShop. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Білий
Неможливо скласти, якість жахлива
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Не складається