- Дарія З***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 900
Дякую
- Продавець Buymil
Дарія, дякуємо Вам за відгук та за співпрацю!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 2000
Хороша пляшка
- Продавець Buymil
Дякуємо за позитивний відгук, Вікторія. Користуйтеся в задоволення!
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 900
Бутылка хорошая, без запаха, но мне попался брак, очень сильно текла. Но спасибо продавцу мой вопрос был урегулирован быстро и в лучшем виде.
- Переваги:
- без запаха
- Недоліки:
- очень текла
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Блакитний-фіолетовий. Об'єм: 2000
Хоча пляшка була в бульбашковій плівці, вона має косметичний недолік. Схоже на пляму від тертя чорного пластику, мабуть ще на виробництві. На використання не впливає, але неприємно.
- Переваги:
- 2 л
- Недоліки:
- Є косметичне пошкодження.
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: Buymil. Колір: Блакитний-рожевий. Об'єм: 900
Красивая и удобная бутылочка. Всё как на фото
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Колір: Різнобарвний. Об'єм: 300
Взагалі пляшка гарна. 300 мл - те, що я шукала. Стороннього запаху не має. Розчарувало тільки те, що на новій речі 4 вм'ятини на кришці. Ну якось так...
- Переваги:
- Гарний вигляд, добре закручується.
- Недоліки:
- Прийшла із вм'ятинами.
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Колір: Різнобарвний. Об'єм: 800
В цілому чудовий товар, але як вже писали до мене - в комплекті не було мотузки, яка вказано в описі та зображеннях товару
- Переваги:
- Швидка доставка, гарні матеріали, не смердить пластиком
- Недоліки:
- Немає мотузки, яка має бути в комплекті
- Продавець Darki
Добрий день, Іване! Дякуємо за Ваш відгук! Ми написали Вам в особисті повідомлення, для вирішення даної ситуації
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Darki. Колір: Різнобарвний. Об'єм: 800
Дуже класна пляшка. Все відповідає як на фото. Пошкоджень ніяких немає. Рекомендую
- ВаряВідгук від покупця. Продавець: Darki. Колір: Різнобарвний. Об'єм: 800
Пляшка класна, якість гарна, але якщо для вас важливо, щоб була ручна мотузка як представлено на фото - її немає.
- Продавець Darki
Варя, дякуємо за Ваш відгук!
Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою.
І дякуємо, що з розумінням вказали на відсутність мотузки - вирішення даного питання - наш пріоритет!
Наш менеджер вже написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем для вирішення даного питання!