Відгуки покупців про Стіл тумба трансформер Dolli 1400x450x756 Білий діамант (GATB27010100000)

Код:  440195069
Оцінка користувачів 4.23/5
  • Відгуки про товар продавця Green apricot
  • Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір: Венге. Ширина: 140

Хороший стіл,все досить просто зібрати навіть без інструкції

Переваги:
    Все влаштовує
  • Алена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Green apricot. Колір: Венге + Білий. Ширина: 140

Цей столик це просто моя любов з першого погляду. Збирати досить швидко, нічого складного, навіть я, як дівчинка, включилась в процес зборки. Дуже цікаво, прямо руки чесались щось допомогти підкрутити))) По кольору то взагалі 10/10. Просто ідеально підійшов під домашні меблі. Досить компактний в зібраному вигляді і ну дуууже просторий якщо розкласти. Зручний, гарний, для мене ідеальний варіант. А ще приємно здивувало ставлення продавця, постійно підтримував зв'язок з моменту оформлення заявки і після отримання замовлення, уточнив чи нормально доставили товар, чи не виникло проблем. Після покупки залишились тільки приємні враження

Переваги:
    Зручний, компактний, гарний колір, якщо розкласти, то дуже місткий.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Мария К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rest & Joy. Колір: Дуб шервуд + Білий. Ширина: 45

Дуже класна річ. Все відповідає опису.

• Андрей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Венге. Ширина: 50

Все чудово.

Переваги:
    Одні достоинства
    Недоліки:
    Немає.
  • Владислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Венге. Ширина: 50

Досвіду в самостійному збиранні меблів не маю, складав тільки невелику поличку з JYSK.

Вирішив замовити стіл, забрав з відділення розетки. Пакування хороше, 2 коробки, але важкі, самому нести незручно.

Всередині все гарно перекладене картоном. Є інструкція, на 2 листочках. На першому – перелік всіх деталей. На другому – маленька картинка зі стрілочками, шо куди кріпити. Для повноцінної збірки треба викрутка і молоток. Шестигранник є в комплекті.

Склав, все ок. Знову ж, важкий. Щоб потягнути за ручку і розкласти стіл, треба однією рукою притримувати «основу» – бо їде за всією конструкцією. Але в розкладеному вигляді наче надійно тримається, поставив ноут, блокнот, лампу – нічого не люфтить, не прогинається.

Переваги:
    Доступна ціна, компактність
    Недоліки:
    Інструкція по збиранню (хотілося б більш розгорнуту). Ручка для розкладання не дуже зручна – витягати всю конструкцію тільки пальцями незручно (а може в мене сил нема)
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий + Графітовий. Ширина: 50

Загалом стіл-тумба виглядає стильно.
    Механізм працює.
    Колір як на фото.

Переваги:
    Кольорова гама та ціна
    Недоліки:
    Обидва отвори під конфірмат, який кріпить ролик, не досвердлене на 4 см, і деякі стикування стінок розходяться на 1-2 мм
  • Вера П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий + Графітовий. Ширина: 50

Ну просто моя любоффф

Переваги:
    Не займає багато місця
    Недоліки:
    Поки немає
  • Геннадій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 50

Замовив та отримав стіл-тумбу в термін, який був заявлений. В комплекті входила інструкція по якій дуже легко можна зібрати стіл. Всі розміри співпадають, нічого не потрібно підганяти, підрізати, кожна деталь стає на своє місце чітко. Стіл зроблений якісно. Дуже радий, що замовив саме у вас. Дякую!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 50

Не можу оцінити якість цієї тумби, бо ніяк її зібрати. Не вистачає комплекту саморізів та інших елементів для збірки цієї тумби...

Переваги:
    Не можу оцінити
    Недоліки:
    Немає комплекту деталей для збірки тумби
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 50

Забрали коробку в якій 6 досок. Ціна повна, досок не вистачить ні на що. Служба підтримки не відповідає. Шановні продавці, яке вирішення питання?
    Має бути 12 досок, прийшла рівно половина.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Не вистачає деталей. Прийшла рівно половина.

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Марія

Аналогічно було і в мене, тільки мені відправили іншу частину того стола-тумби. Мабуть, нам з вами по 1 коробці того самого комплекту товару відправили, бо у нас було те, що вам на фото не витачає. Тільки ми це замітили ще у точці видачі, не забирали і наразі вирішується питання з товаром. Шкода потраченого часу на очікування і на відвідування точки видачі (((

• Наталія

Розетка, дякую! Питання вирішене. Довезли недостаючих деталей. Стіл зібрано.

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий діамант. Ширина: 50

По сборке никаких вопросов

Переваги:
    Все в размер
    Недоліки:
    Ручку пришлось усовершенствовать. Она не под саморез
  • Марія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий діамант. Ширина: 50

Замовляла стіл-тумбу, а отримала 6 досок ДСП, деталей не вистачить навіть просто на тумбу. Ні ручки, ні коліс, ні інструкції, і не вистачає всіх дочок. Заплатила повне суму незрозуміло за що.

Переваги:
    Недоліки:
    Половини деталей немає

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rest & Joy. Колір: Білий діамант. Ширина: 45

Тумба чудова. Задоволена, дякую.

Переваги:
    Чудова
  • Влад М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ательє світлий / Перлина біла. Ширина: 50

Сподобалась тумба, сьогодні забрали

Переваги:
    Зручна і мало займає місця
    Недоліки:
    Поки ще не знайшли
  • Тарас
    Продавець: Rozetka. Колір: Ательє світлий / Перлина біла. Ширина: 50

Розміри на фото.