Відгуки покупців про Рюкзак підлітковий міський для студента шкільний чоловічий спортивний жіночий стильний молодіжний водонепроникний для підлітка ноутбука подорожей портфель для хлопчика дівчинки повсякденний для міста місткий універсальний OnePro Чорний 72215
Є в наявності
- Женя К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Неймовірно круглий рюкзак. Рекомендую.
- Переваги:
- Регулюється розмір.Водонепроникна тканина.Акуратно пошитий.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака, а також за рекомендацію. Раді, що вам сподобались якість пошиття, водонепроникна тканина та можливість регулювати розмір. Нехай рюкзак зручно служить у місті й подорожах та довго тішить у щоденному використанні.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Все чудово
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака! Раді, що все сподобалося і товар виправдав очікування. Така оцінка підтримує команду й допомагає іншим покупцям з вибором. Бажаємо комфортного використання рюкзака в місті та подорожах!
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Зручно, якісно. Покупкою задоволені, використовуємо.
- Переваги:
- Великий, вмісткий, якісний, не промокає, м'яка спинка.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що він виявився зручним, містким і відповідає вашим очікуванням у щоденному використанні. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Бажаємо, щоб рюкзак ще довго слугував вам у поїздках та щоденних справах.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Самий толковий рюкзак для кайфового пересування
- Переваги:
- Тактільноткращий матеріал
- Недоліки:
- Жодного
- Продавець opsale
Дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку рюкзака! Раді, що вам подобається дизайн і тактильні відчуття матеріалу, а користування приносить лише комфорт і задоволення. Нехай рюкзак надійно служить у подорожах та щоденних поїздках ще довгий час.
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Привіт. Рюкзак місткий, легкий, вже пройшов перевірку у Wizz Air. Покупкою задоволена. Дякую
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш рюкзак. Раді, що він виявився містким, легким і зручним навіть для перельоту Wizz Air, та що покупка повністю виправдала очікування. Нехай рюкзак надійно служить у подорожах і щоденних справах ще довгий час.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Хороший, вместительный рюкзак.
- Переваги:
- Надёжные швы, прорезинен
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку рюкзака! Раді, що він виявився містким і вам сподобалися надійні шви та прорезинене покриття. Нехай рюкзак зручно слугує у подорожах і щоденному користуванні. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Дякую, рюкзак отримала вчасно. В подорож, на літак (ручна поклажа) - саме те, що потрібно. Зручний, комфортний, з багатьма відділеннями! Рекомендую!
- Переваги:
- Багато кишеньок
- Продавець opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Палагута Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Рюкзак великий та вмісткий, зроблений з цупкого прорезиненого матеріалу, має чудовий вигляд. Син ходив з ним в сауну та на тренування. Все добре, витримав. Сподіваюся, що тканина не потріскається і буде добре слугувати і надалі.
- Продавець opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Юзабельний, міцний
- Назарій Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Чудовий, якісний рюкзак
- Переваги:
- Вмісткий, вологозахищений
- Продавець opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Чоловіку сподобався. Дійсно вмісткий. При отриманні була трішки здивована фактурою тканини, бо по опису все рівно точно не розумієш, яка це вона є. Вона неначе прорезинена, Точно не промокге))). І змійки цікаво вшиті, щоб не попадала вода, неначе заховані. Поки все влаштовує.
- Переваги:
- Вмісткий, стильний, водонепроникний
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець opsale
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Дуже сподобалось сумка. Досить велика і ємна, матеріал щільний ніби броньований)) але еластичний, не пвх , думаю послужить, юзаємо вже 4 місяці - політ чудовий!
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Дуже гарний рюкзак, якість супер, місткий, для подорожей всамий раз
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Великий, дизвйнерский рукзак. З гарного матеріалу.
- Переваги:
- Вмісткий
- Недоліки:
- Не виявив
- Камілла В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Рюкзак якісний. Я використовую його як господарський, купити тижневий запас продуктів, набити речами в далеку дорогу, при цьому прихопивши ноутбук - зовсім не проблема для нього)
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Крутий і якісний рюкзак. Місця просто нереально багато. Тепер нарешті можу носити всі інструменти та речі для роботи, кайф)
- Переваги:
- Класний матеріал і багато місця
- Недоліки:
- Точно немає
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Класний рюкзак, великий та зручний!
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Рюкзак топ. Носити дуже зручно, брав його на кожен день і поки питань по якості немає. Опису та фото відповідає, ноут 15ка поміщається.
- Переваги:
- Відповідає фото
- Адам Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Чорний
Чудовий рюкзак! До цього вже мав рюкзаки такого плану і завжди ними був задоволений, тому що вони зручні, практичні і туди завжди все поміщається. Цей рюкзак особливо порадував, матеріал дуже крутий на дотик. Всередині є 4 маленьких відділення і 2 великих один на замку, ззовні 1 кишеня на замку і 2 кишені по боках. Загалом рюкзак топовий, я дуже задоволений. Рекомендую!
- Переваги:
- Якісний, великий, гарний матеріал
- Недоліки:
- Не знайшов