- МартаВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Замовила цю щітку спеціально шоб збирати шерсть кота з мʼягкого покривала на ліжку де він завжди лежить - справляється дуже добре, але лише той бік з пупирками, переваг іншої сторони поки не помітила, але мені більше ніж достатньо того що зі своєю задачею у моєму випадку справляється
- Продавець StarLight
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Зелений
Щітка чудово збирає шерсть з речей та мебелі.
- Продавець StarLight
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Сірий
Не рекомендую
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Колір: Чорний
Перевершила очікування
- Переваги:
- Справляється з котячою шерстю
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Взагалі не підійшла. Шерсть з килима не прибирає. Єдине, що допомагає - пилосос. Одяг теж не чистить.
- Переваги:
- Нуль
- Недоліки:
- 100 %
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
- Переваги:
- Лучше пылесоса
- Недоліки:
- Устает рука
- Продавець VM HOUSE
Дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що щітка-скребок справді виявилася ефективною та, за Вашими словами, працює краще за пилосос. Такий результат можливий завдяки продуманій формі й принципу збирання шерсті та катишків із килимів, меблів і одягу.
Дякуємо також за зауваження щодо втоми руки. При тривалому використанні рекомендуємо робити короткі перерви або працювати невеликими ділянками — це допоможе зберегти комфорт під час чищення.
Запрошуємо Вас ознайомитися з усім асортиментом товарів нашого магазину:
посилання
Дякуємо, що обрали VMHouse. Будемо раді Вашим наступним покупкам.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Класна штука, коли в домі багато котів)
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Швидка доставка
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Щётка классная, особенно хорошо чистит от шести животных, рекомендую
- Анжелика И***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Для постільної білизни або одягу щітка мало ефективна але для меблів (дивана ) добре справляется
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Повна єрунда
Вітаємо, Владиславе!
На жаль, з Вашого коментаря складно зрозуміти, що саме Вам не сподобалось.
Зазвичай інші покупці позитивно оцінюють дану модель за ефективне очищення килимів, меблів та одягу від шерсті тварин, пуху та катишків. Скребок найкраще працює на щільних тканинах та поверхнях з коротким ворсом, таких як покривала, килимки або оббивка дивану.
Щітка не потребує заміни елементів, працює механічно — достатньо провести кілька разів по поверхні, та шерсть, пил або катишки ефективно збираються. Насадки при цьому з'ємні — їх легко промивати після використання!
Також маємо цю модель у сірому кольорі: посилання
Та запрошуємо ознайомитись з нашим асортиментом товарів для дому — впевнені, знайдете щось корисне для себе: посилання
- Поліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: SIHV. Кількість в упаковці: 1
Крута щітка, я думала вона силіконова , але вона більш пластикова з жорсткими зубцями, зручна, добре видаляє шерсть з поверхонь
- Переваги:
- За свою ціну добре вино є свою функцію
- Продавець SIHV
Дякуємо за відгук
Хай добре служить
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Качественная и удобная
- Недоліки:
- Их нет.
- Лавренюк Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Развалилась за 10 минут использования
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Дуже чудова щітка.
- Переваги:
- Добре чистить котячу шерсть з покривал і коврів.
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Колір: Чорний
Одноразова штука
- Переваги:
- Недоліки:
- Зубчики стерлись через 15хв користування
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Хорошо чистит,удобно
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Щітка супер. Прибирає гарно шерсть на одежі та доріжках.
Вітаємо Вас, Юрію!
Ми раді, що Вам сподобався наш товар і наш сервіс. Дійсно ця Щітка скребок для чищення килимів та одягу дуже якісна і Ваш відгук дуже допомогає наступним замовникам.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Курбет Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Дуже класна річ Працює, як заявлено. Чтстить і килим від шерсті і плед від катишків
- Переваги:
- Добротно зроблена, працює, як треба
- Продавець VM HOUSE
Тетяно, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності!
Ми дуже раді, що ця Щітка скребок для чищення килимів і одягу сподобалася Вам.
Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій
Для ковриків, паласів з малим ворсом та диванів саме те, що треба
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Якщо трошки довший ворс , то заплутується
- Продавець VM HOUSE
Вітаємо Вас, Юліє!
Дуже дякуємо за Ваш зворотній звязок, за Ваш відгук. Нам приємно чути, що Ви залишилися задоволені покупкою і Вам сподобалася ця Щітка скребок для чищення килимів одягу.
Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій
Вітаємо Вас, Катерино!
Дякуємо Вам за відгук, за Вашу участь у формуванні загального досвіду і рейтингу цієї Щітки скребка для чищення килимів і одягу. Це дуже допомогає наступним замовникам.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Класна щітка. Купувала для чистки килимів від котячої шерсті. Випробувала поки що на гладкому килимі. І щітка реально круто збирає шерсть. Правда хотілося б щоб була аналогічна щітка і більшого розміру щоб швидше можна було почистити килим.
- Переваги:
- Реально працює
- Продавець VM HOUSE
Тетяно, нам дуже приємно отримати від Вас відгук на цю Щітку для чищення килимів та одягу!
Ми дуже раді, що вона Вам сподобалася.
Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
- Дарія К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Рожевий
Всі казали мені , що силіконова щітка - дурня
Вони помиляються
Крута якість та неймовірний ефект- Переваги:
- Зручна
- Продавець VM HOUSE
Даріє, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.
Щітка скребок для чищення килимів і одягу дійсно дуже якісна, і дуже корисна в побуті. Бажаємо приємного користування!
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Очень хороший скребок. У нас 2 кошки и это спасение для наших ковров!
- Продавець VM HOUSE
Кристино, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.
- Лелюхіна Л***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій
Мені подобається більше ніж котові
- Переваги:
- добре справляється з катишками
- Недоліки:
- не має
- Продавець VM HOUSE
Доброго дня, Людмило!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що щітка перевершила Ваші очікування і чудово справляється з видаленням катишків. Хоча Ваша кішка може бути менш вражена, ми раді, що Ви задоволені її ефективністю. Наші товари створені для того, щоб забезпечити максимальний комфорт як для господарів, так і для їх улюбленців.
Якщо Ви зацікавлені у пошуку інших корисних речей для догляду за домом чи тваринами, запрошуємо переглянути повний асортимент нашого магазину за посиланням: посилання У нас завжди знайдеться щось корисне!
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Очень хорошая щетка, убирает шерсть с любых тканевых поверхностей: с одежды, постельного белья (из бязи), причем той стороной, что для ковров - серой с множеством закругленных зубчиков. Не рвет, не царапает, гладко чистит, удобно держать в руках и мыть. Если щетку намочить - то еще лучше собирает на себе шерсть, я так и делаю. Очень довольна покупкой!
- Переваги:
- Гладко собирает шерсть, не портит ткани, износостойкая, прочная, удобная и можно мыть бесконечно.
- Недоліки:
- Вообще нет.
- Продавець VM HOUSE
Вітаємо Вас, Євгеніє!
Щиро дякуємо за такий детальний та позитивний відгук! Ми дуже раді, що щітка виправдала Ваші очікування та стала корисним інструментом для видалення шерсті з різних поверхонь. Ваша порада щодо використання щітки з водою також стане у пригоді іншим покупцям! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені не лише функціональністю, але й якістю нашого товару.
Якщо шукаєте ще корисні речі для дому чи улюбленців, запрошуємо ознайомитися з нашим асортиментом за посиланням: посилання Впевнені, що знайдете багато цікавого!
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Не для всех видов ткани подходит. Может цеплять нитки и портить ткань.
Шановний Олеге Миколайовичу,
Дякуємо Вам за Ваш відгук про нашу щітку скребок для чищення килимів та одягу від шерсті домашніх тварин. Ваша думка дуже важлива для нас, і ми цінуємо Вашу увагу до деталей та Ваші корисні рекомендації.
Ми постійно працюємо над покращенням наших продуктів та прагнемо знайти модель щітки, яка була б універсальною для будь-якого типу та якості тканини, при цьому залишаючись доступною за ціною. Поточна модель щітки демонструє кращу ефективність у порівнянні з попередніми версіями, що тішить нас.
Зверніть увагу, що наша щітка поставляється з двома вставками-насадками: одна делікатніша, інша грубіша. Будь ласка, враховуйте цей факт під час використання, особливо з урахуванням різноманітності матеріалів, з яких виготовлені вироби.
Хочемо дати кілька рекомендацій щодо використання нашої щітки:
1. Перед початком використання щітки рекомендується провести тест на невеликій та малопомітній ділянці виробу, а також випробувати кожну насадку по черзі.
2. Спробуйте використовувати насадки з різних боків, це може підвищити ефективність видалення шерсті та катишків.
3. Вичісуйте шерсть повільно, без зайвого зусилля, враховуючи напрямок плетіння тканини, щоб уникнути пошкоджень.
4. Особливу увагу приділяйте видаленню шерсті з делікатних та м'яких тканин.
Сподіваємось, що ці рекомендації будуть Вам корисні. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або потрібна додаткова допомога, звертайтеся до нас.
- Віра М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Добре виконує свою функцію. Вирішила просто спробувати, за підсумком залишилася задоволена, щітка чудова!
- Продавець VM HOUSE
Віра, дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось.
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Отличная щетка, собирает шерсть с одежды и мебели отлично ! Очень довольны покупкой.
- Продавець VM HOUSE
Ярослав, дякуємо за відгук! Вдалого дня!
- Таисия Н***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений
Купили таку щітку спеціально щоб вичистити килим, тому що наші щітки сильно слабенькі були) Ця щітка допомогла очистити 90% всі в'їдаються вовни) Решта думаю дочистимо днями) Спасибі
- Продавець VM HOUSE
Таисия, дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій
Швидко опрацювали замовлення, до розетки доставка безкоштовна, заплатила лише комісію за переказ коштів.
Ефективність на 4, шерсть на килимі все одно лишається і це після півгодинного шкрябання. Хотілося кращого результату.
Видно, де фото після, бо розчесаний ворс. Але все одно з шерстю- Продавець VM HOUSE
Шановна Маріє!
Дякуємо Вам за зворотній зв’язок щодо досвіду використання щітки-скребка. Для нас дуже важлива Ваша особиста думка і оцінка. Кожен голос і кожен відгук формує загальний рейтинг цієї щітки для чищення, що в подальшому допомагає майбутнім покупцям при виборі. Ми дуже раді тому, що більшість наших клієнтів задоволені даним товаром. Це безумовно є підтвердженням його якості і функціональності. Також зростає попит, що говорить, про щирі поради і рекомендації. Звісно існують індивідуальні умови і зони для використання цього скребка і вони у кожного різні. Але, як раз можливість показати це на практиці, дозволяє наперед зрозуміти як краще застосовувати цю щітку.
Крім того, якщо сплачувати за замовлення онлайн, комісія за переказ коштів відсутня, тому в майбутньому Ви можете скористатися цим способом оплати для зручності та економії витрат.
Будь ласка, звертайтеся до нас, якщо виникнуть будь-які питання, або потреба в додатковій підтримці.
Ще раз дякуємо Вам за Ваш внесок!
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Pets Room
Це ніяка не бритва, все зроблено з пластику. Катишки не прибирає зовсім, може хіба що вам від шерсті одяг трохи почистити.
- Продавець Pets Room
Вітаємоі! В назві і описі товару так і написано що зубці пластикові. Ця щітка дуже добре видаляє шерсть, але і катишки теж, можливо якщо дуже грубі катешки то гірше, саме для катешків краще всеж щітка з металевими зубцями, такі у нас теж є в наявності.