- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Прикольний, маленький, але дуже виручає)
Дякую!- Продавець KayDzen
Вітаємо, Євген! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Проста, але дуже ефективна річ. Не чекайте від нього холоду як від спліта, але як персональний вентилятор з охолодженням і зволоженням працює на відмінно.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Катерина! Дякуємо, що поділились вашим досвідом. Щиро вдячні за довіру!
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Норм
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олексій! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Ніякий, як охолоджувач
. Хіба що, як слабенький ароматизатор чи зволожувач повітря .- Продавець KayDzen
Вітаємо, Максим! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук дуже важливий для нас!
- Алена Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Чудовий кондиціонерчик ) дуже класно шо в комплекті два хладогени, охолоджує не погано ) раджу с
- Переваги:
- Охолоджує
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Альона! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Як повернути товар?
- Переваги:
- Прикольний зволожувач, потужність максимум стіл кабінету
- Недоліки:
- Пропрацював 1 день, телефон продавця це автовідповідач, як повернути товар не зрозуміло
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Тетяна! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Єгор Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Виглядає чудово, охолоджує повітря добре. Також є функція зволоження повітря, дуже сподобалась. Для робочого місця ідеальний кондиціонер!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Єгор! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Поєднує функції охолодження, вентилятора та зволожувача – повітря в кімнаті стає значно свіжішим.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Тетяна! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Роботою задоволений. Все працює
- Переваги:
- Працює
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Освежает просто супер, поставил его у себя в кабинете и очень рад) Полноценный кондиционер передумал ставить, т.к. этот закрывает все потребности ) Благодарю!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Василь! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Хочу вернуть товар.
- Недоліки:
- Не работает кнопка выключения, приходится вытаскивать шнур из розетки. Не охлаждает от слова "совсем". Вместо заявленных 10 часов непрерывной работы, воды в резервуаре для увлажнения хватает на 4 часа, потом просто крутится мини вентилятор.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Павло! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Данило М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Также враження, що ним вже користувались, коробка прийшла пом'ята, всі шурупи потемніли та з іржею, є сліди буду на корпусі. Герметичність зволожувача порушена, при першому ж запуску вода потрапила в корпус та закоротила електрику, довелось розбирати, сушити і заливати термоклеєм отвір під решіткою.
- Переваги:
- Тихий, два непоганих акамулятора холоду
- Недоліки:
- Відсутність герметичності, несправний п'єзоелемент зволожувача
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Данило! Перепрошуємо за ситуацію, що виникла.
- Продавець KayDzen
Дякуємо, що повідомили нам про це. Ми розберемося в обставинах, що виникли.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Это прислали вы мне вместо моего заказа. Это мошенничество . Я заказал мини кондиционер на 10вт и 750 мл за 476грн. прислали дерьмо 7вт и 610 мл за 380 грн. Этот товар с худшими характеристиками и стоит гораздо дешевле. Завтра сделаем возврат.
- Продавець KayDzen
Вітаємо Денис! Перевіряємо інформацію. Інструкція для повернення Вам надана у чаті. Перепрошуємо за незручності.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Компактний, справний кондиціонер. Все працює добре. Я задоволений!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Антон! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Тішимося тим, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Класний, компактний і потужний. Відпрацював відмінно в спеку, будемо ще використовувати з нагоди) Спасибі велике!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук, приємного використання! Завжди Вам раді!
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Резервуар для води протік, все залило водою і вентилятор згорів
- Переваги:
- Недоліки:
- Безліч
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Михайло! Шкода, що виникла така прикра ситуація.
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.
- Илья Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Відмінно зволожує приміщення, і свіжо. На 15 квадратів був відчутний, тому сміливо купуйте
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ілья! Дякуємо за відгук та рекомендації! Нам приємно, що Ви вподобали наш товар.
- Егор К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Сподобалася потужність кондиціонера, компактність і, звичайно ж, ціна. Найкраще співвідношення якості та вартості що знаходив. Дякую
- Продавець KayDzen
Вітаю! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- Игнат В***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Классная вещь, несколько режимов. Охлаждение работает супер, хватает более чем
очень компактный и легкий- Продавець KayDzen
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування