- Данилюк В***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Зеркалка очень порадовала. Шикарный автофокус, который не может не радовать. Суперские показатели серийной съемки и отличная запись видео. Поддержка большого ряда оптики на разный вкус.
- Ал-на Ю***Продавець: Rozetka. Колір: Black
хороший фотоаппара. Удобный размер для сьемки. Есть много режимов, особенно классно выходит портрет. Фото четкие,я ркие и насыщенные. Четкая автофокусировка дает возможность словить четкий задний фон, который не виден до съемки. Фотоаппарат очень светочувствительный и имеет хороший аккумулятор , долго держит заряд.
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
- Дмитрий Н***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Современная камера, которая стоит своих денег. Служит верой и правдой, работает без перебоев. Фотографии имеют высокую детализацию, видео потрясающее в 4К формате. А что еще нужно для счастья начинающему фотографу, который стремиться развиваться и совершенствоваться???
- Очеретяний В***Продавець: Rozetka. Колір: Black
1) Це НЕ Професійний апарат, як про нього сказано в описі. Йому ще дуже далеко до рівня профі :)
2) мізерні відмінності від попередньої 800D: HDMI v 2.0 замість 1.4; додали 4K відео; 7,5 проти 6 кадрів/сек серійної зйомки;
І на цьому всі відмінності :( Ніякої справді НОВОЇ моделі нема. Можна сміло купляти 750D/760D, 800D чи 77D. Я навіть зі свого 650D не бачу сенсу переходити, хоча мав у себе за останні 15 років наступні апарати: Nikon D40, D5100, D750 Panasonic G80 (дуже раджу!); Canon 400D, 40D, 50D, 70D, 650D (зараз у мене саме він).
Справді професійний і кращий 80D зараз буде дешевшим та кращим рішенням- Переваги:
- функціонал
- Недоліки:
- ціна
Представитель бренда CanonДобрий день, Вадим! 80D - не професійний, а напівпрофесійний. Головні перевага 850D перед 800D - новіші матриця та процесор що гарантує кращу якість зйомки на високих значеннях ISO, автофокус із слідкуванням за очами, що дуже зручно для портретної зйомки і навіть репортажа з людьми в кадрі, розширена зона автофокусу. Якщо чіплятись лише за пікселі і версії HDMI може здатись що камери не розвиваються, але ж не пікселі головне.
- Очеретяний В***
Представитель бренда Canon, не раджу вам сперечатись зі мною.
Уточню.... Мій коментар не про те, що 80D справді професійний (як 5D-m3 чи 5DS-r), а про те, що 800D НЕ професійний. Це - перше.
Друге. Я маю на руках 50D і після ретельного тесту 50D та 800D я так і не зміг на око розгледіти різницю в ЯКОСТІ, бо лише різниця в мпкс, прекрасній системі фокусування DPAF тощо. Раджу саме на тому акцентувати увагу, а не на якості фото. Невже мені вас вчити чи писати вам описи товара та його СПРАВЖНІ переваги?
Якість та професіоналізм - це не про камеру, а про прямі руки та освітлення :)) Я і на Panasonic G80 робив якісні фото та відео
Дякую за увагу до питання. - Очеретяний В***
вибачте, 850D замість 800D мав на увазі
- МарияПродавець: Rozetka. Колір: Black
Нигде не могу найти, есть ли функция мультиэкспозиции?
- Youra S***
- Бондарь Ю***Продавець: Rozetka. Колір: Black
После использования данного фотоаппарата. Могу смело его вам порекомендовать.
Для себя выделил следующие плюсы и достоинства:
сенсорный дисплей с поворотным экраном, позволит снимать в разных ситуациях, например концерты. Большой буфер объема информации, очень важно при серийной съемке, кстати, она целых 7 к/с – что достаточно много!
Фокусировка с приоритетом лиц при использовании оптического видоискателя.
Присутствует функция обнаружения лиц и глаз!
Запись видео в 4К. - Рома Н***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличная новинка , я тоже ждал когда поступит в продажу . Рекомендую однозначно, не дорогой и хороший вариант .