Відгуки покупців про Пляшечка для годування з латексною соскою та ручками 0+ Baby team 250 мл Помаранчевий
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добавлю к своему отзыву: соска, которая идёт к этой бутылке, чуть не так установишь или не так закрутишь - течет. Поменяли соску на прозрачную- все ок
- Переваги:
- Качественный пластик, Хороший объем, съёмные ручки, подходит в одинарный термос
- Недоліки:
- Соска , выкинули сразу
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нам не подошла. Из-за узкого горлышка тяжело насыпать смесь, соска из латекса , малышу не понравился вкус , кривится . После Авент , не принимает другие соски .
- Переваги:
- Цена, вид , ручки
- Недоліки:
- Узкое горлышко , соска из латекса
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наши любимые бутылочки,у доци уже ценовая коллекция бутылочек этой фирмы.Цена хорошая и по качеству все хорошо)
- Переваги:
- Приемлемая цена
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручна пляшечка на 250 мл, дуже сподобалось, що є ручки, дитина з задоволенням п'є.
- Переваги:
- Латеска соска, та наявність ручок
- Недоліки:
- Іноді протікає
- Наталія Я***Продавець: Rozetka
Купувала в аптеці. Пшляшка жахлива. З соски вся рідина тече, горлишко не зручне, дуже вузеньке
- Переваги:
- Ціна, ручки
- Недоліки:
- Тече, вузьке горлишко
Представник постачальникаВітаємо!
Оскільки основні властивості матеріалу латекс - це м'якість та еластичність, важливо при закручуванні деталей пляшечки не затягувати надмірно різьбу, так як сильний тиск може призвести до деформації основи самої соски, і як наслідок, протікання.
Для уникнення протікань, рекомендуємо закрутити пляшечку до моменту, коли не потрібно прикладати додаткових зусиль для цього.
У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся до нас за телефоном, зазначеним на упаковці.
З повагою, команда Baby team