- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купував як тримач для старого холодильника, в якого ущільнююча резинка вже не тримає двері
Не тримає навантаження, розтягується...
Це так, як комусь спало на думку як мені її використати)
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за відгук.
Дійсно замок не розрахований на безперервний тиск великої ваги (під силою постійного тиску з часом може відбутись поломка/розтягування механізму замка і т.д).
Замок розрахований на збереження герметичності саме за умови, що дверцята фіксовані по замовчуванню і при намаганні їх відкрити утримує дверцята непорушними (тобто замок розрахований на короткочасні імпульси навантаження, по суті, з силою дитини, бо в першу чергу це захист "від дітей").
Якщо ж є подібна проблема, як у Вашому випадку (постійний тиск великої ваги на замок), то спробувати вирішити її можливо лише пропорційним збільшенням кількості таких замків на холодильнику:)
З повагою, команда Baby team
- макс ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Раджу
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Литвинов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличный замок
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Відклеївся від дверцят холодильника на 3й день. Поверхні обезжирювала і протирала спиртом. А так - нормально тримає дверцята.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
купила шкаф купе, чтобы кошка не открывала дверцу, клей железобетонный, как бы не дергала - все на месте! дверца заблокирована, пользоваться удобно, одни плюсы. но есть подозрение, что дети все таки могут оказаться смышленнее кошки и смогут открыть защелку
- Переваги:
- держится, надежный
- рита а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
i purchased 3 and my baby was able to break them all by pulling on them, it breaks easily.
Представитель брендаCould you provide us with more information how each locks was broken. Where did you use them and which part of lock was broken? And how old of your child?
With love, Baby team.- Филатов С***
А для чего тут писать на английском языке, да ещё и бонально переведённым??? Колхоз всегда даст о себе знать
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Жалко, недолго прослужил замок, ребёнок легко оторвал;( надо делать все таки крепче за такие деньги
- София К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Классный замок, не отпадает, ребёнок пока не открыл
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Замок развалился до месяца .
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- Сплошные
Представитель брендаЧто Вы подразумеваете под словом «развалился»? Опишите, пожалуйста, детальнее, в каком именно месте произошла поломка в Вашем случае и при каких обстоятельствах? Для нас очень важна данная информация, т.к.жалоб на прочность конструкции данного замка за длительный период продаж не поступало.
С уважением, команда Baby team
- Крістіна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудовий замок! Як би донька не тягнула за дверцята, не виходить у неї їх відкрити :) і застібку розстібнути - це для неї азбука морзе, хоча вона дуже кмітлива і багато чого вміє сама відкривати і розстібати) дитині 1 рік. Користуємось замком з 6 місяців. Жодного разу не відвалився.
- Переваги:
- Гарно приклеюється. Дитина не може розібратись як його відкрити. Головну функцію виконує на відмінно.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Удобный и достаточно прочный замок
- Переваги:
- Качество, внешний вид
- Недоліки:
- Не нашла
- Егор Я***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Надёжный
Можно брать