Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Душ портативний електричний з помпою на акумуляторі кемпінговий 2200 mAh ANDER ONE Білий

Оцінка користувачів 3.87/5
на основі 834 відгуки
  • Відгуки про товар продавця StarLight
  • Постановский О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Не раджу купувати цей товар. Викинуті гроші на вітер

Переваги:
    Недоліки:
    Перестав працювати через три неділі
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Олег.
      Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.
      Вірогідніше за все в товарі мав місце певний брак заводського характеру, що виявив себе тільки з часом.
      На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 3-и місяці з моменту отримання товару. Тобто Ви можете звернутися до нас не через відгук, а у коректний спосіб та отримати заміну товару за гарантією.

• Ярослав С***

Поламався після третього використання

Доброго Вам дня!

Дякуємо Вам за зворотній звʼязок та приносимо вибачення за незручності через явний заводський брак товару, що проявив себе тільки з часом після використання за призначенням.

Сьогодні з Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер задля вирішення питання шляхом безкоштовної гарантійної відправки заміни товару.

Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!

• Наталия В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Покупкою задоволена. Щоб давати оцінку треба трохи часу. Працює тихо,воду подає досить непогано. Поки недоліків не виявила.

Переваги:
    Компактний,тихо працює і досить ефективно
    Недоліки:
    Поки що не виявила
    • Продавець  StarLight

• Ілля Г***

чудова якість

• Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Незамінна річ для виїздів на природу!

• Вероніка Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Довго обирала портативний душ для подорожей, зупинилась на ANDER ONE через дизайн (білий дуже гарний) та ємний акумулятор

Переваги:
    Гарний, компактний, зручний чохол для переноски.
    • Продавець  StarLight

• Олег Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Якщо користуватися пристроєм відповідно до інструкції, то поки що працює добре. Виконує свої основні функцію - качає воду. Поки що нарікань на роботу немає. Отримав його в справному стані, в повній комплектації. При блекаутах та як наслідок відсутності централізованого водопостачання дуже виручав. В планах придбати для дому щось більш потужне, цей залишити як польовий варіант.

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Короткий шланг для миття в повний зріст.
    Чи є це суттєвим недоліком, враховуючи що шланг можна придбати за невеликі гроші....?)
    • Продавець  StarLight

• Форостовець В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Не пропрацював і тижня, перестала працювати кнопка.

Переваги:
    Недоліки:
    Брак
    • Продавець  StarLight

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що у вас виникла така ситуація з товаром.

Хочемо звернути увагу, що на даний душ діє гарантія 3 місяці, тому, ймовірно, ви отримали товар із виробничим дефектом. Ми обов’язково допоможемо вирішити це питання.

Будь ласка, зв’яжіться з нами для оформлення гарантійного обслуговування — ми запропонуємо вам обмін або повернення коштів.

Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що повідомили про проблему — це допомагає нам покращувати якість.

• Форостовець В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Не було всіх комплекуючих. Не рекомендую

Переваги:
    Не виявив
    Недоліки:
    Не було лійки в комплекті
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже шкода, що виникла така ситуація з комплектацією — ми розуміємо, наскільки це важливо для комфортного використання товару. Такі випадки не відповідають нашим стандартам якості, тому ми вже додатково перевірили комплектацію товарів та посилили контроль перед відправкою.

Раді, що змогли оперативно вирішити питання та повернути вам повну вартість замовлення. Для нас важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним сервісом, навіть у разі виникнення подібних ситуацій.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими для вас.

• Люсьєна В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Взяла дорожче ніж є такі на ринку і поки не жалію. Працює добре, довгий шланг, без питань

Переваги:
    Довгий шланг
    • Продавець  StarLight

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Жахливий товар, не раджу купувати, не заряджається.

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару. Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Сергій

Все супер

Переваги:
    Працює

• Смородина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар ще не використовували. Купили на дачу. Попередній такий же був у користуванні 2 тижня і згоріл.

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Погана герметизація
    • Продавець  StarLight

• Валерий З***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Фірма прислала товар в помятій упаковці , подивився душ що не пошкоджений забрав до дому, дома не зміг до повного зарядити бо завжди горила лампа червоного коляру, це дало занепокоення при випробуванні вдагалі не подавав життя, при тому що не разу невикористав На гарантийному талоні який прийшов з товаром 3 місяця гарантії та номер куди дзвонити але до нього не дозвонитися (2 дня дарма намагався) вдачи вам, фірму не рекомендую.

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Працює. Напір влаштовує. Ще не приходилось користуватися повноцінно, але вже подобається

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Купив, отримав, через пару днів випробував, після чого взагалі не тримає заряд. На зарядку ставиш, через раз включається, але коли знімаєш, то не працює взагалі!
    Не беріть цю гидоту, візьміть щось якісніше, не економте! Гроші на вітер!

Переваги:
    Недоліки:
    Якість всього.
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Будь ласка, очікуйте. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля з'ясування інформації та вирішиння питання. Будь ласка, очікуйте.

• Олександр Т***

Задоволений душем...і продавцями.
    Дякую.

Переваги:
    Зручний у використанні
    Недоліки:
    Можливо щоб був чуть довшим.
    • Продавець  StarLight

• Владимир М***

• Віталій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Проработал месяц. Не советую.

• Продавець  StarLight

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності. Хочемо повідомити, що на товар №440583386 Ви маєте повноцінну гарантію на 3-и місяці від дня отримання товару. Тож вразі актуальності Ви можете звернутися до нас та ми будемо готові відправити заміну за наш рахунок.

• Януш С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Все добре , в селі пригодився на сезон

Переваги:
    Працює і непоганий напір
    • Продавець  StarLight

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Впринципі непогана задумка, але зламався через два тижні: кнопка не вимикається

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олексій, та за надану інформацію. Вірогідніше за все це певний брак заводського характеру, який на жаль виявився лише тільки з часом. Маємо таку думку у зв'язку із тим, що даний товар вже було продано у великій кількості та раніше ми не отримували звернень та скарг із такою проблемою. Хочемо зазначити, що в цілому загальний відсоток будь-якого браку в даному товарі на дуже низькому рівні. Ми в будь-якому випадку вибачаємось перед Вами за завдані незручності та нагадуємо Вам, що на цей товар в Вас є повноцінна гарантія впродовж 3-х місяців з моменту отримання Вами товару. Гарантія зберігається у тому випадку, якщо було збережено повну комплектацію, заводське упакування та чек, який Вам було видано при отриманні товару. Тож якщо все було Вами збережено - Вам потрібно звернутись до нас та з нашої сторони Вам буде відправлено повну заміну товару за наш рахунок, а товар із браком Ви зможете повернути при отриманні заміни також за наш рахунок. Будемо раді Вас бачити, гарного Вам дня!

• Виктор Т***

Сподобалась

Переваги:
    Норма

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

супер, все прекрасно працює - рекомендую

• Ірина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Все працює чудово. Доставили в центр видачі на наступний день після замовлення.

Переваги:
    Зручний в використанні. Супер коли береш зі собою в дорогу,або на природу.

• Маргарита П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Класна річ. Працює чудово.

• Людмила Г***

Все супер.

Переваги:
    Зручно скрізь брати з собою,
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний

Для дачі, походних умов просто супер! сам насос плаває на поверхні, але воду качає добре

Переваги:
    Добре працює
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: TACO. Колір: Чорний

Все працює на диво гарно

Переваги:
    Недоліки:
    Погана лепучка на стіну
  • Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний

Акумуляторний душ сподобався. Можна підігріти воду, прийняти душ та полити квіти.

• Андрей С***

Мені сподобалося.

Переваги:
    Компактний, добра комплектація, гарно тримає зарядку.
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Майя П***
    Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний

Купили портативний душ в село на той випадок,коли не буде світла і дитині ,щоб було зручно самому купатися.Дуже зручно.

Переваги:
    При відсутності світла,гарна річ
    Недоліки:
    Поки немає,користуємося недовго
  • Олеся
    Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний

У користуванні декілька днів. Задоволена. Забрала з точки видачі і поставила на зарядку. Користувалася 6 разів, працює. Тиск води не сильний з лійки, але для економії води нормально. Потрібно подумати чим закріпити щоб опускався на дно, але і в такому варіанти коли знаходиться на поверхні воду качає. Непогана річ під час відключення гарячої води. Хто роздумує беріть.

Переваги:
    Працює
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Білий

Штука дуже корисна, особливо в період відключення води, але досить великий росхід води, а так все добре.

Переваги:
    Те що треба
    Недоліки:
    Швидкий росхід води
  • Валентин Л***
  • Ірина С***

Гарна річ,рекомендую!!!

• Дмитро М***

За свою ціну топ!

Переваги:
    Дешевий, гарно працює
    Недоліки:
    не виявлено