Відгуки покупців про Рушник "Honey" 50х90 см Dark Blue

Оцінка користувачів 3.33/5
    Відгук від покупця. Продавець: Fono Market. Колір: Сірий

Все відповідає опису, дякую! Гарний рушник!

• Анастасия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Fono Market. Колір: Світло-персиковий. Розміри: 50x90 см

Дякую за швидкість виконання замовлення, рушник чудовий!

Відгук від покупця. Продавець: Fono Market. Колір: Рожевий. Розміри: 50x90 см

Гарний колір, все як в описі зазначено

Відгук від покупця. Продавець: Fono Market. Колір: Рожевий. Розміри: 50x90 см

Даже ніжне, приємне! Дякую!!!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий. Розміри: 50x90 см

Не вбирає вологу. Просто розтирає воду, а не вбирає, тому волосся залишається мокрим і руки витерти не можливо. Яка ж це бавовна ?

Переваги:
    М'який, пухнастий
    Недоліки:
    Не витирає

Шановна Олено,

Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода чути, що рушник не виправдав Ваших очікувань. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість нашої продукції, і Ваші зауваження дуже важливі для нас.

Хочемо зазначити, що характеристики рушника відповідають заявленим на сайті, і він дійсно виготовлений з бавовни.

Дякуємо за розуміння і Ваш зворотний зв'язок.

З повагою,
      ТЕП

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розміри: 70x140 см

Витираєшся цим рушником а і залишаєшся мокрим! Він не вбирає вологу! Переваги його лише в тому, що він м'який, великий і колір синій, а головну функцію витирання він не виконує. По відчуттям, як з пластику. До того ж ці нитки з ворсу постійно висмикуються, якщо чимось хоч трохи їх зацепиш.

Переваги:
    Синій
    Недоліки:
    Не вбирає вологу.

Шановна Олено,

Дякуємо за розуміння і Ваш зворотний зв'язок.

З повагою,
      ТЕП

• Остапенко Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розміри: 70x140 см

Рушник ще не використовували, але пакування просто жахливе

Ми вдячні за ваш відгук і візьмемо його до уваги для покращення наших процесів у майбутньому(в процесі вирішення) Якщо у вас виникнуть будь-які інші питання або зауваження, будь ласка, повідомте нас. Ми завжди готові допомогти!