- Андрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: XS
Форма дуже гарна. Дитині дуже сподобалося. Замовлення було швидко доставлено тому ми задоволені і якістю обслуговування так і якістю товару.
- Вита С***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S
В менеджера спитала чи входять гетри віфдповіла так, а коли отримала товар гетри не поклали, і не відповідають на запит стосовно їх відсутності
- Переваги:
- низька ціна
- Недоліки:
- пагана якість
- Продавець ЛІОН
Доброго дня, Віта, менеджер вчинив помилку, перепутав зразки форми та надав Вам недостовірну інформацію, саме ця форма іде без гетрів, комплект з гетрами вартує 504 грн. У виді компенсації, що це була наша посилка, ми за свій рахунок Вам безкоштовно подаруємо гетри.
- Діана Ш***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: XL
Супер, сподобалася форма.
- Минченко Р***Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S
Зробивши замовлення - наче побув на базарі в 90 -х. Нічого не отримав, не зрозумів і вийшло що наче має бути з гетрами, а виявилось що буде без, і взагалі,стрьомний продавець.
- Переваги:
- Недоліки:
- Наче на базарі в 90-х, суцільний недолік.
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Синій. Розмір: L
Форма прийшла не повністю укомплектована в наборі не було гетрів. Складається не дуже приємне враження.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- У комплекті не було гетрів.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Синій. Розмір: S
Якість чудова, але костюм прийшов без гетрів
- Недоліки:
- В комплекті небуло гетрів
- Альбина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтий. Розмір: S (125-135 см)
Все добре , пономірить футболка , шортики такі як треба , але форма сама по собі просвічується