Відгуки покупців про Форма футбольна дитяча із символікою збірної УКРАЇНА (поліестер, розмір M, Синій) (CO-3900-UKR-14_Синій_M-26,_ро)

Оцінка користувачів 2.83/5
  • Відгуки про товар продавця ЛІОН
  • Андрій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: XS

Форма дуже гарна. Дитині дуже сподобалося. Замовлення було швидко доставлено тому ми задоволені і якістю обслуговування так і якістю товару.

• Вита С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S

В менеджера спитала чи входять гетри віфдповіла так, а коли отримала товар гетри не поклали, і не відповідають на запит стосовно їх відсутності

Переваги:
    низька ціна
    Недоліки:
    пагана якість
    • Продавець  ЛІОН

Доброго дня, Віта, менеджер вчинив помилку, перепутав зразки форми та надав Вам недостовірну інформацію, саме ця форма іде без гетрів, комплект з гетрами вартує 504 грн. У виді компенсації, що це була наша посилка, ми за свій рахунок Вам безкоштовно подаруємо гетри.

• Діана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: XL

Супер, сподобалася форма.

• Минченко Р***
    Продавець: ЛІОН. Колір: Синій. Розмір: S

Зробивши замовлення - наче побув на базарі в 90 -х. Нічого не отримав, не зрозумів і вийшло що наче має бути з гетрами, а виявилось що буде без, і взагалі,стрьомний продавець.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Наче на базарі в 90-х, суцільний недолік.
  • Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Синій. Розмір: L

Форма прийшла не повністю укомплектована в наборі не було гетрів. Складається не дуже приємне враження.

Переваги:
    Хороша якість
    Недоліки:
    У комплекті не було гетрів.
  • Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Синій. Розмір: S

Якість чудова, але костюм прийшов без гетрів

Недоліки:
    В комплекті небуло гетрів
  • Альбина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтий. Розмір: S (125-135 см)

Все добре , пономірить футболка , шортики такі як треба , але форма сама по собі просвічується